Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan

Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan
Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan! Kevään aikana ilmaston lämpeneminen ja kasvien kukinta voivat aiheuttaa iholle uusia haasteita. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitorutiineja ja käyttää oikeita tuotteita, jotta iho voi säilyttää terveen hehkunsa.

Ihonhoito on tärkeä osa kauneusrutiinia ympäri vuoden, mutta keväällä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Kevään aikana ilmaston lämpeneminen ja kasvien kukinta voivat aiheuttaa iholle uusia haasteita. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitorutiineja ja käyttää oikeita tuotteita, jotta iho voi säilyttää terveen hehkunsa.

Puhdista iho perusteellisesti

Saaren Taika kasvosaippuoista on kerrottu, että ne eivät kuivata ihoa, kuten saippuat yleensä ja uutuus öljyputsarit on ollut moneen kertaan loppuunmyytyjä!

Tästä pääset ostamaan omasi:

OSTA TÄSTÄ: Ihoa kuivattamattomat kasvosaippuat

OSTA TÄSTÄ: Luonnolliset puhdistusöljyt, eli öljyputsarit

Ihon puhdistus on tärkeä askel ihotyypistä riippumatta. Keväällä iho voi kuitenkin olla erityisen altis saasteille ja ilmansaasteille, jotka voivat tukkia ihohuokosia. Siksi on tärkeää puhdistaa iho perusteellisesti päivittäin.

Suosittelen käyttämään hellävaraista puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa, kuten Saaren Taika kasvosaippuat tai puhdistusöljyt. Valitse puhdistustuote, joka sopii ihotyypillesi ja sisältää luonnollisia ainesosia. Käytä puhdistusainetta aamuin illoin ja poista meikki huolellisesti ennen nukkumaanmenoa.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kosteuta iho tehokkaasti

Kosteuttaminen on tärkeä askel keväällä, sillä ilmasto muuttuu ja iho altistuu monille eri tekijöille. Käytä kosteuttavaa hoitotuotetta aamuin illoin, jotta ihosi pysyy kosteutettuna ja terveenä.

Omia suosikkejani ovat kosteusvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa tai glyseriiniä, sillä nämä aineet auttavat ihoani säilyttämään kosteuden parhaiten. Lisäksi voit käyttää kosteuttavaa kasvovesi suihketta päivän aikana tarvittaessa, kuten esimerkiksi suosittua Ruusu kasvovettä!

Ruusukasvovesi sopii hyvin kosteuttamiseen

Mikäli et ole kesäaikaan kosteusvoiteiden ystävä, kannattaa iholla käyttää kasvoöljyä. Saaren Taika kasvoöljyt ovat tunnettuja siitä, että ne sisältävät 100% ihosi sävyä, kimmoisuutta ja nuorekkuutta tukevia ainesosia, mutta eivät jätä öljyistä pintaa ihollasi. Ne eivät tuki ihohuokosiasi!

Osta supersuositut Saaren Taika kasvoöljyt tästä

Jos kaipaat retinolin tehoja esimerkiksi aknen hoitoon, pigmenttihäiriöiden tai ryppyjen hoitoon, niin valitse Bakuchiol booster luksus kasvoöljy. Saat retinolin tehon, mutta ilman ihoärsytystä. Bakuchiol boosteria voit käyttää myös kesällä!

Lue lisää bakuchiol boosterista Saaren Taian kauneusblogissa

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Osta oma kotimainen Bakuchiol boosterisi tästä

Bakuchiol booster on luonnollinen retinoli

Suojaa iho auringolta

Keväällä aurinko alkaa paistaa yhä voimakkaammin, joten on tärkeää suojata iho auringon haitallisilta säteiltä. Käytä päivittäin aurinkosuojavoidetta, joka sisältää vähintään SPF 30 suojakertoimen.

Itse valitsisin aurinkosuojavoiteen, joka sisältää fysikaalisen suojan, kuten titaanidioksidia tai sinkkioksidia. Näiden aineiden avulla voit suojata ihoa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

Käytä kuorintaa säännöllisesti

Kevään aikana iho alkaa uusiutua nopeammin, joten kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Kuorinta auttaa poistamaan ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, joka voi saada ihon näyttämään samealta. Kuorinta edesauttaa myös hoitotuotteiden imeytymistä ja saa ne toimimaan ihollasi tehokkaammin. 

Tutustu Saaren Taika Shopin kasvokuorintojen valikoimaan!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: