Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä. On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

Tuotekehityksen syväluotaus – saaren taian tiedepohjainen lähestymistapa vs. Trendivetoiset valinnat

Moikka moi ihana lukijani!

Tänään haluan avata hieman sitä, miten Saaren Taian tuotekehitys eroaa monista muista markkinoilla olevista brändeistä. Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

Trendien ja jälleenmyyjien vaikutus tuotekehitykseen

On olemassa tuotekehittäjiä, jotka suuntaavat raaka-aineiden valintansa sen perusteella, mikä “kuulostaa kivalta” tai mitä heidän jälleenmyyjänsä haluavat myydä. Tämä ei ole välttämättä huono lähestymistapa, mutta se saattaa johtaa siihen, että tuotteiden tehokkuus ja tarkoitus jäävät toissijaiseksi.

Saaren Taian tiedepohjainen lähestymistapa

Me Saaren Taiassa lähdemme liikkeelle aina ihon tarpeista. Olipa kyseessä sitten akne, ruusufinni tai jokin muu ihon haaste, pyrimme löytämään tieteellistä näyttöä siitä, mitkä luonnolliset ainesosat ovat tehokkaimpia kyseisen ongelman hoidossa. Käytämme lähteenä virallista tieteellistä tutkimustietoa, kuten PubMed-tietokantaa, ja pyrimme ymmärtämään, miten eri raaka-aineet toimivat yhdessä.

Raaka-aineiden valinta ja yhdistäminen

Kun olemme löytäneet tieteellistä näyttöä tukevat raaka-aineet, etsimme muita ainesosia, jotka tehostavat pääraaka-aineen vaikutusta tai tuovat muita etuja, joita kyiseessä oleva haastava iho saattaa tarvita. Tämän jälkeen valitsemme raaka-aineet, jotka mahdollistavat näiden ainesosien muuntamisen iholla käytettäväksi tuotteeksi, kuten voiteeksi.

Tuotekehitys

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

Kiitos, että luit! Toivottavasti tämä avasi hieman sitä, miksi me Saaren Taiassa panostamme niin paljon tuotekehitykseen ja miksi se on niin lähellä sydäntämme.

Lue blogissani lisää aiheeseen liittyvää:

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

MIKSI SAAREN TAIKA IHONHOITOTUOTTEET OVAT PARASTA LUONNONKOSMETIIKKAA?

RASVOITTUVAT HIUKSET, KUINKA PÄÄSIN EROON IKÄVÄSTÄ VAIVASTA!

3 AINESOSAA, JOTKA OIKEASTI PARANTAVAT IHOSI ULKONÄKÖÄ – SISÄLTÄÄ SAAREN TAIKA ALEKOODIN!

SAAREN TAIAN LEGENDAARINEN TEEPUUSHAMPOO NYT NESTEMÄISENÄ & ALEKOODI!

Kurkista myös Saaren Taian blogiin ja perehdy lisää tuotekehitykseen:

Luomme vaativan ihon hoitoon tehokkaat kosmetiikkatuotteet

Ihonhoidon pimeä puoli: Yleisimmät haitalliset ainesosat kosmetiikkatuotteissa – Lue selvitys

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kamomilla, yksi vanhimmista ihmiskunnan tuntemista lääkeyrteistä

Saaren Taika Vihreä tee & Kamomilla palashampoon kehittäminen ja valmistus

Miten Teepuusaippuamme syntyi?

Miten ensimmäinen ihonhoitotuotteemme syntyi?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: