Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois

Suolasaippualla kuivat ihonypyt ja hienhaju pois
Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun "miedontumiseen", eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi! Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!
kainaloiden kuorinta

Tiedätkö sanonnan: suutarin lapsella ei ole kenkiä? No, sama pätee saippuakauppiaaseenkin 😀

Sitä, kun on valmistanut ja kehittänyt niin monta eri saippuaa, ja joutuu vielä niin sanotusti työn puolesta käyttämään aina joitakin sellaisia, jotka ovat myyntiin kelpaamattomia, niin harvoin tulee itse valittua millä itseään pesee. 

Tällä kertaa mökillä sattui olemaan vuorossa Särkisalon suolasaippua ja voi Pyhä Jysäys mikä välittömän onnen ja ihastuksen tunne tuli jo heti sen tuoksusta pitkästä aikaa sillä peseytyessäni.

Mutta todellainen ihastuksen tunne tuli suihkun jälkeen, kun käsivarsieni iho oli jälleen pitkästä aikaa siloinen, eikä kainaloissakaan tuoksahtanut päivän mittaan niin tunkkainen hientuoksu, kun tässä kesällä on usein tuoksahdellut!

Minulla ja lapsillani on mansikka iho-, eli keratosis pilaris -tyyppistä kuivaa näppylää etenkin käsivarsissa ja Särkisalon suolasaippua on tehokkain apu kuorimaan kuivat sarveistapit pois käsivarsista ja silottamaan ihoani.

Apu sarveistappeihin eli keratosis pilarikseen

Hassua, miten ihminen usein unohtaa sen mistä saa helpotuksen ja vain sopeutuu kulloiseenkin tilanteeseen. Käykö sulle koskaan niin?

Onneksi mökillä sattui kaapissa olemaan Särkisalon suolasaippua seuraavana vuorossa, sillä sen ansiosta koko kesän ajan näppyisät ja karheat olkavarteni ovat nyt siloistakin sileämmät ja jälleen kerran muistui mieleeni miksi Särkisalon suolasaippua on suolasaippuoista suosikkini!

LUE MYÖS: Keratosis pilaris, eli sarveistappien kotihoito

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
 

Myös monet Saaren Taian asiakkaat rakastavat Särkisalon suolasaippuaa:

“Minulla on ollut pitkään kutiavaa ja hankalasti pois lähtevää ihottumaa ranteessa, kyynärpäissä ja polvessa. Käytettyäni lyhyen aikaa Särkisalon suolasaippuaa suihkun yhteydessä nämä ihottumat ja kutina ovat parantuneet. Ihan uskomaton tuote! Suosittelen lämpimästi. Ja iso kiitos Saaren Taika tästä tuotteesta.”

“Särkisalon suolasaippua! Oikein odotan suihkuun pääsyä – ja tämän myötä hikiongelmatkin ovat hävinneet!” 

“Käytän säännöllisesti Särkisalon suolasaippuaa peseytymiseen. Suihkun jälkeen ei enää tarvitse erikseen rasvata ihoa koska suolasaippua kosteuttaa ihon. Ihan huippu tuote!”

Särkisalon suolasaippua tuoksuu sitruksisen raikkaalta ja sen mieltä virkistävä tuoksu on yksi saippuamaailman parhaimmista! Tuoksunsa lisäksi siinä on monia muitakin puolia miksi se on aina ollut yksi suosikeistani:

  • Himalajan ruususuola kuorii kuolleen ihosolukon ja saa ihoni aina heti erittäin sileäksi
  • Saippuassa on paljon sheavoita, joka saippuassa jää kosteuttajaksi ja vähentää ihoni rasvaamisen tarvetta merkittävästi
  • Se sisältää antibakteerisia ainesosia ja hillitsee ihottumieni kutinaa
  • Se pesee kuivattamatta ihoani
  • Se vähentää kainaloideni hienhajua jo ensi pesusta lähtien!

Kainaloideni hikiongelmat kuriin

Minulla on lasten saannista lähtien ollut voimakkaasti tuoksahtava hiki kainaloissa, mikä on ollut paitsi noloa, etenkin kesäaikaan, mutta myös vaikeaa saada kuriin. Särkisalon suolasaippuan säännöllisellä käytöllä hikeni ei kuitenkaan haise niin tunkkaiselle ja voimakkaalle, jolloin minulle riittää miedompi deodoranttikin.

LUE MYÖS: Saaren Taika suolasaippua ehkäisee hienhajua

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kainaloiden kuorinta

Miten suolasaippua sitten voi muka vaikuttaa hiehajuun? Kainaloiden kuorinta poistaa kainaloista kuollutta ihosolukkoa, joka toimii pesänä bakteereille. Bakteerit taas aiheuttavat hikinesteen haisemisen, sillä ilman bakteereita, hikineste on täysin tuoksutonta.

kainaloiden kuorinta

Itselläni kainaloiden kuorinta edellispäivänä Särkisalon suolasaippualla vaikutti jo heti hienhajun ”miedontumiseen”, eli se voimakkain tunkkainen pistävä tuoksu on nyt poissa, onneksi!

Säännöllisellä suolasaippuan käytöllä voin vielä vähentää deodorantin käyttöä, mikä on ihan tervetullut juttu herkälle iholleni, johon näin kesäkuumalla kehittyy helposti myös hikinäppyjä, etenkin kainaloiden alueelle!

LUE MYÖS: Näin ehkäiset hikinäppyjä

Jos siis kärsit haisevista kainaloista, kuivasta tai atooppisesta ihosta, tai sarveistapeista, niin kokeile Särkisalon suolasaippuaa ihollesi! Hyvin todennäköistä nimittäin on, että on iho-ongelmasi ratkeaa sillä.

Itse käytä mieluten Särkisalon suolasaippuaa iholleni ihan sellaisenaan. Tykkään nimittäin sen voimakkaan kuorivasta tunnusta ihollani. Toisinaan saippuassa saattaa tuntua yksittäinen karheampia suolakide, joka kannattaa ”nipsauttaa” kynnellä pois saippuan pinnasta, näin kide ei pääse raapimaan ihoasi. 

Kainaloiden kuorinta kannattaisi oikeasti tehdä ihan viikottain. Itselläni tämä pääsee aina unohtumaan ja sitten ollaan taas tilanteessa, että kainaloista löyhähtää hirvittävä lemu aina käsivarsia ylöspäin nostaessa!

Sitä se on, suutarin lapsella ei ole kenkiä. Aina ei jaksa ylläpitää ja noudattaa niitä rutiineja, jotka elämää helpottaisivat 😀

LUE MYÖS: Kainaloiden kuorinta, miksi se kannattaa?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: