Hei kauneusbrändin omistaja, mikset näytä naamaasi koskaan ilman meikkiä?

Oletko huomannut, että moni kauneusbrändin keulahahmo ei koskaan näytä kasvojaan ilman paksua meikkikerrosta? Yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi mielestäni kauneusbrändien keulahahmojen tulisi näyttää kasvonsa ilman meikkiä, on uskottavuus. Jos tuotteet ovat niin hyviä kuin väitetään, niiden toimivuus ja teho pitäisi näkyä myös omistajan iholla. Läpinäkyvyys ja aitous ovat arvoja, jotka resonoi monien kuluttajien kanssa nykypäivänä.

Moikka moi arvoisa lukijani!

Oletko koskaan pannut merkille, että moni kauneusbrändin omistaja tai keulahahmo ei koskaan tunnu käyttävän niitä mainostamiaan tuotteita, eikä varsinkaan koskaan näytä kasvojaan ilman paksua meikkikerrosta?

Pelkkä mainospuhe ei vakuuta

Anteeksi vain, että totean tämän ääneen, tiedän, että sörkkäisen tällä monen monta mehiläispesää, enkä puhu nyt Artekista.

Olen nimittäin laittanut tässä merkille, että somessa näkyvillä olevista kaunesbrändien lähettiläistä, olkoot ne sitten itse tuotteen valmistajia, taikka muiden brändien kauneustuotteiden myyjiä, niin aika harva on näyttänyt kasvojensa ihoa ilman meikkiä, ikinä.

Mistäköhän tämä johtuu?

Itse ainakin olen alkanut pohtimaan, että mahtaako ne “maailman parhaina” markkinoidut tuotteet sitten ihan niin hyviä ollakaan, kun ei kehtaa edes tuloksia näyttää, vai mikä on syynä paksuun meikkikerrokseen, jonka alta tuotteita kehutaan maasta taivaisiin?

Itseäni ei tuollainen markkinointi ainakaan vakuuta, sori vaan!

Meitä saarentaikalaisia näkyy somessa vähintään yhtä paljon ilman meikkiä, kuin kevyellä meikilläkin, ja puhun nyt tyyliin pelkästä ripsiväristä meikkinä, joten tuotteiden tehon voi havaita joka kuvasta. 

Oma usko tuotteisiin on paras vakuutus myös asiakkaille

Puhun nyt vain itsestäni, koska en tiedä millaisilla periaatteilla muut myyvät ja mainostavat tuotteitaan, mutta itse en käyttäisi huonoa tuotetta, enkä siten myöskään kehtaisi huonoa tuotetta mainostaa.

Meillä päin on tapana kehittää tuotteesta parempi, mikäli se olisi mielestämme huono, ei niin päin, että pyrkisimme väkisin myymään huonoa ja valheella uskotella asiakkaille tuotteen olevan hyvä.

Johanna

Siksi minua hieman kummeksuttaa, että pitääkö nämä keulahamot asiakkaitaan typerinä, vai eikö kukaan tosiaan ole aikaisemmin kyseenalaistanut tätä asiaa?

Uskottavuus ja läpinäkyvyys

Yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi mielestäni kauneusbrändien keulahahmojen tulisi näyttää kasvonsa ilman meikkiä, on uskottavuus. Jos tuotteet ovat niin hyviä kuin väitetään, niiden toimivuus ja teho pitäisi näkyä myös omistajan iholla. Läpinäkyvyys ja aitous ovat arvoja, jotka resonoi monien kuluttajien kanssa nykypäivänä.

Kauneusbrändin keulahamona voit tehdä suuren palveluksen sekä itsellesi, että asiakkaillesi olemalla rohkea ja näyttämällä todellisen itsesi. Se ei ainoastaan lisää uskottavuuttasi, vaan myös luo vahvemman yhteyden asiakkaisiin, jotka arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta.

Joten, rakas kauneusbrändin keulahamo, ole rohkea ja astu esiin ilman meikkiä. Näytä maailmalle, että edustamasi tuotteet toimivat ja että olet ylpeä niistä — ja itsestäsi.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.