Alumiiniton Saaren Taika voidedeodorantti, hajuttomat kainalot luonnollisesti!

Alumiiniton Saaren Taika voidedeodorantti, hajuttomat kainalot luonnollisesti!
Mikäli olet pidempään seurannut minua tai blogiani, tiedät, että kainaloiden voimakas hienhaju on aina ollut suuri ongelmani. Tässä artikkelissa kerron huomioitani luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin käytöstä ja miten se on vaikuttanut kainaloideni tuoksahduksiin. 

Mikäli olet pidempään seurannut minua tai blogiani, tiedät, että kainaloiden voimakas hienhaju on aina ollut suuri ongelmani. Tässä artikkelissa kerron huomioitani luonnollisen ja alumiinittoman deodorantin käytöstä ja miten se on vaikuttanut kainaloideni tuoksahduksiin. 

Luonnollisempi vaihtoehto henkilökohtaiseen hygieniaan

Yhä useammat ihmiset ympäri maailmaa etsivät luonnollisempia vaihtoehtoja henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Tämän vuoksi haluan esitellä sinulle tuotteen, joka on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista!

Saaren Taika voidedeodorantti on tehokas deodorantti, joka tarjoaa pitkäkestoisen suojan ilman haitallisia kemikaaleja, kuten alumiinia, parabeeneja ja alkoholia.

Sen ainutlaatuinen koostumus perustuu ihoa hoitaviin öljyihin ja rasvoihin, sekä perunajauhoon ja merisuolaan, jotka neutraloivat hajuja. Tämä tekee Saaren Taika voidedeodorantista erittäin tehokkaan ja luonnollisen vaihtoehdon.

Hellävaraisempaa ihollesi

Kehitin Saaren Taika voidedeodorantit omaan tarpeeseeni, sillä olin aikaisemmin käyttänyt erään toisen kotimaisen valmistajan voidedeodorantteja, mutta saanut kivuliaat palovammat kainaloihini niiden runsaasti  sisältämän soodan vuoksi.

Vaikka sooda onkin deodoranteissa tehokas hienhajun estäjä, ei se useimmille sovellu pitkäaikaiseen käyttöön. Niinpä syntyi soodattomat ja vain vähän soodaa sisältävät Saaren Taika voidedeodorantit 

ärtyneet kainalot

Helppokäyttöinen deodorantti

Saaren Taika voidedeodorantin käyttö on helppoa. Pieni määrä voidetta levitetään puhtaalle iholle. Tämä riittää tarjoamaan tehokkaan suojan hienhajua vastaan ​​pitkään. Toisin kuin monet muut voidedeodorantit, Saaren Taika voidedeodorantti ei jätä tahroja vaatteisiin eikä ärsytä ihoa. Sen kevyt ja raikas tuoksu on miellyttävä ilman, että se on liian voimakas tai hallitseva!

Saaren Taika deodorantti

Saaren Taika voidedeodorantin ainesosat ovat täysin luonnollisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Lisäksi Saaren Taika voidedeodorantin pakkaukset ovat kierrätettäviä, mikä tekee siitä erittäin kestävän valinnan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Monet kuluttajat ovat jo löytäneet Saaren Taika voidedeodorantin ja sen loistavat vaikutukset henkilökohtaisessa hygieniassa. Heidän kokemuksensa ovat olleet erittäin myönteisiä, ja monet ovat kiitelleet sen tehokkuutta ja luonnollisia ainesosia.

”Tää yllätti minut täysin! Olin todella spektinen tämän käyttöön, mutta yllätti kui näppärästi levittyi alueelle. Tämä myös pitää hien haju kurissa! Kainalon iho tuntuu super hyvältä! Tuoksu on miellyttävä!”

”Erittäin tehokas, toimii koko päivän. Hyvä tuoksu.”

”Huolet ohi! Tällä talttui tissihiki. Olin ihan pulassa talkin kaytön kanssa, iho oli silti rikki. Tällä tuotteella iho parani 2 päivässä täysin ja rintsikat eivät kostu yhtään päivän aikana. Pelastus!”

”Todella tehokas suoja hikoilua vastaan. Raikas olo koko päivän, eikä hiki haise. Miellyttävä pehmeä tuoksu. Paras!”

”Ei ärsytä ihoa tavallisten deodoranttien tapaan, mutta on erittäin toimiva.”

”Herkkähipiäisenä varsinkin kainaloista tämä tuote on aivan ehdoton. Pitää hyvin, tuoksuu hyvälle ja ei ärsytä ihoa.”

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

”Paras tähän asti kokeilemistani luonnonmukaisista deodoranteista. Tämän jälkeen ei oikeastaan muita tarvitse enää edes kokeilla kun tuote tekee sen minkä lupaa. Tuoksu sopii varmasti sekä naisille, että miehille.”

Suolasaippualla pesu tehostaa alumiinittoman voidedeodorantin toimintaa

Kainaloiden ihoa kannattaa kuoria säännöllisesti sekä käyttää päivittäiseen pesuun Saaren Taika suolasaippuaa, sillä Saaren Taika suolasaippua sekä kuorii hellästi, että hillitsee säännöllisellä käytöllä myös hienhajua

”Olen käyttänyt Särkisalon suolasaippuaa pari viikkoa. Hienhaju vähentyi merkittävästi jo kahden pesukerran jälkeen. Saippua on helppo käyttää ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Iho on jäänyt myös paljon pehmeämmän ja sileämmän tuntuiseksi pesun jälkeen.”

”Aivan ihana saippua! Ei tee ihoa kuivaksi ja kireäksi ja pitää hien hajun poissa koko päivän. Ehdottomasti lempisaippuani.”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: