Miksi Saaren Taika ihonhoitotuotteet ovat parasta luonnonkosmetiikkaa?

Miksi Saaren Taika ihonhoitotuotteet ovat parasta luonnonkosmetiikkaa? Kymmenientuhansien asiakaspalautteiden perusteella voidaan todeta, että Saaren Taika -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat auttaneet monia henkilöitä pääsemään eroon erilaisista iho-ongelmista, kuten aknesta, ruusufinnistä, psoriasiksesta ja atooppisesta ihosta. Mutta ei kannata luottaa pelkkiin asiakaspalautteisiin, Saaren Taika tuotemerkin tuotteista moni on dermatologisesti testattu ja niiden teho on kliinisesti todistettu esimerkiksi aknen estämisessä, rosacea, eli ruusufinni-iholla ja päänahan psoriasiksen hoidossa!

Oletko kärsinyt iho-ongelmista, kuten ekseemasta tai atooppisesta ihosta?

Tiedätkö, miten vaikeaa on löytää tehokkaita ihonhoitotuotteita herkälle iholle? Tässä artikkelissa esittelen sinulle Saaren Taika -tuotteet, jotka on kehitetty erityisesti erittäin reaktiiviselle iholle.

Olen Johanna, Saaren Taika -tuotteiden kehittäjä, ja kärsin itse vuosikymmenten ajan vakavista iho-ongelmista. Olen huomannut, että monet kosmetiikkatuotteet sisältävät kemiallisia ainesosia, jotka pahensivat ihosi tilaa.

Tämän vuoksi päätin kehittää oman Saaren Taika luonnonkosmetiikkasarjan, joka auttaisi muita samanlaisten iho-ongelmien kanssa kamppailevia henkilöitä.

Saaren Taika Johanna

Saaren Taika, 100% kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Saaren Taika -tuotteet ovat 100% luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja luonnollisia. Niiden korkealaatuiset raaka-aineet eivät sisällä kemiallisia jäämiä, eikä tuotteissa ole käytetty keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Tämä tekee Saaren Taika -tuotteista erittäin turvallisia ja tehokkaita käyttää.

Luonnolliset vaikuttavat aineet

Saaren Taika -tuotteiden vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luonnosta. Esimerkiksi luomulaatuinen sheavoin-, joka on yksi Saaren Taika -tuotteiden pääainesosista, kasviestereillä on havaittu olevan tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia. Tämä voi auttaa minimoimaan ympäristötekijöiden, kuten sään aiheuttamaa ärsytystä sekä tulehduksellisia ihosairauksia, kuten esimerkiksi ekseemaa ihottumaa.

Kymmenettuhannet palautteet kertovat Saaren Taika tuotteiden toimivuudesta

Saaren Taika -tuotteiden hoitavat ominaisuudet ovat olleet todella tehokkaita monille asiakkaille. Kymmenientuhansien asiakaspalautteiden perusteella voidaan todeta, että Saaren Taika -luonnonkosmetiikkatuotteet ovat auttaneet monia henkilöitä pääsemään eroon erilaisista iho-ongelmista, kuten aknesta, ruusufinnistä, psoriasiksesta ja atooppisesta ihosta.

Mutta ei kannata luottaa pelkkiin asiakaspalautteisiin, Saaren Taika tuotemerkin tuotteista moni on dermatologisesti testattu ja niiden teho on kliinisesti todistettu esimerkiksi aknen estämisessä, rosacea, eli ruusufinni-iholla ja päänahan psoriasiksen hoidossa!

Korkealaatuiset raaka-aineet toimivat tehokkaammin

Yksi syy Saaren Taika -tuotteiden tehokkuuteen on tinkimätön asenteemme raaka-aineiden laatuun. Saaren Taika käyttää vain parhaita mahdollisia raaka-aineita, jotka on huolellisesti valittu ja testattu. Tämän ansiosta Saaren Taika -tuotteet ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita käyttää.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lue minne luonnollisista raaka-aineista katoaa kaikki antioksidantit, kun raaka-aine käsitellään ja se muuttuu halvemmaksi?

Käsityönä valmistuvat Saaren Taika luonnonkosmetiikkatuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle, erittäin reaktiiviselle iholle sekä vaikeiden iho-ongelmien hoitoon.

Korkealuokkaiset raaka-aineet tekevät tuotteista tehokkaita ja toimivia.

Saaren Taika tuoteperheeseen kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi kodinhoitoon liittyviä ekologisia tuotteita.

Saaren Taika luonnonkosmetiikka sekä ekosiivoustuotteet ovat 100% biohajoavia ja 100% luonnollisia.

Luonnonkosmetiikkatuotteet sekä ekosiivoustuotteet valmistuvat Jonin, Sirkan ja Johannan tekemänä käsityönä  Särkisalossa ja Perniössä. Saaren Taika -tuotemerkin tuotteilla on Avainlippu.

Katso blogistani lisää mielenkiintoisia ihonhoidon artikkeleita:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

ATOOPPINEN EKSEEMA KÄSI-IHOTTUMA KUNTOON 5 PÄIVÄSSÄ!

PALANEEN IHON JA ÖTÖKÄN PISTOSTEN PIKA-APU! SAAREN TAIKA® RAUHOITTAVA KAMOMILLA-SHEAVOIDE

RUUSUFINNI NÄPPY POIS NOPEASTI!

TESTISSÄ SAAREN TAIKA ARGAN RUUSUNMARJA KASVOÖLJY, KOKEMUKSIA KASVOÖLJYSTÄ

41 PÄIVÄÄ KESTÄNYT IHON SYVÄKOSTEUS TESTI, KUIVATTAAKO SAIPPUAPESU KASVOJA?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: