Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan

Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan
Ihonhoito keväällä: Vinkit, jotka auttavat ihoasi hehkumaan! Kevään aikana ilmaston lämpeneminen ja kasvien kukinta voivat aiheuttaa iholle uusia haasteita. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitorutiineja ja käyttää oikeita tuotteita, jotta iho voi säilyttää terveen hehkunsa.

Ihonhoito on tärkeä osa kauneusrutiinia ympäri vuoden, mutta keväällä iho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Kevään aikana ilmaston lämpeneminen ja kasvien kukinta voivat aiheuttaa iholle uusia haasteita. Siksi on tärkeää noudattaa tiettyjä hoitorutiineja ja käyttää oikeita tuotteita, jotta iho voi säilyttää terveen hehkunsa.

Puhdista iho perusteellisesti

Saaren Taika kasvosaippuoista on kerrottu, että ne eivät kuivata ihoa, kuten saippuat yleensä ja uutuus öljyputsarit on ollut moneen kertaan loppuunmyytyjä!

Tästä pääset ostamaan omasi:

OSTA TÄSTÄ: Ihoa kuivattamattomat kasvosaippuat

OSTA TÄSTÄ: Luonnolliset puhdistusöljyt, eli öljyputsarit

Ihon puhdistus on tärkeä askel ihotyypistä riippumatta. Keväällä iho voi kuitenkin olla erityisen altis saasteille ja ilmansaasteille, jotka voivat tukkia ihohuokosia. Siksi on tärkeää puhdistaa iho perusteellisesti päivittäin.

Suosittelen käyttämään hellävaraista puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa, kuten Saaren Taika kasvosaippuat tai puhdistusöljyt. Valitse puhdistustuote, joka sopii ihotyypillesi ja sisältää luonnollisia ainesosia. Käytä puhdistusainetta aamuin illoin ja poista meikki huolellisesti ennen nukkumaanmenoa.

Kosteuta iho tehokkaasti

Kosteuttaminen on tärkeä askel keväällä, sillä ilmasto muuttuu ja iho altistuu monille eri tekijöille. Käytä kosteuttavaa hoitotuotetta aamuin illoin, jotta ihosi pysyy kosteutettuna ja terveenä.

Omia suosikkejani ovat kosteusvoiteet, jotka sisältävät hyaluronihappoa tai glyseriiniä, sillä nämä aineet auttavat ihoani säilyttämään kosteuden parhaiten. Lisäksi voit käyttää kosteuttavaa kasvovesi suihketta päivän aikana tarvittaessa, kuten esimerkiksi suosittua Ruusu kasvovettä!

Ruusukasvovesi sopii hyvin kosteuttamiseen

Mikäli et ole kesäaikaan kosteusvoiteiden ystävä, kannattaa iholla käyttää kasvoöljyä. Saaren Taika kasvoöljyt ovat tunnettuja siitä, että ne sisältävät 100% ihosi sävyä, kimmoisuutta ja nuorekkuutta tukevia ainesosia, mutta eivät jätä öljyistä pintaa ihollasi. Ne eivät tuki ihohuokosiasi!

Osta supersuositut Saaren Taika kasvoöljyt tästä

Jos kaipaat retinolin tehoja esimerkiksi aknen hoitoon, pigmenttihäiriöiden tai ryppyjen hoitoon, niin valitse Bakuchiol booster luksus kasvoöljy. Saat retinolin tehon, mutta ilman ihoärsytystä. Bakuchiol boosteria voit käyttää myös kesällä!

Lue lisää bakuchiol boosterista Saaren Taian kauneusblogissa

Osta oma kotimainen Bakuchiol boosterisi tästä

Bakuchiol booster on luonnollinen retinoli

Suojaa iho auringolta

Keväällä aurinko alkaa paistaa yhä voimakkaammin, joten on tärkeää suojata iho auringon haitallisilta säteiltä. Käytä päivittäin aurinkosuojavoidetta, joka sisältää vähintään SPF 30 suojakertoimen.

Itse valitsisin aurinkosuojavoiteen, joka sisältää fysikaalisen suojan, kuten titaanidioksidia tai sinkkioksidia. Näiden aineiden avulla voit suojata ihoa sekä UVB- että UVA-säteiltä.

Käytä kuorintaa säännöllisesti

Kevään aikana iho alkaa uusiutua nopeammin, joten kasvojen kuorinta on tärkeä osa ihonhoitorutiinia. Kuorinta auttaa poistamaan ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, joka voi saada ihon näyttämään samealta. Kuorinta edesauttaa myös hoitotuotteiden imeytymistä ja saa ne toimimaan ihollasi tehokkaammin. 

Tutustu Saaren Taika Shopin kasvokuorintojen valikoimaan!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.