Keski-ikäisen naisen ihonhoito, kuinka Saaren Taika pelasti ihoni!

Keski-ikäisen naisen ihonhoito, kuinka Saaren Taika pelasti ihoni! Jo kolmikymppisenä aloin huomata ensimmäiset rypyt ihollani, ne olivat hyvin näkyviä. Iho oli hilseilevä, karhea ja kuiva. Atopiani oli huonossa kunnossa, samoin kuin käteni ekseema.  SITTEN SYNTYI SAAREN TAIKA Saaren Taian luonnolliset ihonhoitotuotteet ovat pelastaneet ihoni. Ne ovat pysäyttäneet ryppyjeni etenemisen ja parantaneet ihoni kuntoa merkittävästi.

Moikka moi arvoisa lukijani!,

Tänään haluan jakaa kanssasi oman tarinani ihonhoidosta. Se on tarina, joka alkaa huolimattomuudesta ja päättyy ihonhoitotuotteiden löytämiseen, jotka ovat muuttaneet elämäni.

Nuoruudessani en käyttänyt mitään ihonhoitotuotteita. Kaksikymppisenä ajattelin, että ihoni oli riittävän nuori ja terve, eikä tarvinnut erityistä hoitoa. Tuskin olin edes kuullut ihonhoidosta terminä, enkä varsinkaan ollut koskenut voidepurkkiin tai muihinkaan kasvojenhoitotuotteisiin.

Kolmekymppisenä todennäköisestä käytin samaa Palmolive-nestesaippuaa koko vartalolleni ja kasvoilleni, ja ihmettelin miksi ihoni oli kutiava ja kuiva.

Jo kolmikymppisenä aloin huomata ensimmäiset rypyt ihollani, ne olivat hyvin näkyviä. Iho oli hilseilevä, karhea ja kuiva. Atopiani oli huonossa kunnossa, samoin kuin käteni ekseema. 

Johannan kolmekymppisenä

Sitten syntyi Saaren Taika

Saaren Taian luonnolliset ihonhoitotuotteet ovat pelastaneet ihoni. Ne ovat pysäyttäneet ryppyjeni etenemisen ja parantaneet ihoni kuntoa merkittävästi. Olen niin iloinen, että olen kehittänyt tämän upean ihonhoitobrändin, joka käyttää luonnollisia ja turvallisia ainesosia, jotka eivät kerry kehooni eivätkä vahingoita ympäristöä.

Saaren Taian tuotteet ovat tuoneet iholleni elinvoimaa ja hehkua, jota en ole nähnyt vuosiin. Ne ovat myös auttaneet minua ymmärtämään, kuinka tärkeää on hoitaa ihoa oikein.

Nyt, kun olen jo kohta viisikymppinen, voin rehellisesti sanoa, että ihoni näyttää ja tuntuu paremmalta kuin koskaan ennen. Enää ei ole kutinaa tai kuivuutta. Atopiani ja käteni ekseema ovat hallinnassa. Ja mikä parasta, rypyt eivät ole syventyneet.

Olen niin kiitollinen Saaren Taiasta. Se on antanut minulle mahdollisuuden tuntea oloni kauniiksi ja itsevarmaksi ihossani. Ja se on antanut minulle mahdollisuuden jakaa tämän lahjan kanssanne, rakkaat lukijat.

Toivon, että tekin löydätte Saaren Taian tuotteista avun iho-ongelmiinne. Muistakaa, että iho on kehomme suurin elin, ja se ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon.

Mitä ihonhoitotuotteita suosittelisin muille keski-ikäisille?

Kun iholla alkaa näkyä ensimmäiset juonteet, on viimeinen hetki alkaa pohtimaan omaa ihonhoitoaan.

Vaikka somessa monesti näkee kommentoijia, jotka ovat sitä mieltä, että “voiteella ei ryppyjä suoristeta”, niin ihon vanhenemisen peruuttamisesta on nykyään jo ihan hirveästi tieteellistä näyttöä. En lähde tässä nyt klaivamaan kaikkia tieteellisten tutkimusten tuloksia, joihin olen itse kosmetiikan kehittäjänä tutustunut valitessani ainesosia Saaren taika tuotteisiin, mutta halutessasi voit lukea niitä vaikka PubMedistä itse.

Keski-ikäisen ihon puhdistus

Mitä itse en ole nuorempana ymmärtänyt, on ihon puhdistuksen tärkeys. Olen ollut se tyyppi, joka menee nukkumaan hiuslakat päässä ja meikit naamassa, ja ymmärtämättäni myös kaikki ilmansaaste, bakteerit ja muut epäpuhtaudet iholla. Olen hieronut näitä ällötyksiä 6-10 tuntia vuorokaudessa tyynyyni ja lakanoihini ja ihmetellyt miksi ihoni oireilee.

En voi tärkeämmäksi korostaa ihon puhdistuksen tärkeyttä ennen nukkumaanmenoa! Vietäthän sängyssäsi noin 1/3 koko elämästäsi.

Etenkin kasvojen iholle laskeutuu päivän mittaan miljoonittain likapartikkeleita ihan viruksista ja bakteereista katupölyyn ja kaikkeen mahdolliseen, vietitpä aikaasi sisällä tai ulkona. Siksi iho kannattaa puhdistaa huolellisesti ennen nukkumaanmenoa.

Suosittelen puhdistukseen joko ihoa kuivattamatonta kasvosaippuaa, joita itse olen käyttänyt päivittäin vuodesta 2017 asti ja ihoni voi paremmin kuin koskaan! Tai sitten öljyputsaria, joka on alkoholiton ja luonnollinen

Johanna ilman meikkiä

Missään nimessä en itse käyttäisi mitään puhdistusvaahtoja tai muitakaan ihoa ärsyttäviä ja kuivattavia puhdistustuotteita, sillä oma ihoni ainakin alkaa kiristellä ja nipistellä tällaisten käytöstä.

Kannattaa siis tutkia putsarinsa ainesosaluettelo ja vähintäänkin vältellä kaikkia sulfaatteja (Sodium Lauryl Sulfate (SLS) ja Sodium Laureth Sulfate (SLES)), jotka paitsi kuivattavat ja ärsyttävät ihoa, ovat myös ympärisölle haitallisia.

Laadukas kasvovesi on kosteutuksen tärkein asia

Nuorempana en myöskään ymmärtänyt kasvoveden päälle. Kasvovesi ei vain ole ihon Ph:n tasapainottaja, vaan kasvovesi toimii myös lisäkosteuden antajana. Se, mitä moni ei ymmärrä ihonhoidossa on, että iho tarvitsee kosteutta, ja sitä kosteutta ei saa mistään muualta kuin vedestä.

Joten voit unohtaa ne “en kanna vettä kotiin” iskulauseet, sillä noudattamalla vedettömän kosmetiikan rutiinia, saat ennemmin tai myöhemmin ihostasi vain todella kuivan. 

Mikäli kuitenkin haluat sitkeästi käyttää vain vedettömiä voiteita, kannattaa ne levittää iholle heti suihkusta tultuasi, kun iho on kevyesti taputtelemalla pyyhekuivattu esimerkiksi pehmeään hamam-pyyhkeeseen. Tällöin iholla oleva kosteus lukkiutuu voiteen alle ja kosteuttaa ihoasi. 

Myös kasvoveden valinnassa kannattaa olla tarkkana, sillä moni kasvovesi sisältää muunmuassa denaturoitua alkoholia, jolla ei ole oikeastaan mitään muuta vaikutusta iholle, kuin kuivattava ja ärsyttävä.

Joidenkin tutkimusten mukaan denaturoitu alkoholi voi jopa aiheuttaa aknea ja finnejä, enkä yhtään ihmettele, sillä niin tehokkaasti se tuhoaa ihon luonnollista suojakerrosta!

Seerumilla vai ilman?

Harva parikymppinen vielä käyttää ihonhoitorutiinissaan seerumeita, ellei sitten kärsi akneihosta, tällöin retinoliseerumista on suuri hyöty. Mutta yleensä seerumit tulevat ihonhoitoon mukaan siinä kolmikymppisenä ja nelikymppisenä. 

Miksi seerumin käyttö siis kannattaa?

No, seerumissa on iholle tärkeitä rakennusaineita super määrä verrattuna esimerkiksi voiteisiin. Nimittäin, kun ihomme alkaa vanheta siinä 25-30 ikävuoden paikkeilla, alkaa luonnollisesti ihossamme olevien solujen määrä vähetä ja uusiutuminen hidastua. Tämä aiheuttaa sidekudoksen lujuuden ja kimmoisuuden vähenemistä, mikä näkyy ulospäin roikkuvana, ohentuneena ja ryppyisenä ihona. 

Myös ihomme pigmenttiä sisältävien solujen määrä vähenee, mikä voi johtaa maksaläiskiin ja muihin ihon pigmenttimuutoksiin. 

Seerumeilla voidaan näitä muutoksia tehokkaasti estää ja vähentää, sillä seerumeihin on pakattu ikäänkuin tiivisteeksi, kaikkia niitä rakennus- ja ravintoaineita, mitä nämä vanhenevaan ihoon liittyvät ihosolut tarvitsevat. 

Siksi itse suosittelen seerumin käyttöä, viimeistään siitä 35 ikävuodesta alkaen, mutta mikäli seerumi ei tunnu vielä omalta, voi näitä osin samoja vaikutuksia tuoda iholle myös laadukkailla kasvoöljyillä

Keski-ikäisen ihon kosteusvoide

Kosteutus, kosteutus, kosteutus. Mikään ei nuorenna ihoa enempää kuin kosteutus. Ihon eri kerrokset ja niissä toimivat solut tarvitsevat kaikki kosteutusta uudistuakseen.

Tiedät varmaan, että ihosi uudistuu kok ajan, aivan joka sekunti. Ihosi alemmissa kerroksissa syntyy joka hetki uusia ihosoluja, jotka matkaavat eri ihokerrosten läpi kohti ihon pintaa, johon ne päätyvät lopulta noin 4:n viikon kuluttua syntymästään. 

Päällimmäinen ihon kerros on kuollutta ihosolukkoa, joka hilseilee pois. Ihon nuorekkuutta voi parantaa myös kuorimalla ihoa säännöllisesti, joka auttaa kuolleen ihosolukon poistumisessa ja paljastaa tuoreempaa, freshimpää ihoa näkyville.

Kuollut ihosolukko onkin hyvä kuoria pois säännöllisesti, sillä monesti kuolleet ihosolut voivat jäädä jumiin ihohuokoseen, jolloin huokoseen voi syntyä mustapää tai finni. 

Jos kärsii näpyistä, mustapäistä tai vaikka aknesta, kannattaa iholle käyttää täsmätuotetta ongelmakohtiin, kuten itse käytän silloin tällöin Salisyylihappo tehovoidetta oman otsani sitkeään mustapäähän. Alkaviin näppyihin parasta on Spot Control, joka illalla levitettynä on poistanut alkavan näpyn aamuun mennessä. 

Hyaluronihappo & Vitamiinit A,C ja E kosteuttaja sopii niin sävyn korjaukseen, kuin rasvoittuvalle ja näppyisälle ihollekin. Se on tehokas anti-age voide, joka on saanut kehuja maasta taivaisiin verkkokaupassamme!

Itse käytän kosteusvoiteina seuraavia:

Kamomilla Sheavoide kesäaikaan tai jos ihollani on ihottumia tai auringon polttamaa.

Kollageeni A-vitamiini (retinoli) kasvovoide näppyjä, juonteita ja ryppyjä vastaan yleensä syksystä talveen, kun aurinko ei enää polta, en siis siksi, että sisältää retinolia, sillä tämän voiteen retinoli on luonnollista öljyistä peräisin olevaa, eli ei reagoi auringon kanssa, vaan siksi, että kesäaikaan tykkään käyttää vain sheavoi pohjaisia voiteita koko vartalolla, myös kasvoissa.

Ja nyt viimeaikoina olen käyttänyt itse kehittämääni Hyaluronihappo Ruusunmarja kasvovoidetta, jolla myös pian 70v. äitini on tuloksellisesti saanut ryppyjään oikenemaan! 

 

Kasvoöljy

Jos et vielä käytä kasvoöljyjä, niin lue tämä. Olin itse myös hieman skeptinen kasvoöljyjä kohtaan, sillä kaikki kasvoöljyt, joita olin aiemmin kokeillut, olivat jättäneet ihoni öljyiseksi ja joistakin oli tullut jopa finnejä.

Kosketiikan kehittäjän kuitenkin tietoni ihon tarpeista ja kasvipohjaisten öljyjen sisöltämistä ravintoaineista on lisääntynyt ja ymmärrän, että ihoni tarvitsee niitä ravintoaineita pysyäkseen terveenä ja nuorekkaana.

Kasvipohjaiset öljyt nimittäin sisältävät juuri samoja rasvahappoja ja rakennuspalasia kuin iho, ja iho pystyy parhaiten käyttämään omaksi hyödykseen kasviöljyjen sisältämät ravintoaineet, sillä ne ovat kasviöljyissä samassa muodossa kuin ihossaakin. 

On siis silkkaa hölmöyttä olla sisällyttämättä öljyjä ihonhoitoonsa, sillä laadukkaat ihonhoitoöljyt, kuten Saaren Taian kasvoöljyt ja vartaloöljyt sisältävät 100% pelkästään kasviöljyjä, ja ihosi pystyy käyttämään 100% niistä uudistumiseensa. Tämä tarkoittaa, että ihosi sileys, kimmoisuus, väri ja terveys hyötyvät 100% näistä öljyistä. 

Ja mikä parasta! Olen kehittänyt jokaisen Saaren Taika ihonhoitoölkjyn siten, että ihosi ei jää öljyiseksi niiden käytöstä. Jotkin kasvoöljymme tekee jopa ihostasi mattapintaisen ja mattaisuus säilyy ihan iltaan asti. 

Mikäli haluat saada samat edut ihollesi, kuin retinolista, kannattaa ottaa käyttöön Saaren Taika Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy.

Bakuchiol toimii kuten retinoli ja tutkimusten mukaan se vähentää merkittävästi ryppyjä ja hyperpigmentaatiota, eli ihon värimuutoksia.

Bakuchiol tehostaa kollageenituotantoa ja saa ihostasi pehmeämmän ja kimmoisamman. Lisäksi sen vaikutuksesta hyperpigmentaatioon voi olla apua myös aknearpien häivyttämisessä!

Jos taas ihosi on rasvoittuvamman puoleinen ja siinä on aknea tai hormoninäppyjä, suosittelen Jojoba teepuu kasvoöljyä.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.

Aikuiselle iholle, joka kaipaa lisää kimmoisuutta, sileyttä ja ihon sävyn tasaisuutta, suosittelen Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljyä. Se on kautta aikojen suosituin ja myydyin kasvoöljy, jonka nimeen monet vannovat!

Psoriasisihoa hoitava rauhoittava riittoisa öljy , pisara aamuin illoin varsinkin lämmityskauden aikana tasoittaa lehahtelevaa ihoa.”

“Tuote erinomainen, imeytyi hyvin ihoon ja jätti silkinpehmeän ihon.”

Paras kasvoöljy mitä olen käyttänyt pitkän ikäni aikana. Rypyt ovat silenneet huomattavasti. Jes!”

“Tämä ihmeellinen nestemäinen silkki pullossa. Pieni määrä riittää ja imeytyy hetkessä ja riittää myös käsiin. Iho jää mattapintaiseksi öljyn imeydyttyä, joka oli ihmettelyn aiheena, kun laittaa öljyä kasvoille, jotka paikoin rasvoittuu helposti ja kiiltää.

“Imeytyy ihoon heti, ei jätä öljyistä pintaa. Mukava käyttää!”

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy sisältää yhdistelmän tarkkaan valittuja arvokkaita ja tehokkaita öljyjä kasvojen ihon sileyden ja kuulauden aikaansaamiseksi.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.