Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois

Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois
Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun "miedontumiseen", eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi! Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!
kainaloiden kuorinta

Tiedätkö sanonnan: suutarin lapsella ei ole kenkiä? No, sama pätee saippuakauppiaaseenkin 😀

Sitä, kun on valmistanut ja kehittänyt niin monta eri saippuaa, ja joutuu vielä niin sanotusti työn puolesta käyttämään aina joitakin sellaisia, jotka ovat myyntiin kelpaamattomia, niin harvoin tulee itse valittua millä itseään pesee. 

Tällä kertaa mökillä sattui olemaan vuorossa Särkisalon suolasaippua ja voi Pyhä Jysäys mikä välittömän onnen ja ihastuksen tunne tuli jo heti sen tuoksusta pitkästä aikaa sillä peseytyessäni.

Mutta todellainen ihastuksen tunne tuli suihkun jälkeen, kun käsivarsieni iho oli jälleen pitkästä aikaa siloinen, eikä kainaloissakaan tuoksahtanut päivän mittaan niin tunkkainen hientuoksu, kun tässä kesällä on usein tuoksahdellut!

Minulla ja lapsillani on mansikka iho-, eli keratosis pilaris -tyyppistä kuivaa näppylää etenkin käsivarsissa ja Särkisalon suolasaippua on tehokkain apu kuorimaan kuivat sarveistapit pois käsivarsista ja silottamaan ihoani.

Apu sarveistappeihin eli keratosis pilarikseen

Hassua, miten ihminen usein unohtaa sen mistä saa helpotuksen ja vain sopeutuu kulloiseenkin tilanteeseen. Käykö sulle koskaan niin?

Onneksi mökillä sattui kaapissa olemaan Särkisalon suolasaippua seuraavana vuorossa, sillä sen ansiosta koko kesän ajan näppyisät ja karheat olkavarteni ovat nyt siloistakin sileämmät ja jälleen kerran muistui mieleeni miksi Särkisalon suolasaippua on suolasaippuoista suosikkini!

LUE MYÖS: Keratosis pilaris, eli sarveistappien kotihoito

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
 

Myös monet Saaren Taian asiakkaat rakastavat Särkisalon suolasaippuaa:

“Minulla on ollut pitkään kutiavaa ja hankalasti pois lähtevää ihottumaa ranteessa, kyynärpäissä ja polvessa. Käytettyäni lyhyen aikaa Särkisalon suolasaippuaa suihkun yhteydessä nämä ihottumat ja kutina ovat parantuneet. Ihan uskomaton tuote! Suosittelen lämpimästi. Ja iso kiitos Saaren Taika tästä tuotteesta.”

“Särkisalon suolasaippua! Oikein odotan suihkuun pääsyä – ja tämän myötä hikiongelmatkin ovat hävinneet!” 

“Käytän säännöllisesti Särkisalon suolasaippuaa peseytymiseen. Suihkun jälkeen ei enää tarvitse erikseen rasvata ihoa koska suolasaippua kosteuttaa ihon. Ihan huippu tuote!”

Särkisalon suolasaippua tuoksuu sitruksisen raikkaalta ja sen mieltä virkistävä tuoksu on yksi saippuamaailman parhaimmista! Tuoksunsa lisäksi siinä on monia muitakin puolia miksi se on aina ollut yksi suosikeistani:

  • Himalajan ruususuola kuorii kuolleen ihosolukon ja saa ihoni aina heti erittäin sileäksi
  • Saippuassa on paljon sheavoita, joka saippuassa jää kosteuttajaksi ja vähentää ihoni rasvaamisen tarvetta merkittävästi
  • Se sisältää antibakteerisia ainesosia ja hillitsee ihottumieni kutinaa
  • Se pesee kuivattamatta ihoani
  • Se vähentää kainaloideni hienhajua jo ensi pesusta lähtien!

Kainaloideni hikiongelmat kuriin

Minulla on lasten saannista lähtien ollut voimakkaasti tuoksahtava hiki kainaloissa, mikä on ollut paitsi noloa, etenkin kesäaikaan, mutta myös vaikeaa saada kuriin. Särkisalon suolasaippuan säännöllisellä käytöllä hikeni ei kuitenkaan haise niin tunkkaiselle ja voimakkaalle, jolloin minulle riittää miedompi deodoranttikin.

LUE MYÖS: Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kainaloiden kuorinta

Miten suolasaippua sitten voi muka vaikuttaa hiehajuun? Kainaloiden kuorinta poistaa kainaloista kuollutta ihosolukkoa, joka toimii pesänä bakteereille. Bakteerit taas aiheuttavat hikinesteen haisemisen, sillä ilman bakteereita, hikineste on täysin tuoksutonta.

kainaloiden kuorinta

Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun “miedontumiseen”, eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi!

Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!

LUE MYÖS: Näin ehkäiset hikinäppyjä

Jos siis kärsit haisevista kainaloista, kuivasta tai atooppisesta ihosta, tai sarveistapeista, niin kokeile Särkisalon suolasaippuaa ihollesi! Hyvin todennäköistä nimittäin on, että on iho-ongelmasi ratkeaa sillä.

Itse käytä mieluten Särkisalon suolasaippuaa iholleni ihan sellaisenaan. Tykkään nimittäin sen voimakkaan kuorivasta tunnusta ihollani. Toisinaan saippuassa saattaa tuntua yksittäinen karheampia suolakide, joka kannattaa “nipsauttaa” kynnellä pois saippuan pinnasta, näin kide ei pääse raapimaan ihoasi. 

Kainaloiden kuorinta kannattaisi oikeasti tehdä ihan viikottain. Itselläni tämä pääsee aina unohtumaan ja sitten ollaan taas tilanteessa, että kainaloista löyhähtää hirvittävä lemu aina käsivarsia ylöspäin nostaessa!

Sitä se on, suutarin lapsella ei ole kenkiä. Aina ei jaksa ylläpitää ja noudattaa niitä rutiineja, jotka elämää helpottaisivat 😀

LUE MYÖS: Kainaloiden kuorinta, miksi se kannattaa?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d