Katso kuvista miten ihoni nuoreni Saaren Taika tuotteilla ja miksi pienituloisenakin kannattaisi käyttää Saaren Taikaa!

retinoli nuorekkaampi iho saaren taika

Moikka moi ihana lukijani!

Olen jo aiemminkin todennut ja muistaakseni johonkin blogiinkin kirjoittanut havaintojani miten Chosen by Johanna Mustikka kasvovoiteella otsajuonteeni ovat madaltuneet.

No tänään Facebook tarjoili muiston 7 vuoden takaa, jossa poseeraan juuri laittautuneena selfiessä! Olen siis kuvassa 7 vuotta nuorempi kuin nyt. Nyt olen 43 vuotias. Kuvassa olen siis 37.

Kuvan nähtyäni järkytyin! Järkytyin ihoni kunnosta, otsaryppyjeni syyvyydestä ja yleisesti ihoni ropoisuudesta! Tuon näköisenä olen pitänyt itseäni kauniina??

37v, meikattu ja laitettu Johanna

En muistanutkaan, että ihoni on joskus ollut noin hirveässä kunnossa! En ihan totta muistanut laisinkaan! Mutta silloin olin köyhä. Elin yksinhuoltajana köyhyysrajan alapuolella ja usein toimeentulotuen varassa. Kaupasta tarttui useimmiten mukaani edullinen lotion, joka kävi sekä naamalle, että vartalolle, tai joskus sain äidiltäni lahjaksi suosittua kotikutsuilla myytävää kosmetiikkaa.

Tänään kun katson ihoani ja vertaan nykyään käyttämääni Saaren Taikaa (tai Chosenia) noihin edellä mainitsemiini kosmetiikkatuotteisiin, mietin, voi kunpa olisin silloin jo ymmärtänyt, että ihoni on enemmän arvoinen!

43v Johanna suoraan suihkusta, kasvot vain rasvattu ja sipaistu päiväpuuteria

Tässä vielä kuvat vierekkäin. Kummassakaan kuvassa ei ole käytössä mitään ihon rakennetta pehmentäviä filttereitä tai käsittelyjä! Huomaat varmaan eron?

Silloin itseäni olisi kauhistuttanut ostaa esim. Chosen by Johanna Mustikka kasvovoide liki 50€ hintaan, kun kaupasta saa lähes minkä tahansa voiteen alle kympillä! Mutta pitkällekö se kympin voide sitten yleensä riitti? Muistan tilanneeni niitä lotioneita useita pulloja kerralla muutaman kuukauden välein! Ja rasvanneeni itseni liki puolella pullollisella päästä varpaisiin joka suihkun jälkeen, koska käytössäni oli joku edullinen suihkunestesaippua, joka kuivatti ihoa! Silloin en edes tiennyt, että saippuoillakin voi olla niin suuria eroja, ja että kaupan saippuat riisutaan glyseriinistä, eli juuri siitä aineesta, joka säilyttäisi ihon kosteuden!

Tänään kun kurkkasin Mustikka kasvovoidepurkkiin, se on edelleen liki puolillaan ja se on ollut päivittäisessä käytössäni helmikuusta lähtien, eli nyt n. 3,5kk ajan. Purkki riittää siis arviolta viitisen kuukautta ellei enemmänkin! Paljonko sille tulee silloin hintaa päivässä: n. 30 senttiä tai alle, eli varmaan saman verran kuin niillä kemikaali höystetyillä “myrkkylotioneilla” 🙂

Niinä päivinä kun ollaan oltu matkalla, retkellä tai uimassa on käytössäni ollut Monoi de Tahiti voide, koska se käy kasvojen lisäksi koko vartalolle eikä mukana tarvitse raahata montaa eri voidepurkkia. Huhtikuisen leikkaukseni jälkeen olenkin joutunut rasvaamaan myös käsivarret ja sääret jalanpohjien lisäksi. Joskus myös reisiä ja muuta vartaloa, sillä lempparisuolasaippuani Saaristo (Saaren Taika suolasaippuat kosteuttavat ihoa, eikä niistä ole poistettu glyseriiniä) on ollut haavoilleni liian raapivaa enkä halua käyttää pesusientä, koska tykkään pestä ihon suoraan saippuaa siihen hieromalla ja samalla kuorien. Niinpä on tullut käytettyä muita saippuoita ja jo muutaman viikon käytön jälkeen rasvaamisen tarve alkoi näkyä ja tuntua. Monoi voide on silloin ollut useimmiten se, jolla olen itseni rasvannut.

Monoi on siis ollut käytössä lähes päivittäin, lähes koko vartalolle ja joskus myös kasvoille noin 1,5kk ajan ja 35ml purkista on vielä jäljellä reilusti yli puolet!

Tämä määrä riittää itselläni käsivarsille, säärille ja jalanpohjille:

Koska Saaren Taika voiteet ovat hyvin ravintorikkaita, ei niitä tarvitse lotrata hurjia määriä iholle. Useimmiten riittää niin ohut kerros, että tuntuu kuin voidetta ei tulisi laisinkaan iholle! Ja mikä parasta! Ne eivät sisällä ainuttakaan keinotekoista ainesosaa, ei keinotekoisia hajusteita, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei keinotekoisia kemikaaleja, ei parabeeneja, eikä mitään mikä olisi haitallista ympäristölle kun lopulta suihkussa peset ja huuhdot tuotteet viemäriin, ja sitä kautta myöhemmin takaisin luontoon.

Nyt kun opiskelen luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa, jossa on käyty paljon läpi ihon eri kerrosten toimintoja, on ymmärrykseni vahvistunut korkealaatuisten ja ravintorikkaiden raaka-aineiden tärkeydestä.

Aikaisempi minäni (se 37-vuotias) ei olisi edes uskonut, että joillakin raaka-aineilla voisi olla niin suuri merkitys ihon kunnon- ja nuorekkuuden säilyttämisessä! Mutta mitä enemmän olen tutkinut ja opiskellut ihon rakennetta ja solujen toimintaa, sekä perehtynyt erilaatuisten raaka-aineiden ominaisuuksiin ja vaikuttavuuteen, sen enemmän olen tietoinen, että juuri laadukkailla raaka-aineilla ja miten niiden kivennäiset ja vitamiinit saadaan lopputuotteessa säilytettyä on erittäin suuri merkitys siihen, miten ne auttavat ihoa uudistumaan sekä säilyttämään sen kuulauden, kimmoisuuden ja nuorekkuuden.

Ihohan uudistuu jatkuvasti ja uudistuminen tapahtuu ihon alemmissa kerroksissa. Antamalla ihollesi vitamiinirikkaita rakennusaineita sinne alempiin kerroksiin, saa ihosi valmistettua kimmoisampaa ja nuorekkaampaa ihon päälikerrosta sinulle. Ja mitä luonnollisempia (ihosi kudosten ja solujen rakennusaineiden kanssa samankaltaisia) aineksia laitat ihollesi, sen paremmin ihosi eri kerroksissa sijaitsevat solut ja kudokset voivat hyötykäyttää niiden sisältämiä rakennusaineita uudistuakseen!

Iho on monikerroksinen elin ja se uusiutuu nuorilla noin 28 päivän välein, meillä vanhemmilla saattaa jo kestää hieman kauemmin. Eli kestää vähintään 28 päivää ennen kuin ihon alemmissa kerroksissa syntyvät uudistuneet solut nousevat ylös ihon näkyvään kerrokseen. Kokeile siis uutta tuotetta aina vähintään kuukauden verran, jotta näet oikeasti tuloksia.

Lue lisää ihosta sekä miten se uudistuu Saaren Taian blogista:
https://www.saarentaika.com/raaka-aineemme-iho/

Tästä päästäänkin siihen, minkä omat kuvanikin osoittaa, että laadukkailla ja ihon uudistumiseen parhaiten optimoiduilla Saaren Taika (tai Chosen) kosmetiikkatuotteilla voit saada ihosi nuorekkuuden takaisin ja vaikka tuotteet voivat pienituloisista tuntua kertaostoksena hintavilta, niiden riittoisuus tekee niistä itse asiassa hyvinkin edullisia 🙂 Kunpa itselleni olisi joku aikoinani kertonut tämän noiden kuvien kera, jotta olisin uskonut!

Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ihosta huolehtimista ja alkaa suojautumaan ulkoisia rasituksia, kuten aurinko, saasteet, pakkanen jne vastaan 🙂 Kuten omat kuvanikin ylempänä osoittavat, voi ihon huonokuntoisuudenkin voittaa käyttämällä Saaren Taikaa säännöllisesti <3

Laadukkaat ja luonnollisista ainesosista valmistetut ihonhoitotuotteet antavat riittävän suojan ulkoisia rasituksia vastaan, sekä tukevat ihon normaalia uudistumisesta.

Paljon keinotekoisia ainesosia (ainakin vaarallisiksi luokiteltuja) taas kannattaa vältellä, sillä ihon suojamekanismiin kuuluu ”vetää” iholle ilmaantuvat vaaralliset ”pahikset” ihon alempiin kerroksiin tuhottavaksi, eli kaikki mitä päästät ihollesi, imeytyy ihosi sisään. Yleensä ”pahikset” tuhoutuvat, mutta on myös aineita, jotka kertyvät elimistöön ja saattavat aiheuttaa mm. syöpää. Mietikin siis kun luet ainesosaluetteloa, että onko kaikki siinä luetellut raaka-aineet sellaisia, että voisit syödä ne? Mikäli luettelossa on vaarallisiksi luokiteltuja aineita, joita et missään nimessä laittaisi suuhusi, niin mieti haluatko laittaa niitä silloin myöskään ihollesi..?

Saaren Taika kosmetiikkatuotteet valmistetaan aineista, jotka kävisivät myös syötäviksi 🙂 Ne eivät myöskään vahingoita vesieliöitä, eivätkä kerry vesistöihin, eli ne ovat 100% biohajoavia!

Turvallista kosmetiikkaa siis huikean voimakkaalla teholla, eli mikäli haluat antaa ihollesi parasta, suosittelen Saaren Taikaa <3

Voit shoppailla niitä suoraan tästä blogista, tai siirtyä Saaren Taika Shoppiin ostoksille 🙂 Kannattaa lukea myös käyttäjäpalautteita kaupassa 🙂

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.