Cello Pyhä ulkoporeallas pian vuoden käytössä

Cello Pyhä ulkoporeallas kokemuksia

Moi taas ihana lukijani!

Minulta kyseltiin tuossa taannoin kokemuksia viime kesänä ostamastamme Cello Pyhä ulkoporealtaasta, joten ajattelin laittaa ajatuksiani hiukan tänne blogiinkin.

Poreallas projektia pääset katsomaan alusta asti blogin loppuun laittamistani linkeistä.

Cellon altaat ovat kotimaisen Novitekin Salossa valmistamia. Käytännössä samoja altaita, mutta K-Raudan oman tuotemerkin nimellä myytyjä. Pyhä altaassa oli hieman paremmat hierontasuuttimet kuin edullisemmassa Rukassa ja siksi Pyhä oli meidän valintamme. Mieheni ja minä, selkä ja hartiaseudun säryistä kärsivinä koimme hierontasuuttimien määrän ja sijainnit tärkeänä valintaa tehdessämme. Pyhässä on yhteensä 50 hierontasuutinta, kun Rukassa niitä oli alle 30. Kumpikin allas on kuudelle hengelle.

Hierontasuuttimet ovatkin olleet todella hyödylliset ja mikäli niskassa tai selässä on ollut jumeja tai särkyjä, on porealtaan hieronnoista ollut niihin todella suuri apu. Altaan lämmin syleily auttaa myös rentoutumaan raskaan päivän päätteeksi ja etenkin talvipakkasella pimeään aikaan on altaan tunnelmavalaistuksessa erityistä taikaa!

Sähkön kulutuksessamme en ole huomannut mitään eroa. Valmistajan väite kulutuksesta n. euron päivässä saattaa hyvinkin pitää paikkaansa. Meillä asennettiin vielä altaan alle 50 millinen FinnFoam eristelevy, vaikka allas olikin niin hyvin eristetty ettei “foumia” olisi tarvinnut laittaa. Saattaa olla, että tästä syystä meillä ei kulutus ole sitten ollut edes sitä euroakaan päivässä.

Valmistajan mukaan vesi tulisi vaihtaa n. 2-3 kertaa vuodessa. Meillä allas on piakkoin ollut käytössä vuoden ja olemme nyt kertaalleen vaihtanut vedet eli syksyllä ennen pakkasia (joita ei sitten kyllä edes tullutkaan!) ja seuraava vaihto olisi tässä ihan piakkoin kevään aikana. Allasta on käytetty lähes viikottain talviaikaan, mutta helmikuun koronakriisin jälkeen olimme vasta eilen ekaa kertaa altaassa!

Vesi pysyy hyvin puhtaana, kun käyttää Novitekin omia klooritabletteja. Kerran ostin halpakaupasta purkillisen huonoja tabletteja, jotka eivät oikein ajaneet asiaansa.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Allas on meillä vanhan kasvihuoneen perustusten päällä ja altaan ympärille rakennettiin meidän “keidas”. Siinä on katos siten, että suurin osa altaasta on taivas-alla, jotta tähtitaivas ja lumihiutaleet antavat täydennyksensä kylpemisnautinnolla, mutta muu alue on valokatteella katettu. Keitaasta löytyy sohvaryhmä pöytineen ja valaitus sekä tietty kukkia 🙂

Mielestäni poreallas oli todella hyvä ostos! Olen ollut kaikin puolin todella tyytyväinen siihen. Ainoa asia mitä olisi pitänyt tajuta heti allasta ostaessa, niin ostaa samalla myös allasportaat sekä pidikkeet kannelle. Ne me ostimme jälkikäteen.

Porealtailuun, ja kaikkeen muuhunkin kuivaamis tarkoitukseen parhaiten sopivat aidot turkkilaiset hamam pyyhkeet löydät muuten Saaren Taika verkkokaupasta: https://shop.saarentaika.com/collections/hamam-pyyhkeet

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.