Alumiiniton Saaren Taika voidedeodorantti, hajuttomat kainalot luonnollisesti!

Alumiiniton Saaren Taika voidedeodorantti, hajuttomat kainalot luonnollisesti!
Mikäli olet pidempään seurannut minua tai blogiani, tiedät, että kainaloiden voimakas hienhaju on aina ollut suuri ongelmani. Tässä artikkelissa kerron huomioitani luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin käytöstä ja miten se on vaikuttanut kainaloideni tuoksahduksiin. 

Mikäli olet pidempään seurannut minua tai blogiani, tiedät, että kainaloiden voimakas hienhaju on aina ollut suuri ongelmani. Tässä artikkelissa kerron huomioitani luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin käytöstä ja miten se on vaikuttanut kainaloideni tuoksahduksiin. 

Luonnollisempi vaihtoehto henkilökohtaiseen hygieniaan

Yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa etsivät luonnollisempia vaihtoehtoja henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Tämän vuoksi haluan esitellä sinulle tuotteen, joka on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista!

Saaren Taika voidedeodorantti on tehokas deodorantti, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan ilman haitallisia kemikaaleja, kuten alumiinia, parabeeneja ja alkoholia.

Sen ainutlaatuinen koostumus perustuu ihoa hoitaviin öljyihin ja rasvoihin, sekä perunajauhoon ja merisuolaan, jotka neutraloivat hajuja. Tämä tekee Saaren Taika voidedeodorantista erittäin tehokkaan ja luonnollisen vaihtoehdon.

Hellävaraisempaa ihollesi

Kehitin Saaren Taika voidedeodorantit omaan tarpeeseeni, sillä olin aikaisemmin käyttänyt erään toisen kotimaisen valmistajan voidedeodorantteja, mutta saanut kivuliaat palovammat kainaloihini niiden runsaasti  sisältämän soodan vuoksi.

Vaikka sooda onkin deodoranteissa tehokas hienhajun estäjä, ei se useimmille sovellu pitkäaikaiseen käyttöön. Niinpä syntyi soodattomat ja vain vähän soodaa sisältävät Saaren Taika voidedeodorantit 

ärtyneet kainalot

Helppokäyttöinen deodorantti

Saaren Taika voidedeodorantin käyttö on helppoa. Pieni määrä voidetta levitetään puhtaalle iholle. Tämä riittää tarjoamaan tehokkaan suojan hienhajua vastaan ​​pitkään. Toisin kuin monet muut voidedeodorantit, Saaren Taika voidedeodorantti ei jätä tahroja vaatteisiin eikä ärsytä ihoa. Sen kevyt ja raikas tuoksu on miellyttävä ilman, että se on liian voimakas tai hallitseva!

Saaren Taika deodorantti

Saaren Taika voidedeodorantin ainesosat ovat täysin luonnollisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Lisäksi Saaren Taika voidedeodorantin pakkaukset ovat kierrätettäviä, mikä tekee siitä erittäin kestävän valinnan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Monet kuluttajat ovat jo löytäneet Saaren Taika voidedeodorantin ja sen loistavat vaikutukset henkilökohtaisessa hygieniassa. Heidän kokemuksensa ovat olleet erittäin myönteisiä, ja monet ovat kiitelleet sen tehokkuutta ja luonnollisia ainesosia.

“Tää yllätti minut täysin! Olin todella spektinen tämän käyttöön, mutta yllätti kui näppärästi levittyi alueelle. Tämä myös pitää hien haju kurissa! Kainalon iho tuntuu super hyvältä! Tuoksu on miellyttävä!”

“Erittäin tehokas, toimii koko päivän. Hyvä tuoksu.”

“Huolet ohi! Tällä talttui tissihiki. Olin ihan pulassa talkin kaytön kanssa, iho oli silti rikki. Tällä tuotteella iho parani 2 päivässä täysin ja rintsikat eivät kostu yhtään päivän aikana. Pelastus!”

“Todella tehokas suoja hikoilua vastaan. Raikas olo koko päivän, eikä hiki haise. Miellyttävä pehmeä tuoksu. Paras!”

“Ei ärsytä ihoa tavallisten deodoranttien tapaan, mutta on erittäin toimiva.”

“Herkkähipiäisenä varsinkin kainaloista tämä tuote on aivan ehdoton. Pitää hyvin, tuoksuu hyvälle ja ei ärsytä ihoa.”

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

“Paras tähän asti kokeilemistani luonnonmukaisista deodoranteista. Tämän jälkeen ei oikeastaan muita tarvitse enää edes kokeilla kun tuote tekee sen minkä lupaa. Tuoksu sopii varmasti sekä naisille, että miehille.”

Suolasaippualla pesu tehostaa alumiinittoman voidedeodorantin toimintaa

Kainaloiden ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti sekä käyttää päivittäiseen pesuun Saaren Taika suolasaippuaa, sillä Saaren Taika suolasaippua sekä kuorii hellästi, että hillitsee säännöllisellä käytöllä myös hienhajua

”Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa pari viikkoa. Hienhaju vähentyi merkittävästi jo kahden pesukerran jälkeen. Saippua on helppo käyttää ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Iho on jäänyt myös paljon pehmeämmän ja sileämmän tuntuiseksi pesun jälkeen.”

”Aivan ihana saippua! Ei tee ihoa kuivaksi ja kireäksi ja pitää hien hajun poissa koko päivän. Ehdottomasti lempisaippuani.”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.