Miten menneisyyteni huumekoukussa johti uskomattomaan menestykseen ja luksuselämään – Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Miten menneisyyteni huumekoukussa johti uskomattomaan menestykseen ja luksuselämään - Katso ennen ja jälkeen kuvat! Uskomaton kiitollisuuden tunne. Ei mene oikeasti päivääkään, ettemme haltioituneina ja kiitollisina hämmästele tätä ihanuutta, jossa tällä hetkellä saamme elää.

Moikka moi ihana lukijani!

Juuri eilen viimeksi, ja lähes jokaisena päivänä, hämmästelen miehelleni, että onko elämämme oikeasti totta vai unta?

Kun olet yli 40 vuotta elänyt köyhyysrajan alapuolella, saanut pilkkaa ala-asteelta aikuisuuteen asti köyhistä vaatteistasi, köyhistä oloistasi, kaikesta siitä mitä sinulla ei ole, mutta muilla on, on niin vaikeaa uskoa yhtäkkiä, että nyt sinulla on kaikki ja vähän enemmänkin.

Mietin tuossa eräänä päivänä, kun somessa seuraamani vaikuttaja kertoo upeista remonttikohteistaan ja miten hän remontoi niitä itse, säästämällä paljon vanhaa kohteessa ja käyttämällä usein edullisimpia ratkaisuja, että meillä ne remontit taas ovat täysin päinvastaisia.

Emme tee mitään itse, ostamme kaiken alusta loppuun ostopalveluna, emmekä varsinkaan säästä mitään, vaan yleensä laitamme sitten kaikki pinnat uutta ja todella laadukkaista materiaaleista sekä -ratkaisuista, emmekä katso hintalappua.

Saatamme itse olla usein jopa lomamatkalla sillä välin, kun meillä jotakin asiaa remontoidaan ja mikäpä sen ihanampaa oikeasti, kuin palata kotiin ja ihastella miten joku asia on sillä välin korjattu tai uudistettu. Tai jos emme ole lomamatkalla, niin kuitenkin pois remontin jaloista jossakin toisessa kohteessamme. 

Kaikki ihailuni heille, jotka jaksavat ja osaavat itse remontoida, meillä ei aika, eikä osaaminen sellaiseen riitä, vaikka olenkin luonteeltani sellainen, että jos jokin asia minua kiinnostaa, niin opettelen sen, kuten olen opetellut itse valokuvaamisen, kotisivujen tekemisen, somemarkkinoinnin jne. Remontoiminen ei vain kuulu kiinnostukseni kohteisiin 😀 Tietenkin säästäisimme myös rahaa tekemällä itse, mutta emme juuri nyt tarvitse säästöbudjettiremonttia.

Uskomaton kiitollisuuden tunne

En tiedä osaisiko sellaiset henkilöt, joilla on aina ollut paljon, arvostaa tätä mitä meillä tällä hetkellä on, mutta meillä ei oikeasti kulu päivääkään, ettemme haltioituneina ja kiitollisina hämmästele tätä ihanuutta, jossa tällä hetkellä saamme elää.

Meillä on tuliterä sähköhybridi Volvo, joka varusteluineen maksoi liki saman verran kuin nykyinen omakotitalomme. Meillä on upeaakin upeampi koti aivan unelma sijainnissa ja nyt vielä kohtalaisen hulppea merenrantahuvila niin upeiden rantakallioden äärellä, että asiaa on edelleenkin vaikeaa sisäistää!

Ja tietty meillä on kosmetiikkatehdas ja verkkokauppa omine varastoineen, “kaupunkiasunto” omalla (lämmitetyllä) uima-altaalla ja sen sellaista 😀

Mutta missään kohtaa emme ajattele, että tämä kaikki olisi ikuista. Meillä on varsin hyvin tiedossa, etenkin viime vuosien erikoiset tapahtumat maailmalla huomioon ottaen, että mikä tahansa epäonni tai sattuma voi viedä tämän kaiken, tai osan tästä, joten nautimme nyt, kun voimme, tiedostaen, että tämä kaikki voi kohtalaisella todennäköisyydellä olla vain tilapäistä.

Merenrantahuvila
Merenrantahuvila
Merenrantahuvila
Merenrantahuvila
Merenrantahuvila

Uskomaton nykyhetki

Vielä muutama vuosi sitten elimme tosiaan kädestä suuhun. Olin itse saanut luottotiedot juuri takaisin, jotka olin menettänyt eläessäni huumekoukussa. Miehelläni taas luottotiedot menivät, kun Nokia lopetti Salossa ja suunilleen kaikki joutuivat pihalle ja hän jäi työttömäksi juuri niin pitkäksi aikaa, että osamaksut ja laskut ynnä muut ehtivät ulosottoon.

Olin siis juuri saanut luottotietoni takaisin ja isäni takaajaksi, jolloin mahdollistui elämäni ensimmäisen oman kodin osto, tasan 40 vuotiaana. En siis ole päässyt nauttimaan mistään ensiasunnon ostajan eduistakaan 😀

Kaksi vuotta aikaisemmin, eli 38 vuotiaana olin tehnyt elämäni ensimmäisen ulkomaanmatkan, neljäksi päiväksi Prahaan. Todellinen budjettimatka. Lennot varmaan muutaman kympin ja hotelli luultavasti samaa luokkaa. Käyttörahaa minulle ja tyttärelleni 700 euroa, eli varmaan noin tonnin reissu kaikkinensa yhteensä. Tuohonkin olin säästänyt varmaan 2 vuotta, että olin saanut sen rahan kokoon.

Tänä päivänä voimme ottaa minne päin tahansa matkan, milloin tahansa ja yleensä lennämme businessluokassa sekä yövymme joko hotellin parhaimmassa sviitissä tai lukus luokan AirBnb:issä, eikä todellakaan tarvitse säästää tai edes katsoa tilille riittääkö rahat sen jälkeen laskuihin.

Tänä päivänä meillä on myös yhteensä jo 6 kiinteistöä, joista kolme on ostettu ihan omalla rahalla ja kolmeen on käytetty pankkilainaa. Huvittava yksityiskohta muuten viimeisimmän kiinteistön ostossa oli, kun myyjien pankki vaati kirjallisia todisteita mistä rahamme olivat peräisin, kun maksoimme käteisellä, emmekä pankkilainalla 😀

Remontit myös on kaikki tehty omalla rahalla, emmekä ole ottaneet remonttilainoja niitä varten, ja kuten jo aikaisemmin kirjoitinkin, emme ole remonteissamme käyttäneet kovin edullisia ratkaisuja. Nykyisen kotimme kylpyhuoneremonttikin maksoi saman verran, kuin meidän ensimmäinen omakotitalomme Särkisalossa 😀

Ja vaikka kotimme muu remontti tehtiinkin lopulta vesivahingon vuoksi, ei remontoitavaa olisi ollut kuin noin puolet asunnosta. Silti päätimme tehdä koko asunnon remontin siinä samassa, josta vakuutus korvasi yhteensä n. 20 000€, mikä oli ehkä alle 1/10 koko talon remontin lopullisesta hintalapusta 😀

Mutta kodistamme tuli kyllä upea. Ei mene oikeasti päivääkään, etten huokailisi miehelleni kotimme upeutta ja ihanuutta. Hämmästelen oikeasti päivittäin sitä miten kaunis kotimme on ja kerron miehelleni siitä onnellisuuden pakahduttavasta tunteesta, jonka tunnen sydemessäni, kun olen kotona. Ja nyt toki se sama pakahduttava tunne valtaa sydämeni myös täällä mökillä.

Ja mahtavinta kaikessa vihdoin on myös se, että jos tarvitsen tuotekuvia, on ne sitten olohuoneessa, keittiössä, rannassa tai kylpyhuoneessa, aina on tila missä voi heti kuvata. Koti pysyy siistinä, kun se on kaunis ja miellyttävä valmiiksi. Vanhassa kodissamme siivous ei kiinnostanut niin paljoa, kun ympäröivä asuntokaan ei ollut niin erityisen nätti.

käsipyyhe

Sisustussuunnittelija on ollut korvaamaton, kun tällainen ADHD haluaa sisustaa. Oma näkemykseni nimittäin on, että mahdollisimman paljon kaikkea, kuten esimerkiksi meidän keittiössämme ennen tätä isoa remonttia, oli kolmea eri tapettia 😀

Tässä muutamia kuvia kodistamme ennen ja jälkeen remontin, tai paremminkin toisen remontin. Eka remontti tehtiin osin isäni avulla silloin heti, kun muutimme, mutta se oli sellaista edullisesti värkättyä pientä pintaremonttia, kuten keittiön muovimaton tilalle laminaatti ja seinien maalausta tai tapetointia jne, talo, kun oli alkuperäisessä 80-luvun asussaan.

Keittiö:

Keittiön ja takkahuoneen välinen seinä purettiin ja keittiö on nykyisin iso avokeittiö takkahuoneen oleskelutilan kanssa. Keittiön pöytä on puusepän mittatilauksena tammesta käsityönä tekemä ja muutkin kalusteet ovat tammea.

Verhot ovat sisustussuunnittelijamme käsin tekemät.

Keittiön kaapistot säilytimme, sillä ne olivat juuri noin vuosi aikaisemmin asennettu vanhojen puisten 80-lukulaisten tilalle!

Keittiö

Tällä hetkellä takkahuoneen Lundia tammisohvan edustalla on kaksi puusepän mittatilauksena käsityönä tekemää tammipöytää ja myös tv-taso on tammea.

Takkahuone

Olohuone:

Olohuoneen pöytä on isäni käsin tekemä ja siinä on käytetty talon kellarissa olleen työpöydän lankkuja.

Kaihtimet ovat myös tammea.

Makuuhuone:

Makuuhuoneesta halusimme hotellimaisen ja siksi sinne tuli myös teetetyt verhot, jotka sisustussuunnittelijamme ompeli mittojen mukaisesti. Yöpöydät ovat tammea, joita koristavat design-valaisimet. Katossa ei-suoraa valoa antava käsintehty kattovalaisin, jota voi säätää kirkkaammaksi ja himmeämmäksi kaukosäätimellä. 

Koko asunnossa on useita kaukosäädettäviä valoja, muun muassa toisessa makuuhuoneessa on väriä vaihtava säädettävä ei-suoraa valoa antava käsin tehty kattovalaisin.

Kylpyhuone:

Kylpyhuoneen perällä oli alunperin vaatehuone, jonka seinät purettiin yhdessä saunan seinien kanssa. Pikkuikkunasta tehtiin oviaukko ja seinän toiselle puolelle rakennettiin iso parveke/patio, jossa on lasikaiteet, joiden ansiosta voi nautiskella esteettömästä näkymästä takapihalle ulkoporealtaan suuntaan ja usein voi nöhdä myös peuroja syömässä omenapuistamme. Näitä saankin usein ihastella, kun käyn aamuisin suihkussa 😀

Parveke
Parveke

Vaatehuoneen kohdalla (takimmainen ovi) on nyt kahden hengen poreamme ja pikkuisen suihkuikkunan kohdalla on nyt parvekkeen ovi. Altaiksi valikoitui Woodio puukuitualtaat, joille tuli vesiputoushanat. Hanojen hinta oli silloin parin tonnin luokkaa kappaleelta, nykyään niissä on hinta jo vähän tippunut. 

Sauna kääntyi toisin päin ja saunan yksi seinä on kokonaan lasia, jolloin lauteilta aukeaa näkymä poreammeelle ja sen takaisesta ikkunasta ulos, ja parvekkeen lasikaiteen ansiosta esteettömästi ihan ison puutarhamme perälle asti. 

Lauteet on tietty meille varta vasten tehty, eli ei mitään valmislauteita, eikä myöskään ihan perus laudelaudasta, vaan vähän tuollaisesta leveämmästä, jota nykyään näkeekin mm. monissa asuntomessu asunnoissa. Koko sauna ja myös kylpyhuoneen katto on lisäksi tehty sellaisesta puusta, jossa ei juurikaan näy oksia.

Kylpyhuone
Sauna

Epätodellista kaikki

Kun etsimme kesämökkiä, olimme päättäneet, että emme tee kompromisseja, sillä mökkiä varten aioimme ottaa pankkilainaa. Siksi mietimme, että jos olemme velkavankeudessa tyyliin loppuelämämme ja lyhennämme lainaa suuren erän verran joka kuukausi, täytyy mökin olla myös sen arvoinen.

Olimme seuranneet aika tiiviisti mökkimarkkinoita jo 1-2- vuotta ja meillä oli hyvä käsitys millaisen kopperon olisimme saaneet omalla rahalla ja millaisia mökkejä oli tarjolla jos ottaisi vain pienen lainan. 

Olimme kuitenkin liki kolme vuotta olleet vuokralla mökissä, joka oli oikeastaan täysin varusteltu koti meren rannalla, joten emme halunneet ostaa omaa, joka olisi huonompi, sillä ei käynyt järkeemme maksaa saman verran tai enemmän kuukaudessa jostakin, jonka ulkonäkö, sijainti tai varustelutaso olisi vuokramökkiämme huonompi.

Siksi meillä kestikin melko kauan löytää meille sopiva mökki ja totta puhuen, olimme jo luopuneet toivosta, sillä vaatimuksiimme sopivaa mökkiä ei vain ollut markkinoilla.

Vaatimuslistamme oli melko pitkä ehkä joidenkin mielestä, mutta omasta mielestämme ihan tavanomainen. Siihen kuului mm:

 • vesivessa
 • juokseva vesi
 • ei yhteiskaivoa
 • nettimahdollisuus
 • sähkö
 • tavallisen kodin varustelut eli kunnon keittiö, pesukonemahdollisuus, tiskikonemahdollisuus jne
 • kylpyhuone ja suihku
 • merinäköala makuuhuoneestakin
 • vähintään kaksi makuuhuonetta
 • oma ranta
 • kallioranta, tai hiekkaranta ilman kaislaa
 • yksityisyyttä
 • noin tunnin ajomatka
 • tie perille

Nuo säleverhot muuten lähtevät ja tilalle tulee aurinkoa estävät, mutta maisemat läpi näyttävät screenkaihtimet.

Sack it ulkosäkkituolit

Täällä meillä on kaikki tuo paitsi tuo tunnin ajomatka, joka tänne on vähän pidempi. Paikan upeus, etenkin tuo kalliorannan upeus ja meren puhtaus olivat ne, jotka kumosivat tuon tunnin ajomatkan tärkeyden listaltamme 😀

Täällä on todella kirkas vesi ja nuo silokalliot ovat jotakin sanoin kuvaamattoman kaunista <3

Eräänä päivänä snorklasimme meduusan kanssa!

Pikkukaloja
Kirkkaat vedet
silokalliot
silokalliot

Vähän off topicina muuten kerron, että seuraan Sointu Borgia TikTokissa ja juuri eräänä päivänä hänen videonsa tuli vastaan, jossa hän ohjeisti nuorisoa, että jos nuorella on joku vaatimuslista tulevaan kumppaniin liittyen, niin kannattaa alentaa rimaa tms. En katsonut videota loppuun, mutta Sointu, olen kanssasi eri mieltä!

Itse olin ollut sinkku 9 vuotta ja voin kertoa, että minulla se pitkä lista vasta olikin! Siinä oli vähintään 20-30 kohtaa, jotka olivat melko epätodellisia ja absurdeja, ja olin tämän listan vitsimielessä julkaissut Facebookissanikin, ja saanut kavereiltani huvittuneita kommentteja siihen.

Eipä mennyt pitkääkään aikaan, kun tapasin mieheni Jonin ja hän täytti listasta joka ikisen kohdan paitsi yhden; osaa korjata autoja. Sitä hän ei osannut, mutta muutoin en joutunut listani vaatimuksista tinkimään. 

Eli nuoriso, jos sinulla on vaatimuksia, niin ei sinun niistä tarvitse tinkiä, jos et halua. Olen itse sitä mieltä, että pidä kiinni toiveistasi ja haaveistasi, ja odota rauhassa mieluummin, kuin teet komporimisseja ja tyydyt vähempään kuin mitä mielestäsi ansaitset 🙂

Olin sinkkuuteni vuosina päättänyt, että olen mieluummin yksin, kuin paskassa seurassa ja tällä tarkoitin, että en aikonut tyytyä kompromisseihin, vaan olin päättänyt olla mieluummin kokonaan yksin, mikäli en löytäisi sitä unelmieni miestä, joka täyttäisi kaikki vaatimukseni.

Ja hyvä, että olin, sillä nyt minulla on unelmieni mies, elämäni rakkaus ja ensi vuoden toukokuussa olemme olleet jo 10 rakkaudentäyteistä ja onnellista vuotta yhdessä, ja katsokaa mitä olemme saavuttaneet yhdessä, uskoen toisiimme, kunnioittaen toisiamme, ja tosiamme tukien ja rakastaen <3 Onneksi siis en ole noudattanut Soinnun ohjetta, vaan olen pitnyt haaveistani ja vaatikuksistani kiinni, odottaen sitä täydellistä.

Menestys ei tule seuraamalla kaikkien neuvoja

Samaa mentaliteettia olen noudattanut myös yritystoiminnassani. En juurikaan kuuntele ohjeita, varsinkaan, jos ne tulevat henkilöiltä, jotka eivät ole saavuttaneet mitään erityistä, ja usein menestyneet henkilöt eivät neuvokaan toisia, ainakaan kysymättä 😀

Kuljen omia teitäni ja teen asiat siten, miten itse uskon, että ne toimivat parhaiten, oman kokemukseni opastamana ja väitän, että olen tällä periaatteella saanut yritykseni niin korkeaan nousuun, että ei monikaan yhtä pieni yritys ole samaan pystynyt.

Tänä päivänä toki tyttäreni johtaa yritystä, mutta edelleen toimin neuvonantajana monissa asioissa.

Toivottavasti kirjoitukseni ei vaikuta leuhkimiselta, se ei ainakaan ole missään nimessä tarkoitukseni. Tarkoitukseni on ehkä enemmänkin antaa toivoa ja inspiroida muitakin siihen, että itseäsi kuuntelemalla voit menestyä. 

Kaikkien ohjeita ei aina kannata kuunnella. Kuuntele sellaisten ohjeita jotka ovat itsekin menestyneitä ja jätä muut neuvot omaan arvoonsa. 

Itsekin olen saanut neuvon jos toisenkin, mutta seuraamalla oman kokemukseni viitoittamaa tietä, olen pystynyt saavuttamaan tämän mitä nyt on.

Esimerkiksi tosi moni somessa kritisoi, kun aina toisinaan tuomme menneisyyteni esiin yritykseni sometileillä. Että ne asiat eivät kuulu sinne jne.

Mutta ne asiat kuuluvat juurikin sinne. Sillä, jotta voit menestyä, yrityksesi täytyy ensin erottua, ja jotta voit erottua, on yrityksesi tai sinun oltava jotakin muuta kuin tavallinen. 

Me erotumme sillä, että yrityksen perustaja, minä, olen mielenterveysongelmainen ja puhun siitä avoimesti somessa. Olen myös entinen nuorisorikollinen, olen ollut kahdesti vankilassa ja olen myös ollut koviin huumeisiin koukussa. Näistäkin kerron avoimesti somessa ja siten olemme myös erottuneet.

Vaikka somessa julkisesti saammekin paljon kritiikkiä, saamme siitäkin enemmän yksityisviestein ja sähköpostitse tsemppejä ja kiitosta siitä, että jaamme näitä vaikeita asioita julkisesti ja annamme samalla monille muille toivoa. Näiden kiitosten vuoksi koen, että toisinaan on hyvä muistuttaa mistä minä ja yritykseni olemme lähtöisin, ja, että myös muut, joilla on epätavallinen tausta tai vaikea menneisyys, voivat pärjätä elämässä. Se mitä on joskus ollut, ei välttämättä määritä sitä mitä tulee joskus olemaan.

Eräskin viesti on jäänyt erityisesti mieleeni, jossa äiti kiitteli tarinani jakamisesta, sillä hänellä oli myös lapsi, jolla on ADHD. Hän oli lukenut lehdistä ja artikkeleista vain mitä haittaa ADHD:stä on ja miten se voi vaikuttaa negatiivisesti koko elämään ja, että miten ADHD:t monesti joutuvat huumekoukkuun ja päätyvät vankilaan.

Tarinani oli antanut tälle äidille toivoa siitä, että ei kaikki ADHD:sta kärsivät aina päädy sinne mistä mediassa pelotellaan, vaan voi olla toisenkinlaisia kohtaloita. Olen nimittän kertonut miten oma ADD:ni (nykyään ADHD) on vaikuttanut positiivisesti yrittäjyyteeni kiitos juurikin suuremman riskien oton ja kyvyn olla ajattelematta liikaa seurauksia. Jos olisin ajatellut seurauksia, en olisi koskaan uskaltanut perustaa toiminimeä, joka on pohja koko yritystoiminnalleni.

Ja jos en olisi alun alkaen kertonut omasta taustastani, olisimme vain ollut yksi aivan tavallinen saippuanvalmistaja Suomesta monien muiden joukossa, ja tekisimme sitä samaa 100 000€ – 2 miljoonaa liikevaihtoa, kuten kaikki muut meidän kokoiset firmat tekee, olivat ne sitten olleet 10 vuotta ennen meitä markkinkoilla, tai tulleet jälkeemme meitä imitoiden.

Meiltä on nimittäin kopioitu aivan kaikki, jopa meidän tuotetekstit sanasta sanaan on kopioitu kilpailijan kotisivuille, mutta meidän nopeaa ja huikeaa menestystä ei ole kukaan vielä pystynyt kopioimaan.

Ja se johtuu vain siitä, että voi kyllä kopioida siivoussaippuan ja pyykkietikat, voi kopioida aivan koko tuotevalikoiman, mutta ei voi kopioida mielenterveysongelmia, eikä voi kopioida sairauksia, ei voi kopioida, että on ollut huumekoukussa tai rikollinen.

Vaikka menneisyys ei liitykään valmistamiimme ihonhoitotuotteisiin mitenkään, mutta se liittyy menestykseen ja erottuvuuteen, ja juuri siksi olemme saaneet niin paljon asiakkaita.

Ja toki sittemmin, kun asiakkaamme olivat huomanneet miten toimivia tuotteemme ovat verrattuna moniin muihin, on suositusten myötä saatu paljon lisää asiakkaita.

Tämä siis inspiraatioksi heille, ketkä sitä tarvitsevat <3 

Blogistani löydät lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita:

KIITOS, ETTÄ PAHOINPITELIT MEIDÄT!

LAIN VÄÄRÄLLÄ PUOLELLA KASVANUT

Ja yritykseni tarina yritykseni kotisivuilla:

SELVIYTYMISTARINANI SAAREN TAIKA

Kurkkaa myös verkkokauppani ajankohtaiset tarjoukset:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.