Testissä paras Bakuchiol booster kasvoöljy!

Testissä paras Bakuchiol booster kasvoöljy!

Kasvoöljyjen suosio on kasvanut viime vuosina huimasti. Yhä useammat ovat löytäneet öljyjen monipuoliset käyttötarkoitukset ihonhoidossa. Bakuchiol booster kasvoöljy on yksi suosituimmista kasvoöljyistä, joka tarjoaa monia etuja, ja mikä parasta, sitä voi käyttää myös kesällä!

Mitä on bakuchiol booster kasvoöljy?

Bakuchiol booster kasvoöljy on öljypohjainen ihonhoitotuote, joka sisältää bakuchiolia. Bakuchiol on luonnollinen ainesosa, joka on peräisin babchi-kasvista. Se on tunnettu antioksidanttisista ja anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan.

Bakuchiolia on käytetty perinteisessä intialaisessa lääketieteessä jo vuosisatojen ajan. Viime vuosina se on kuitenkin löytänyt tiensä myös länsimaiseen ihonhoitoon, sillä sen on todettu olevan tehokas ainesosa monissa eri ihonhoitotuotteissa.

Bakuchiol booster kasvoöljy on kasvipohjainen vaihtoehto retinolille

Bakuchiol on kasviuute, joka on saanut paljon huomiota sen retinolilta vaikuttavien ominaisuuksien vuoksi. Se on yksi harvoista kasviuutteista, jolla on todettu olevan anti-aging -vaikutuksia.

Vaikka bakuchiolilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin retinolilla, se ei aiheuta samanlaisia ​​sivuvaikutuksia. Retinoli on erittäin tehokas ainesosa, mutta se voi aiheuttaa ihoärsytystä, kuivuutta ja punoitusta, etenkin ihmisille, joilla on herkkä iho.

Bakuchiolilla ei ole samoja sivuvaikutuksia kuin retinolilla, ja se sopii paremmin ihmisille, joilla on herkkä iho tai jotka eivät halua käyttää retinolia. Bakuchiolia voi käyttää myös kesäaikaan, sillä se ei ole fotosensitiivinen, kuten apteekin voimakkaat retinolituotteet. 

Mitkä ovat bakuchiol booster kasvoöljyn hyödyt?

Bakuchiol booster kasvoöljy tarjoaa monia hyötyjä ihonhoidossa. Se auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja pehmeänä, samalla kun se auttaa vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen esiintymistä.

Bakuchiol booster kasvoöljy sisältää myös muita ihoa helliviä ainesosia, kuten A-, C-vitamiinia ja E-vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittavaikutuksilta.

Bakuchiol booster kasvoöljy on erityisen hyvä kesäkäytössä, sillä se auttaa vähentämään ihon rasvoittumista ja tukkeutumista.

Kesällä ihomme joutuu usein alttiiksi voimakkaalle auringonvalolle ja ilman epäpuhtauksille, jotka voivat aiheuttaa iho-ongelmia. Bakuchiol booster kasvoöljy auttaa pitämään ihon puhtaana ja raikkaana koko kesän ajan.

Kuinka käyttää bakuchiol booster kasvoöljyä?

Bakuchiol booster kasvoöljyä voi käyttää monella eri tavalla. Sitä voi käyttää yksinään tai yhdistettynä muihin ihonhoitotuotteisiin, kuten kasvovoiteisiin tai seerumeihin. Bakuchiol booster kasvoöljyä voi käyttää aamuin illoin tai tarpeen mukaan.

Itse käytän Saaren Taika Bakuchiol boosteria iltaisin ja mielestäni tämä on paras Bakuchiol boosteri, sillä tämä sisältää runsaasti myös ikääntymistä estäviä ainesosia!

Paras Bakuchiol booster kasvoöljy!

Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljy on monipuolisempi ja tehokkaampi kuin muut vastaavat bakuchiol tuotteet. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on sen sisältämät ainesosat.

Bakuchiolin lisäksi öljy sisältää useita muita luonnollisia öljyjä, kuten ruusunmarjaöljyä, arganöljyä, kalaharin melonin siemenöljyä ja kauransiemenöljyä. Nämä öljyt sisältävät runsaasti ravintoaineita, jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja ravittuna.

Lisäksi Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljy sisältää skvaleenia, joka on luonnollinen ainesosa, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Skvaleeni on myös erittäin hyvä antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta. Tocopherol, joka on luonnollinen E-vitamiini, on myös tehokas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa ikääntymiseltä.

Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljyssä on myös makean appelsiinin ja pelargonin eteerisiä öljyjä, jotka antavat sille miellyttävän tuoksun. Nämä eteeriset öljyt ovat myös tunnettuja niiden rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljy on erittäin monipuolinen ja tehokas tuote, joka sisältää runsaasti ravintoaineita ja antioksidantteja, jotka auttavat pitämään ihon terveenä ja nuorekkaana. Lisäksi sen miellyttävä tuoksu tekee siitä erittäin miellyttävän käyttää.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Testissä Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljy

Olen nyt testannut Saaren Taika Bakuchiol booster kasvoöljyä runsaan parin viikon ajan iltaisin ja rakastan sitä, että se ei jätä öljyistä pintaa iholleni ja se imeytyy varsin nopeasti!

Bakuchiol booster kasvoöljyn tuoksu on ihana, sellainen sitruksisen ja yrttisen raikas, ei kuitenkaan häiritsevän voimakas ja mikä parasta, se ei saa ihoani kipristelemään, kuten monet muut tuoksuvat tuotteet!

paras bakuchiol boosteri (1)

Bakuchiol booster antaa iholleni siloisuutta, kimmoisuutta ja tervettä hehkua. Aamulla kasvojeni iho on myös ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuinen!

Sanoisin, että tämä on hyvä lisä kaikkien nuorten aikuisten ja meidän vähän vanhempien aikuisten ihonhoitorutiiniin, sillä bakuchiolilla tosiaan on retinolin voimat, mutta ei voimakkaan retinolin haittavaikutuksia, eli olipa ihosi sitten näppyisä akneiho tai aikuistuva iho, niin bakuchiolin käyttö tulee tekemään ihmeitä ihollesi!

Saaren Taika Bukuchiol booster kasvoöljy

Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy auttaa vähentämään juonteita iholla sekä parantamaan ihon rakennetta ja sävyä.

Bakuchiol booster auttaa stimuloimaan ihosi kollageenin tuotantoa sekä suojaa ihoasi oksidatiiviselta stressiltä.

Saaren Taika Bakuchiol booster Luksus kasvoöljy sisältää ihohuokosia tukkimattomia öljyjä ja on siksi sopiva tuote myös akneiholle. Bakuchiol booster kasvoöljyä suositellaan käytettäväksi jo ennen näkyviä vanhenemisen merkkejä, eli jo noin parikymppisestä lähtien.

Runsaasti aktiivisia ainesosia sisältävä kasvoöljymme on erittäin korkealaatuinen ja sen tarkkaan valitut raaka-aineet auttavat ihoasi säilyttämään sen kosteutensa, kimmoisuutensa ja kuulautensa paremmin kuin mikään muu tuote markkinoilla!