Mökki meren rannalla, sisustusta osa 2 ja joulusauna rantasaunassa

sisustusta osa 2 ja joulusauna rantasaunassa
Paikka on kuin unelma! Nyt kun olemme tutustuneet paremmin itse taloon ja kaikkeen mitä täällä on! Ranta on luonnostaan hiekkapohjainen , kuten on kaikki tämän alueen rannat, vaaleaa sileää santaa. Joutsenet parveilevat vedessä rantakaislikossamme ja kotka on liidellyt ylitsemmem jo kolmesti! Naapurit ovat näkö- ja kuulomatkan kantamattomissa eikä yleistä tietä mene mailla, eikä halmeilla.

Moikka moi ja kivaa, että löysit blogiini 🙂

Kerroin pari blogikirjoitusta sitten merenrantamökistämme ja mökkiin tutustumisesta sekä sisustamisesta. Tänään pääset näkemään olohuoneen ja keittiön valmiina, kun ne viime bloggauksessa oli vielä pahasti kesken sisustuksen suhteen 🙂

Mökissä oli jonkin verran aikaisemman asukkaan kalusteita, joista jäätiin arpomaan mitä jätetään itselle käyttöön ja mitä hommataan uusia. Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että vain nuo 2 puuarkkua jää ja keittiön pöydät ja osa keitiön tuoleista sekä tuo rottinkisetti. Kaiken muun olemme hankkineet uutta ja tämä onkin elämäni ensimmäinen kerta, kun ostan uutta näin paljon, kun sisustan!

Okkari ennen
Olkkari nyt

Aika valkoista! Enpä olisi koskaan uskonut viihtyväni näin valkoisessa kodissa, mutta täällä, kun me “vanhukset” olemme pääasiassa kahdestaan (koirat on hoitolassa ja teiniä ei meidän seura pahemmin kiinnosta), niin uskaltaa käyttää vaaleita sävyjä ilman stressiä savesta, kuolatahroista ja autorasvasta vaaleilla pinnoilla 😀

Paikka on kuin unelma! Nyt kun olemme tutustuneet paremmin itse taloon ja kaikkeen mitä täällä on! Ranta on luonnostaan hiekkapohjainen, kuten on kaikki tämän alueen rannat, vaaleaa sileää santaa. Joutsenet parveilevat vedessä rantakaislikossamme ja kotka on liidellyt ylitsemme jo kolmesti! Naapurit ovat näkö- ja kuulomatkan kantamattomissa eikä yleistä tietä mene mailla, eikä halmeilla.

Makkarista, keittiöstä ja ruokailutilasta katsoo meri ikkunoista suoraan sisään <3

Näkymä keittiön ikkunasta
Näkymä ruokailutilan ikkunasta

Rantasaunalla on Kiramin suuri kylpyallas, joka näyttäisi jopa isommalta, kuin Kiramin sivuilta löytyvä suurin Kirami Grandy XL minipool. Ehkäpä tämä on joku minipoolin varhaisempi versio, jota ei enää myydä? Pituutta tällä häkkyrällä on ainakin kolme metriä, ellei enemmänkin!

Maisema merelle on erääseen poukamaan kivenheiton päästä Hankoa auringonnousun suuntaan <3 Vesi näyttää kirkkaalta, niin kuin nyt yleensäkin tähän aikaan vuodesta, mutta kirkkaammalta, kuin meillä kotona Särkisalossa.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Jouluksi saatiin päiväksi ohut lumipeitekin! Ja päästiin kokeilemaan rantasaunakin 🙂 Vesi oli mitatessa +2 asteista, en uinut! Saunan ikkunasta aukesi upea merimaisema <3

Kiitos, että luit! Sisustusta seuraavaksi makkariin!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d