Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Huomenta päivää ihana lukijani ja kiitos, että poikkesit blogiini!

Eilinen oli tyräkatastrofista säikähdyksellä selviytymiseni ensimmäinen päivä ja samalla myös elämäntapamuutoksemme eka päivä.

LUE MYÖS: TYRÄHÄN SE SIELLÄ JA MELKEIN NEAR DEATH EXPERIENCE

Alkoholiton pitkäkestoinen Saaren Taika huonetuoksu, paras huonetuoksu, sisustus

Olimme jo pitkään pärjänneet ilman herkkuja kotona ja mökillä, mutta eräänä päivänä ne herkut sitten tuli puheeksi ja sitten niitä alkoi tehdä mielikin, ja niinpä meillä oli taas iltasella ollut tapana napostella pikkuisen sipsejä ja karkkeja, ja se tietty on kummallakin näkynyt taas vyötäröllä.

Edellispäivänä, matkalla sairaalasta kotiin kuitenkin päätimme, että herkut lentää roskiin ja nyt koitamme saada työtä vähän vähennettyä, jotta voimia riittäisi kotona myös terveellisemmän ruuan laittoon. 

Somefeedin koukuttavuus

Olen itse huomannut, että olen myös koukuttunut somefeedien selaamiseen ja koska luulin oikeasti kuolevani sen tyrä uutisen vuoksi, päätin entistä napakammin, että katselen mieluummin vaikka seiniä kun kännykkää.

Feedin selaaminen, kun on jonkinlainen tekeminen itsessään ja sitä, kun tekee, ei tunnu intoa riittää esimerkiksi tavaroiden järjestelemiseen tai muuhun kivaan, joka samalla olisi kevyttä arkiliikuntaa.

Nyt kännykkä onkin pöydällä ja selaan vain nopeasti tärkeimmät ilmoitukset aamusta ja feediä, kun käyn vessassa 😀 Joo, kyllä, minä olen se joka somettaa yleensä vessasta 😀

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Iltasella sängyssä sitten selaan vähän pidempään, koska mulla se ei vaikuta yleensä uneen 🙂

Sisustusjuttuja ja muuta järjestelyä

Olenkin saanut paljon aikaan, kun en ole sitä somen feediä enää orjallisesti tuijottanut. Kaapit ja laatikot järjestin Orthexin Smart Store kipoilla ja asensimme mökille sellaisiin pikku-ikkunoihin Jyskin haitariverhoja.

Jyskin haitariverhot

Alkavan kevään sisustusta merenrantahuvilassamme

Eilen sitten tosiaan herkut meni roskiin, vaikka pahaa teki avaamaattomia sipsi- ja karkkipusseja heittää pois, mutta ei auta köyhän eikä vihreän ajatusmaailma, jos haluaa selvitä tästä vielä hetken hengissä, elämän on muuttuttava ja painon tiputtava, maksoi mitä maksoi!

Herkut roskissa, tilalle ostettu kunnon ruokaa, ja aamuni alkoikin terveellisellä kaurapuurolla ja siemensämpylällä, jossa oli jopa kurkkua ja salaattiakin mukana!

Aamupäivän aikana sitten hiukan järjestelin mökkimme olohuoneessa. Mä nimittäin saatan extemporee alkaa tuotekuvaamaan esimerkiksi huonetuoksuja tai ihan mitä tahansa, ja silloin kämpän pitää olla valmiiksi siisti ja sellainen, että tuotekuvia voi ottaa ilman suursiivousta tai hillitöntä kuvausrekvisiitan lavastamista.

Ja kuitenkin tykkään kyllä hiukan myös kerätä tietynlaisia esineitä, ja niitähän oli sitten taas kertynyt paikkoihin, joissa niiden esillä olo rikkoi mielestäni skandinaavisen ja minimalistisen sisustuksen sääntöjä, joten hus pois sieltä ja äkkiä! Tässä ennen ja jälkeen kuvat, löydätkö siirtyneet koriste-esineet?

saukko patsas

Olet varmaan kanssani samaa mieltä, että tuo purjelaivakoriste ei kuulunut tuonne olohuoneen ja eteisen jakavan vaatekomeron päälle, eikä tuo pronssinen iso saukkopatsas kuulunut tuonne takan päälle 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt ne on siirretty pois häiritsemästä minimalistisuutta rakastavaa silmääni ja siirretty tuohon ainoaan kalusteeseen, joka täällä on entisen omistajan jäljiltä. 

Itseasiassa eilen tuota hyllyä katseltuani, totesin, että, kun lumet sulaa ja isolla autolla pääsee taas mökin pihaan, niin tilaan jonkun kauniimman hyllyn tuon tilalle. Ja silloin samalla toki siivoan tuonkin hyllyn muustakin rojusta 😉 

Saaren Taika huonetuoksu kestää vuosia!

Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Näissä alkoholittomissa huonetuoksuissa on se hyvä puoli, että astmaatikkonakin voin niitä pitää joka huoneessa, ilman, että hengitys alkaa vinkua, kuten halvempien huonetuoksujen ja tuoksukynttilöiden kohdalla. 

Jouduin tämän taas viime syksynä totetamaan, kun Saaren Taika kynttilät olivat myöhässä ja jouduin valaisemaan alkavaa pimeää kautta muiden merkkien kynttilöillä ja tuli hankittua kotiimme Ritualsin tuoksukynttilöitä.

Ne ovat muuten aivan tajuttoman kauniissa pakkauksissa, mutta harmikseni en voinut polttää niitä, kun niiden sisältämät kemikaalit saivat hengitykseni lähes välittömästi vinkumaan ennen kuulemattomalla tavalla 🙁

Onneksi sitten loppusyksystä saimmekin jo Saaren Taika kynttilät ja jälleen oli valoa talossa ilman hengitysoireita <3 

Alla ihanat kynttilämme ekassa kuvassa mökillä, tokassa meidän kaupunkimökissä ja kolmannessa kotonamme <3 

Ja nyt mietit varmaan, että mikä on “kaupunkimökki”? No se on meidän 290m² talo tuossa kirkonkylällä 😀

Se on tuollainen monen tarkoituksen talo, joka yhdessä vaiheessa toimi pitkänmatkalaisille työsuhdeasuntona ja nyt tällä hetkellä se on toisesta osastaan remontissa ja toisessa osassa käymme silloin tällöin uimassa.

Asunnossa on myyntiesitteen mukaan: päärakennus 150m², lisäsiipi 50m², uima-allasosasto, varasto, autotalli 90m².

Mutta ostettuani rakennuspiirustukset itselleni, niin niiden mukaan neliöitä olisi lisäsiivessä 72m², allashuone 36m² ja autotalli ja harrastetila 72m² pääasunto 146m², eli yhteensä 326m².

Mutta ei siitä nyt sen enempää tällä kertaa. Palataan tänne ihanalle merenrantahuvilallemme, jossa nyt sain toteuttaa järjestelyintoani!

Huvilan sisustussuunnitelmat jatkuvat

Jos haluat vilkaista miten huvilamme sisustus on tässä ensimmäisen vuotemme aikana kehittynyt, niin katso nämä blogikirjoitukseni: 

UUDEN KESÄHUVILAN SISUSTUSTA OSA 1

MERENRANTAMÖKIN MUODONMUUTOS: LUKSUSPARATIISI SELKÄMEREN ÄÄRELLÄ – HUVILAMME SISUSTUSTA OSA 2.

Nyt on kuitenkin katse jo seuraavissa muutoksissa, joita tulee olemaan keittiöön uusi astianpesukone, joka vaatii pieniä muutoksia kaapistoihin. Kaappeja ei vielä tällä erää kuitenkaan varmaan uusita, vaan ne sitten isomman remontin yhteydessä myöhemmin. 

Molempiin makuuhuoneisiin uusitaan lattiat, sillä toisessa on sininen kokolattiamatto ja toisessa kylmä kirkkaan keltainen muovimatto! Samalla kumpikin huone saa lattialämmitykset, sillä ne ovatkin ainoat huoneet koko mökkikiinteistössä, joissa sitä ei vielä ole. Jopa ulkosaunassammekin on nimittäin lattialämmitys!

Makuuhuoneiden takaseinille on suunniteltu panelointia, eli päämakuuhuoneeseen, jossa on valkoiset kalusteet, tulisi puunvärinen panelointi ja vierashuoneeseen, jossa on puunväriset kalusteet, tulisi valkokuultava panelointi.

Alkoholiton pitkäkestoinen Saaren Taika huonetuoksu, paras huonetuoksu, sisustus

Lisäksi olohuone saattaa saada uudet valaisimet. Vaikka nuo pallot ovatkin ihan kauniit, niin niistä pölyjen pyyhintä ja polttimon vaihto on riskialtista hommaa, sillä nuo pallot eivät oikein ole mitenkään kiinni, vaan on ihan arpapeliä saada ne pysymään tuolla!

Seinien maalaus on myös työlistalla, sillä maalarinvalkoinen ja kärsinyt maali lasikuitutapetin päällä on epämiellyttävän näköinen, ja sen voisi maalata paksulla maalikerroksella, jolloin lasikuitutapetti erottuisi ehkä vähän vähemmän ja sävykin olisi enemmän tätä päivää.

Että sellaista kaikkia kivaa sisustuksellista kuuluu tänne huvilallemme. Tässä muuten linnunrata täältä eilen illalta: 

Otathan myös tilini seurantaan Tiktokissa, Instagramissa ja Facebookissa sekä seuraa blogiani Blogit.fissä niin pysyt aina ajantasalla kuulumisistani!

Ja kurkkaa samalla parhaat Saaren Taika ihonhoitotuotteet sekä ajankohtaiset tarjoukset Saaren Taika shopissa:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d