3 ainesosaa, jotka oikeasti parantavat ihosi ulkonäköä – sisältää Saaren Taika alekoodin!

3 ainesosaa, jotka oikeasti parantavat ihosi ulkonäköä
Mikäli poskialueillesi on kehittynyt tummia läikkiä ja pigmentaatiota, tai sinulla on näppyjä otsassa ja leuassa, tai ihostasi yksinkertaisesti puuttuu terve hehku, jatka lukemista. Annan sinulle muutamia vinkkejä kirkkaamman ja hehkuvan, kauniin ihon saamiseksi. 

Kosmetiikan yleiset vaikutukset ihoon

Kukapa ei haluaisi itselleen kosmetiikan kliseisiä “tasaista ihoa”, “kirkkaampaa ihoa” tai “hehkuvaa ihoa”, mutta tiesitkö, että kosmetiikan vaikutukset voivat kuitenkin olla sekä positiivisia että negatiivisia?

Harva oikeasti jaksaa perehtyä ihonhoitotuotteidensa ainesosaluetteloon ja saattaa siksi valita omalle iholleen vääränlaisen tuotteen, joka sitten tuottaa pettymyksen, koska:

 • se ei kosteuttanut tarpeeksi
 • se aiheutti näppyjä
 • aiheutti iholle punoitusta tai kutinaa
 • ärsytti ihoa
 • ei tuottanut kuvattua tulosta jne

Tietyt kosmetiikkatuotteet, erityisesti paksut tai öljyiset tuotteet, voivat tukkia ihohuokosia ja edistää aknen kehittymistä tai pahentaa olemassa olevia akneolosuhteita.

Toisaalta jotkut kosmetiikkatuotteet, erityisesti alkoholia tai voimakkaita kemiallisia ainesosia sisältävät, voivat riistää ihoa sen luonnollisista öljyistä, mikä johtaa ihon kuivuuteen ja ärsytykseen.

Saaren Taika ihonhoitotuotteet on kehitetty siten, että ne eivät tuki ihohuokosia, eivätkä ne sisällä ihoa kuivattavia ja ärsyttäviä voimakkaita ainesosia. 

OSTA Saaren Taika ihonhoitotuotteita tästä

Liiallinen tai vääränlainen ihonhoitotuotteen, kuten voimakaiden kuorinta-aineiden, putsarien tai kemiallisten kuorintojen käyttö, voi ärsyttää ja herkistää ihoa, mikä tekee ihosta alttiimman vahingoittumiselle.

Siksi onkin tärkeää tutustua kosmetiikan ainesosiin ja käyttöohjeisiin, sekä välttää niitä raaka-aineita, jotka tunnetusti aiheuttavat ihon ärsytystä tai joiden tiedät allergisoivan sinua. 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

LUE MYÖS: KOSMETIIKKATUOTTEIDEN PAHIKSET – SELVITYS IHONHOITOTUOTTEIDEN YLEISISTÄ HAITALLISISTA AINESOSISTA

Mitä sitten kannattaa etsiä ainesosaluettelosta, jos haluaa parantaa ihonsa ulkonäköä?

kirkas ja hehkuva viisikymppisen iho

Mikäli poskialueillesi on kehittynyt tummia läikkiä ja pigmentaatiota, tai sinulla on näppyjä otsassa ja leuassa, tai ihostasi yksinkertaisesti puuttuu terve hehku, jatka lukemista. Annan sinulle muutamia vinkkejä kirkkaamman ja hehkuvan, kauniin ihon saamiseksi. 

Itse olen vajaan 3:n vuoden kuluttua 50-vuotias ja olen merkittävästi saanut ryppyjäni häivytettyä oikeanlaisella ihonhoitorutiinilla ja Saaren Taika tuotteilla.

LUE MYÖS: KESKI-IKÄISEN NAISEN IHONHOITO, KUINKA SAAREN TAIKA PELASTI IHONI!

Etsi ainakin näitä kolmea luonnollista ainesosaa kosmetiikastasi, mikäli haluat parantaa ihosi terveyttä ja ulkonäköä:

C-vitamiini ehkäisee hyperpigmentaatiota ja ryppyjä

C-vitamiini ehkäisee hyperpigmentaatiota, hienoja juonteita ja ryppyjä sen korkean antioksidanttipitoisuuden vuoksi.

C-vitamiini säätelee melaniinin tuotantoa, rajoittaen aknen tai auringon aiheuttamien tummien läiskien ilmestymistä. Se myös vaalentaa jo olemassa olevia tummia läiskiä, saaden ihon näyttämään kokonaisuudessaan kirkkaammalta.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Koska se auttaa suojautumaan auringolta, kannattaa C-vitamiinipitoisia ihonhoitotuotteita käyttää aamuisin. 

Ravinteikkaan mustikan lehdistä uutettua öljyä sisältävä tehokas mustikka kasvovoide antaa ihollesi nuoruuden hehkua!

Voide sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvovoiteen kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja sekä A- ja C-vitamiineja.

Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentää ihon pigmenttiläiskiä. Ne auttavat ihohuokosia supistumaan sekä tasoittavat ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Voiteen sisältämä C-vitamiini tukee ihosi kollageenin tuotantoa ja parantaa ihosi kimmoisuutta.

Hyaluronihappo & Vitamiinit ACE Kosteuttaja on tehokas yhdistelmä vitamiineja A, C ja E, sekä hyaluronihappoa, että AHA-hedelmähappoa, joiden ansiosta se on tehokas ja nopea ihon rakenteen ja värin tasoittaja. ACE kosteuttaja sopii hyvin myös akneiholle!

A-vitamiini yhdistettynä C-vitamiiniin ja hyaluronihappoon muodostavat voimakkaan anti-age yhdistelmän, joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä taistelee juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä vastaan.

Oliiviöljy kosteuttaa ja edistää kimmoisuutta

Oliiviöljy on erinomainen herkälle iholle, koska se kosteuttaa ihoa erittäin hyvin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että oliiviöljyn bioaktiiviset komponentit edistävät aikuisten fibroblastien kasvua, jotka eivät ainoastaan edistä ihon sidekudoksen uusiutumista, vaan myös parantavat vanhenevan ihon ulkonäköä.

Oliiviöljyä on myös käytetty hoitamaan lieviä ihosairauksia, kuten aknea, ja se on tehokas kiihdyttämään haavojen ja palovammojen paranemista.

Luomulaatuinen Extra-Virgin oliiviöljy on monien Saaren Taika ihonhoitotuotteiden pääraaka-aine.

Extra-Virgin oliiviöljy on terveellisintä, luonnollisinta ja myös ihonhoitotuotteissa tehokkainta, sillä siinä on säilytetty eniten oliiville ominaisia vitamiineja ja rasvahappoja (antioksidantit).

Nämä rasvahapot auttavat ihoasi taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, joita kohtaat päivittäin ruuan, ilmansaasteiden torjunta-aineiden ja runsaasti kemikaaleja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kautta.

Lyhyesti; vapailla radikaaleille ei ole paria jolloin ne ”varastavat” elektronin joltakin vakaalta molekyyliltä. Aina kun tällainen ”varkaus” tapahtuu, muodostuu uusi vapaa radikaali. Tämä on siis iholla tapahtuva ketjureaktio, joka aiheuttaa mm. ihon ikääntymiselle tunnunsomaiset näkyvät merkit ihollamme.

Antioksidanteilla tämä ketjureaktio voidaan pysäyttää ja siten kontrolloida ihomme ikääntymisen merkkien syntymistä. 

Tyrni Luksus Spa saippua sopii erityisesti haastavan ihon hoitoon.

Dermatologisesti testattu, Tyrni Luksus Spa saippua helpottaa tutkitusti rosacean, eli ruusufinnin oireita:

 • Ihotautilääkärin kliinisen tutkimuksen mukaan 80%:lla testihenkilöistä kutina iholla väheni merkittävästi.
 • Ihotautilääkärin kliinisen tutkimuksen mukaan 52%:lla testihenkilöistä ihon punoitus väheni merkittävästi.

Testihenkilöiden oman arvioinnin mukaan:

 • 100% arvioi ihonsa pehmeäksi Tyrni Luksus Spa saippuan käytön jälkeen.
 • 100% arvioi ihonsa terveen näköiseksi saippuan käytön jälkeen.
 • 91% arvioi ihonsa rauhoittuneen saippuan käytön jälkeen.
 • 91% arvioi saippuan vähentävän ihon kutinaa.
 • 86% arvioi saippuan vähentäneen ihon punoitusta.

Pro-Age silmänympärysvoide sisältää luonnollisia öljyjä ja ainesosia, jotka auttavat ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen syntymistä sekä tummia silmän alusia.

Voiteen sisältämä oliiviöljy sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, joista on hyötyä erityisesti hyvin kuivan ihon hoidossa. Oliiviöljy on voimakkaasti antioksidanttinen ainesosa, joka suojaa ihoasi mm. vapailta radikaaleilta ja auttaa taistelemaan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Oliiviöljy rauhoittaa auringon aiheuttamia ihovaurioita. Se on hyvin siedetty ainesosa, jonka tiedetään auttavan myös ihosolujen uudistumisessa.

Jojobaöljyllä kuivaa ihoa ja aknea vastaan

Jos yksi öljy pitäisi sisällyttää ihonhoitorutiiniin, se on jojobaöljy ja tähän on useita hyviä syitä:

Puhtaalla jojobaöljyllä, jota Saaren Taika käyttää,  voidaan hoitaa niin kuivaa ihoa, aknea kuin monia muitakin iho-ongelmia.

Jojobaa voidaan levittää suoraan iholle mm. aknen, psoriaasin, auringonpolttaman ja halkeilevan ihon hoidoksi.

Vaikka jojobaöljy on kasviperäinen tuote, ihosi ei kykene erottamaan sitä omasta luontaisesti tuottamastaan talista (sebum). Tämä auttaa akneoireiden vähenemisessä, sillä talin kertyminen iholle vähenee.

Vähemmän talia tarkoittaa myös vähemmän tukkeutuneita ihohuokosia, ja liiallinen tali puolestaan aiheuttaa ihohuokosten tukkeutumista ja siten aknea.

Saaren Taika Jojobaöljy & Teepuu kasvoöljy on pehmentävä ja suojaava kasvoöljy, jolla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, siksi sopii erityisen hyvin mm. vaurioituneelle tai akneiholle.

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Jojobaöljyn käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

Kuulaan ja sileän ihon salaisuus on Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy! Tämä on tällä hetkellä luutavasti luonnonkosmetiikka markkinoiden suosituon kasvoöljy!

Arganöljy auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja sen ihon elastisuutta parantavien ominaisuuksiensa ansiosta sitä käytetään niin arpien häivyttämisessä, kuin taistelussa ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan.

Luksus kasvoöljy sisältää ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvoöljyn kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihosi kimmoisuuden.

Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentävää ihon pigmettiläiskiä. Se auttaa ihohuokosia supistumaan sekä tasoittaa ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Saaren Taika Auringonkukka Manteli puhdistusöljy, eli tutummin öljyputsari on vain luonnollisia, vegaanisia ainesosia sisältävä hellävarainen puhdistaja herkälle iholle.

Öljyputsari sisältää myös Jojobaöljyä, joka auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittava öljy. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä. Jojobaöljyn käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

Saaren Taika Vahva Metsämikrobi kasvoöljy auttaa vähentämään ihosi sävyeroja sekä ihovirheiden näkymistä, tasapainottaa talintuotantoa sekä silottaa ihoasi.

Saaren Taika Vahva metsämikrobi kasvoöljy sisältää metsäuutteen lisäksi luonnon tehokkaita kasviöljyjä, joiden avulla ihosi säilyttää sileytensä, kuulautensa sekä kosteustasapainonsa paremmin!

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä.

Jojobaöljyn käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

Jos et siis mitään muuta muuttaisi ihonhoidossasi, niin lisää ainakin edellä mainittuja ainesosia siihen ja katso tuloksia muutaman viikon kuluttua!

Kiitos, että luit. Tässä sinulle 10% alekoodi koko Saaren Taika Shopin valikoimaan! Koodi on: KOTISAARESSA-3-AINESOSAA ja saat sillä 10% alennusta kaikista Saaren Taika Shopin tuotteista

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.