Katso, kuinka sain peptideillä ihoni punaisuuden ja epätasaisuuden pois

Katso, kuinka sain peptideillä ihoni punaisuuden ja epätasaisuuden pois
Mikäli et osaa päättää mikä peptidi sinulle parhaiten sopii, kannattaa ottaa varman päälle ja kokeilla Saaren Taika Ecolutionin neljää eri tehokasta peptidiä sisältämää Peptidi booster seerumia. Se on itselläni ollut nyt kolme viikkoa käytössä ja tässä ennen ja jälkeen kuvat. Couperoottisen ihoni punaisuus on huomattavasti vähentynyt, samoin ihon rosoisuus ja ihoni näyttää yleisesti terveemmältä ja kimmoisammalta!

Mikä on peptidi?

Peptidit ovat ihonhoidon uusi musta ja tällä hetkellä ne ovat pinnalla niin kauneusblogeissa, kuin julkkiksillakin.

Peptidit ovat ihossa luonnostaankin esiintyviä ainesosia, jotka vaikuttavat solutasolla. Peptidit siis vaikuttavat ihosoluihisi saaden ne toimimaan niin kuin ne olisivat nuorempia.

Peptidejä on useita erilaisia ja jokaisella niillä on oma aihealueensa. Peptidit voivat esimerkiksi parantaa ihon kiinteyttä, parantaa ihon kosteustasapainoa, silottaa ryppyjä, vähentää punoitusta, edistää ihosolujen uudistumista tai vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia.

Joissakin tapauksissa peptidit toimivat ikään kuin botoxin kevyempänä versiona, rentouttamalla kasvojen lihaksia ja siten vähentämällä lihasjännityksestä johtuvia ryppyjä.

On myös olemassa tutkimuksia, jotka viittaavat siihen, että peptidit voivat vahvistaa ihon suojakerrosta. Tämä tehostunut suojakerros auttaa ihoa torjumaan ympäristötekijöitä, kuten UV-säteilyä ja saasteita, jotka saattavat kiihdyttää ihon vanhenemista.

Mikä peptidi sopii minulle?

Koska peptidejä on niin monenlaisia, kannattaa pohtia, mitkä ovat ne ihosi ongelmat, joihin haluat tehostetumpaa ihonhoitoa peptideillä? Alla muutamia peptidejä, joita voit etsiä ainesosaluettelosta, sekä niiden toiminnot:

  • Acetyl Hexapeptide eli Argireline, Tämä peptidi on tunnettu ”Botoxia purkissa” -nimellä, koska se rentouttaa kasvolihaksia ja auttaa siten vähentämään ilmejuonteita ja ryppyjä.
  • Copper Tripeptide-1, monitoiminen peptidi, joka edistää haavojen paranemista, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja vähentää tulehdusta. Se on myös antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.
  • Palmitoyl Tetrapeptide-7, auttaa vähentämään ihon tulehdusta ja parantaa ihon sävyä. Se myös auttaa vähentämään UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita ja edistää ihon kiinteyttä.
  • Palmitoyl Tripeptide-1, stimuloi kollageenin tuotantoa, mikä auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Se myös edistää ihon uudistumista ja parantaa ihon kiinteyttä.
  • Palmitoyl Tripeptide-5, keskittyy erityisesti kollageenin tuotannon stimulointiin, mikä tekee ihosta kiinteämmän ja joustavamman. Se myös auttaa vähentämään ryppyjä ja parantaa ihon rakennetta.
  • Palmitoyl Tripeptide-38, suunniteltu erityisesti ihon ikääntymisen merkkien, kuten ryppyjen ja juonteiden, vähentämiseen. Se toimii stimuloimalla useita tärkeitä komponentteja ihossa, kuten kollageeni I, III ja IV sekä hyaluronihappoa ja fibronectiiniä. Tämän ansiosta se auttaa parantamaan ihon rakennetta, kiinteyttä ja joustavuutta. Palmitoyl Tripeptide-38 on erityisen tunnettu siitä, että se kykenee tasoittamaan ja täyttämään sekä pinnallisia että syvempiä ryppyjä.

 

Neljän peptidin tehoboosteri

Mikäli et osaa päättää, tai et jaksa lueskella incejä, niin kannattaa ottaa varman päälle ja kokeilla Saaren Taika Ecolutionin neljää eri tehokasta peptidiä sisältämää Peptidi booster seerumia. OSTA Peptidi boosteri tästä!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Se on itselläni ollut nyt kolme viikkoa käytössä ja tässä ennen ja jälkeen kuvat. Couperoottisen ihoni punaisuus on huomattavasti vähentynyt, samoin ihon rosoisuus ja ihoni näyttää yleisesti terveemmältä ja kimmoisammalta:

Peptidi boosteri kokemuksia

Käytössäni on ollut myös Niasiiniamidi boosteri, joka saa ihohuokoseni näyttämään pienemmiltä ja auttaa ihon rasvoittumiseen. OSTA Niasiiniamidi B3 boosteri tästä!

Ja lisäksi käytössä myös Keramidi boosteri, joka tekee ihostani kosteutetumman ja saa sen näyttämään täyteläisemmältä, eli veltostumat veks! OSTA Keramidi boosteri tästä!

Oma ihonhoitorutiinini pitää kylmällä kaudella sisällään Ruusu miselliveden kasvovetenä, nyt nämä kolme eri boosteria (mutta saatan testijakson jälkeen käyttää niitä vuorotellen), Aloe Retinoli seerumi, Merikollageeni silmänympärysgeeli, Kollageeni A vitamiini kasvovoide ja Argan Ruusunmarja kasvoöljy.

Olen kyllä tyytyväinen siitä, että elämä johdatti minut Saaren Taikaan, sillä aikaisemmassa elämässäni en ymmärtänyt ihonhoidon merkitystä ja käytin kasvoillekin samaa 3:n euron rasvaa, mitä vartalolle, ja ikävä kyllä, se näkyi myös ihossa; ihoni näytti paljon ikäistään vanhemmalta, huonokuntoiselta, rosoiselta ja punakalta (olette ehkä nähneetkin kuvan blogissani jossakin). Ihoni oli 10 vuotta sitten ryppyisempi ja rosoisempi kuin nyt!

Peptidi boosteri

Saaren Taika Peptidi Booster seerumi sisältää yhdistelmän Tripeptidi-5, Matrixyl 3000, Copper Tripeptidi-1 ja Argireliini -peptidejä. Nämä aktiiviset ainesosat edistävät kollageenin tuotantoa ja korjaavat ihosi rakennetta.

Tripeptidi-5 tehostaa ja suojaa kollageenia, tasoittaen ryppyjä ja parantaen ihosi tekstuuria sekä kiinteyttä. Tripeptidi-5 on peptidi, joka toimii kollageenin tehostajana ja suojelijana. Kollageeni on ihon rakennusaine, joka antaa iholle kimmoisuutta ja kiinteyttä.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Iän myötä kollageenin tuotanto vähenee, mikä saa aikaan ryppyjen muodostumisen ja ihon löystymisen. Tripeptidi-5 auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa, mikä johtaa ryppyjen tasoittumiseen sekä ihon tekstuurin ja kiinteyden parantumiseen.

Matrixyl 3000 korjaa ihosi rakennetta, vähentäen ryppyjen näkyvyyttä ja parantaen ihosi sävyä sekä kimmoisuutta. Matrixyl 3000 on patentoitu peptidiyhdiste, joka on suunniteltu auttamaan korjaamaan ihon rakennetta.

Se toimii stimuloimalla kollageenin ja muiden ihon proteiinien tuotantoa, mikä auttaa vähentämään ryppyjen näkyvyyttä ja parantaa ihon sävyä sekä kimmoisuutta.

Copper Tripeptide-1 taistelee ikääntymistä vastaan sekä tukee ihosi uudistumista. Copper Tripeptide-1 on kuparilla stabiloitu peptidi, joka on tunnettu sen tehokkaista anti-aging-ominaisuuksistaan. Se edistää ihon uudistumista ja parantaa ihon ulkonäköä.

Argireliini vähentää ryppyjä silmiesi, suun ja otsasi alueella. Argireliini on erityisesti ryppyjen vähentämiseen suunniteltu peptidi. Sen toiminta perustuu siihen, että se rentouttaa kasvolihaksia, mikä vähentää ryppyjä ja juonteita, erityisesti silmien, suun ja otsan alueella.

Mikä on boosteri?

Saatat nyt ihmetellä, että mikä on “boosteri”?

Boosteri on ihonhoidon tehotuote, joka on vieläkin tiivistetympi kuin seerumi. Boosteri keskittyy yleensä johonkin tiettyyn raaka-aineeseen, jolla tehohoidetaan jotakin tiettyä ongelmaa, kuten nyt vaikka ne laajentuneet ihohuokoset, joihin tuo Niasiiniamidi B3 boosteri on erityisen tehokas.

Boosteri antaa iholle suuremman hyödyn jostakin raaka-aineesta, jolloin sen raaka-aineen vaikutuksen alla olevat iho-ongelmat saavat tehokkaampaa hoitoa ja ongelma vähenee nopeammin. 

Boostereille voidaan siis täsmähoitaa tehokkaammin tiettyjä ongelmia ihossa, kuten esimerkiksi juuri ryppyjä silmänympärillä tai laajentuneita ihohuokosia tai vaikka couperosa -tyyppisen ihon punaisuutta, kuten itselläni.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: