Hei kauneusbrändin omistaja, mikset näytä naamaasi koskaan ilman meikkiä?

Oletko huomannut, että moni kauneusbrändin keulahahmo ei koskaan näytä kasvojaan ilman paksua meikkikerrosta? Yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi mielestäni kauneusbrändien keulahahmojen tulisi näyttää kasvonsa ilman meikkiä, on uskottavuus. Jos tuotteet ovat niin hyviä kuin väitetään, niiden toimivuus ja teho pitäisi näkyä myös omistajan iholla. Läpinäkyvyys ja aitous ovat arvoja, jotka resonoi monien kuluttajien kanssa nykypäivänä.

Moikka moi arvoisa lukijani!

Oletko koskaan pannut merkille, että moni kauneusbrändin omistaja tai keulahahmo ei koskaan tunnu käyttävän niitä mainostamiaan tuotteita, eikä varsinkaan koskaan näytä kasvojaan ilman paksua meikkikerrosta?

Pelkkä mainospuhe ei vakuuta

Anteeksi vain, että totean tämän ääneen, tiedän, että sörkkäisen tällä monen monta mehiläispesää, enkä puhu nyt Artekista.

Olen nimittäin laittanut tässä merkille, että somessa näkyvillä olevista kaunesbrändien lähettiläistä, olkoot ne sitten itse tuotteen valmistajia, taikka muiden brändien kauneustuotteiden myyjiä, niin aika harva on näyttänyt kasvojensa ihoa ilman meikkiä, ikinä.

Mistäköhän tämä johtuu?

Itse ainakin olen alkanut pohtimaan, että mahtaako ne “maailman parhaina” markkinoidut tuotteet sitten ihan niin hyviä ollakaan, kun ei kehtaa edes tuloksia näyttää, vai mikä on syynä paksuun meikkikerrokseen, jonka alta tuotteita kehutaan maasta taivaisiin?

Itseäni ei tuollainen markkinointi ainakaan vakuuta, sori vaan!

Meitä saarentaikalaisia näkyy somessa vähintään yhtä paljon ilman meikkiä, kuin kevyellä meikilläkin, ja puhun nyt tyyliin pelkästä ripsiväristä meikkinä, joten tuotteiden tehon voi havaita joka kuvasta. 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Oma usko tuotteisiin on paras vakuutus myös asiakkaille

Puhun nyt vain itsestäni, koska en tiedä millaisilla periaatteilla muut myyvät ja mainostavat tuotteitaan, mutta itse en käyttäisi huonoa tuotetta, enkä siten myöskään kehtaisi huonoa tuotetta mainostaa.

Meillä päin on tapana kehittää tuotteesta parempi, mikäli se olisi mielestämme huono, ei niin päin, että pyrkisimme väkisin myymään huonoa ja valheella uskotella asiakkaille tuotteen olevan hyvä.

Johanna

Siksi minua hieman kummeksuttaa, että pitääkö nämä keulahamot asiakkaitaan typerinä, vai eikö kukaan tosiaan ole aikaisemmin kyseenalaistanut tätä asiaa?

Uskottavuus ja läpinäkyvyys

Yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi mielestäni kauneusbrändien keulahahmojen tulisi näyttää kasvonsa ilman meikkiä, on uskottavuus. Jos tuotteet ovat niin hyviä kuin väitetään, niiden toimivuus ja teho pitäisi näkyä myös omistajan iholla. Läpinäkyvyys ja aitous ovat arvoja, jotka resonoi monien kuluttajien kanssa nykypäivänä.

Kauneusbrändin keulahamona voit tehdä suuren palveluksen sekä itsellesi, että asiakkaillesi olemalla rohkea ja näyttämällä todellisen itsesi. Se ei ainoastaan lisää uskottavuuttasi, vaan myös luo vahvemman yhteyden asiakkaisiin, jotka arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta.

Joten, rakas kauneusbrändin keulahamo, ole rohkea ja astu esiin ilman meikkiä. Näytä maailmalle, että edustamasi tuotteet toimivat ja että olet ylpeä niistä — ja itsestäsi.

Lue lisää aiheeseen liittyviä juttuja blogissani:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

KESKI-IKÄISEN NAISEN IHONHOITO, KUINKA SAAREN TAIKA PELASTI IHONI!

KATSO, KUINKA SAIN PEPTIDEILLÄ IHONI PUNAISUUDEN JA EPÄTASAISUUDEN POIS

MITEN SAIN KUIVAN JA REAGOIVAN ATOOPPISEN IHONI OIREETTOMAKSI?

RASVOITTUVAT HIUKSET, KUINKA PÄÄSIN EROON IKÄVÄSTÄ VAIVASTA!

HUOMAATKO ERON? SAAREN TAIKA BOOSTER SEERUMIT MUUTTIVAT IHOANI VÄLITTÖMÄSTI!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: