Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan

Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan

Ihonhoito on tärkeä osa kauneusrutiinia ympäri vuoden, mutta keväällä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Kevään aikana ilmaston lämpeneminen ja kasvien kukinta voivat aiheuttaa iholle uusia haasteita. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitorutiineja ja käyttää oikeita tuotteita, jotta iho voi säilyttää terveen hehkunsa.

Puhdista iho perusteellisesti

Saaren Taika kasvosaippuoista on kerrottu, että ne eivät kuivata ihoa, kuten saippuat yleensä ja uutuus öljyputsarit on ollut moneen kertaan loppuunmyytyjä!

Tästä pääset ostamaan omasi:

OSTA TÄSTÄ: Ihoa kuivattamattomat kasvosaippuat

OSTA TÄSTÄ: Luonnolliset puhdistusöljyt, eli öljyputsarit

Ihon puhdistus on tärkeä askel ihotyypistä riippumatta. Keväällä iho voi kuitenkin olla erityisen altis saasteille ja ilmansaasteille, jotka voivat tukkia ihohuokosia. Siksi on tärkeää puhdistaa iho perusteellisesti päivittäin.

Suosittelen käyttämään hellävaraista puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa, kuten Saaren Taika kasvosaippuat tai puhdistusöljyt. Valitse puhdistustuote, joka sopii ihotyypillesi ja sisältää luonnollisia ainesosia. Käytä puhdistusainetta aamuin illoin ja poista meikki huolellisesti ennen nukkumaanmenoa.

Kosteuta iho tehokkaasti

Kosteuttaminen on tärkeä askel keväällä, sillä ilmasto muuttuu ja iho altistuu monille eri tekijöille. Käytä kosteuttavaa hoitotuotetta aamuin illoin, jotta ihosi pysyy kosteutettuna ja terveenä.

Omia suosikkejani ovat kosteusvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa tai glyseriiniä, sillä nämä aineet auttavat ihoani säilyttämään kosteuden parhaiten. Lisäksi voit käyttää kosteuttavaa kasvovesi suihketta päivän aikana tarvittaessa, kuten esimerkiksi suosittua Ruusu kasvovettä!

Ruusukasvovesi sopii hyvin kosteuttamiseen

Mikäli et ole kesäaikaan kosteusvoiteiden ystävä, kannattaa iholla käyttää kasvoöljyä. Saaren Taika kasvoöljyt ovat tunnettuja siitä, että ne sisältävät 100% ihosi sävyä, kimmoisuutta ja nuorekkuutta tukevia ainesosia, mutta eivät jätä öljyistä pintaa ihollasi. Ne eivät tuki ihohuokosiasi!

Osta supersuositut Saaren Taika kasvoöljyt tästä

Jos kaipaat retinolin tehoja esimerkiksi aknen hoitoon, pigmenttihäiriöiden tai ryppyjen hoitoon, niin valitse Bakuchiol booster luksus kasvoöljy. Saat retinolin tehon, mutta ilman ihoärsytystä. Bakuchiol boosteria voit käyttää myös kesällä!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Lue lisää bakuchiol boosterista Saaren Taian kauneusblogissa

Osta oma kotimainen Bakuchiol boosterisi tästä

Bakuchiol booster on luonnollinen retinoli

Suojaa iho auringolta

Keväällä aurinko alkaa paistaa yhä voimakkaammin, joten on tärkeää suojata iho auringon haitallisilta säteiltä. Käytä päivittäin aurinkosuojavoidetta, joka sisältää vähintään SPF 30 suojakertoimen.

Itse valitsisin aurinkosuojavoiteen, joka sisältää fysikaalisen suojan, kuten titaanidioksidia tai sinkkioksidia. Näiden aineiden avulla voit suojata ihoa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

Käytä kuorintaa säännöllisesti

Kevään aikana iho alkaa uusiutua nopeammin, joten kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Kuorinta auttaa poistamaan ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, joka voi saada ihon näyttämään samealta. Kuorinta edesauttaa myös hoitotuotteiden imeytymistä ja saa ne toimimaan ihollasi tehokkaammin. 

Tutustu Saaren Taika Shopin kasvokuorintojen valikoimaan!