Moikka moi arvoisa lukijani!

Mikäli olet seuraillut minua blogissa tai somessa niin tiedät varmaan, että sairastan masennuksen ja ADD:n lisäksi sellaista kurjaa sairautta kuin sosiaalisten tilanteiden pelko. Tämä sairaus ei juurikaan näy päälle, eikä sitä toisinaan itsekään muista ajatella, kuten tänään! Vanhasta muistista olisi nimittäin pitänyt ymmärtää, ja miehenikin asiasta vihjaisi, mutten reagoinut siihen, että jos tiedän, että samana päivänä on stressaava meno, kuten tänään lapsen HOJKS koululla, ei kannattaisi alkaa tekemään mitään muuta! Lähdin kuitenkin reippain mielin Taikatehtaaseen tarkoituksenani tehdä isompi, noin 90 kappaleen erä suosittua uutta Ruususaippuaa.

Kaikki sujui mielestäni ihan hyvin, mutta jossakin kohtaa keskittymiseni on herpaantunut, koska saipputaikina alkoi jämähtää kattilaan jo ennen, kun olin saanut kaikkia aineksia joukkoon. Koko erähän siinä meni taas pilalle ja tappiot ovat jälleen tuntuvat 🙁 Mies sitten pääsikin toteamaan, että hänhän sanoi ettei kannata tänään mennä tekemään saippuaa. Ehkäpä ensi kerralla uskon häntä sitten!

MAINOS:

MAINOS PÄÄTTYY
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on i-SSkBNvC-M.jpg

Sosiaalisten tilanteiden pelko ilmenee minulla juuri keskittymisen herpaantumisena. Kerran erään valokuvanäyttelyn avajaisten aikaan olin liikkeellä vanhempieni Diesel autolla koska se oli isompi kuin oma bensa-autoni ja sain sillä vietyä kaikki taulut näyttelypaikalle. Tulin välillä käymään kotona ja ajoin huoltoaseman kautta tankatakseni autoni. Tankkasin epähuomiossa bensaa koko tankin täyteen ja tajusin asian vasta kun auto alkoi nykimään ja sammui lähistölle!

Näitä juttuja on vaikka kuinka paljon, kerran olin menossa ostamaan uutta tietokonetta ja olin tilanteesta niin jännittynyt, että ajoin henkilöautollani huomaamattani rekka-auton takapyörien alle sillä seurausella, että uudehkosta Toyotastamme meni koko takaovi kasaan.  Tässä ihan lähiaikoina taas törmäsin uudella autollamme aurauskeppiin aivan suoralla tiellä lääkärimatkalla. Seurasin kyllä ihan liikennettä, en ollut tällä kertaa edes laittanut radiota päälle jotta pystyisin keskittymään ajamiseen paremmin, mutta nuo ihmisten tapaamista vaativat tilanteet ovat vain niin stressaavia, että tällaisia sattuu vaikka kuinka kovin koittaisi keskittyä 🙁

MAINOS:

MAINOS PÄÄTTYY

Sellaista se on. Toisinaan aika hankalaa vaikka mitään ei päälle päin näykään, että olisi vialla.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on latokartano%2B100-3364273854-O-M.jpg
Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: