Pentikin kallio astiasarja skandinaavisessa sisustuksessa

Pentik kallio sarja skandinaavinen sisustus
Pentikin kallio -sarjassa muotoilussa on otettu hieman villejäkin vapauksia! Lautasten ja kulhojen reunat ovat epäsymmetriset, jotka tekevät astioista leikkisät ja mielenkiintoiset. Astioiden ulkopuolen kalliouurteet taas antavat astioille suomalaisuutta sekä käsin tehdyn tuntua.

Moikka moi ihana lukijani ja tervetuloa blogini pariin 🙂

Ostin jokin aikaa sitten Pentikin kallio -nimistä astiasarjaa mökille juhlakattauksiin ja vihdoin pääsin käyttämään niitä, kun saimme sukulaisia vieraiksi eilen! Kallio astiat osuivat silmääni somen mainoksesta ja olin käynyt muutamaan kertaan jo Pentikin sivuilla niitä ihastelemassa ennen, kuin ostopäätös lopulta syntyi.

Pentik kallio sarja skandinaavinen sisustus

Kallio astioissa on ulkopinnalla kuvionti, joka viehättää itseäni! Kuviointi näyttää samanlaiselta, kuin jääkauden aikaansaamat uurteet rannikon kallioissa. Jääkausi on kiehtovaa aikaa ja haluaisin oppia siitä enemmän, sillä jääkauden jälkijä on havaittavissa lähes kaikkialla!

Valkoiset kallio astiat istuivat kakkoskotimme vaaleaan skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti ja yhdessä Saaren Taika tuoksukynttilöiden sekä tulppaanimaljakoideni kera kattaukseni oli täydellinen <3

Pentikin kallio astiasarjaa ja Saaren Taika tuoksukynttilöitä skandinaavisessa sisustuksessa
Pentikin kallio astiasarjaa ja Saaren Taika tuoksukynttilöitä skandinaavisessa sisustuksessa
Pentikin kallio astiasarjaa
Pentikin kallio astiasarjaa ja tulppaaneja

Pentikin astiat ovat laadukkaita. Ne valmistuvat Suomen Posiolla ja edustavat kaunista suomalaista muotoilua täydellisemmin kuin mikään muu astiasarja! Itselleni ei välttämättä merkitse valmistusmaa niin paljon, kuin esim. tuotteen ulkonäkö tai kestävyys. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut blogissani miten vaihdoin kotimme perinteisemmät ruokailuastiat Rustan Elsa Formeihin kyllästyttyäni jatkuvaan lautasten reunojen murtumiseen. Elsa Formit ovat kestäneet toistaiseksi murtumatta ja olen ollut niihin tyytyväinen, vaikka ne edustavatkin ns. halpamerkkiä.

Pentikin kallio -sarjassa muotoilussa on otettu hieman villejäkin vapauksia! Lautasten ja kulhojen reunat ovat epäsymmetriset, jotka tekevät astioista leikkisät ja mielenkiintoiset. Astioiden ulkopuolen kalliouurteet taas antavat astioille suomalaisuutta sekä käsin tehdyn tuntua. En ole varma onko kallio astiat juurikin käsin muotoiltuja, mutta ainakin jotkin Pentikin astioista ilmeisesti ovat. Heidän kotisivuillaan kerrotaan, että astioissa käytetty savi on heidän itsensä valmistamaa, ja että maasälpä ja kvartsi tulevat Suomesta. Astioita valmistuu kipsimuottien avulla joko käsin, prässillä tai koneellisesti.

Skandinaavinen sisustus ja Pentikin astiat sekä Saaren Taika kynttilät
Kallio sarjan astioita ja iso tulppaanikimppu
Iittalan maljakko ja Pentikin kallio sarja istuvat hyvin yhteen. Koristeina Saaren Taika tuoksukynttilät
Saaren Taika tuoksukynttilät sopivat yhteen Pentikin astioiden kanssa

Olen varsin tyytyväinen hankintaani, sillä olen silmilläni voimakkaimmin aistiva persoona, joka saa mielihyvää katsellessaan kauniita asiota ja taas toisaalta ahdistun katsellessani sekasotkua tai rumia asioita. Siksi rakastan näitä astioita, sillä ne sopivat täydellistäkin paremmin vapaa-ajan kotimme skandinaaviseen vaaleaan sisustukseen, olematta tylsiä tai samanlaisia, kuin kaikki muut astiat.

Pentikin kahvimuki ja Saaren Taika kynttilät vaaleassa sisustuksessa
Pentikin teekuppi ja pieni kulho sekä Saaren Taika kynttilät ja tulppaanikimppu
Pentikin teekuppi läheltä

Onko sinulla lempiastioita tai lempisarjaa kattaukseen? Kerro kommenteissa 🙂

Kiitos, että luit! Saaren Taika Shopissa on kynttilät ja huonetuoksut -25% alennuksessa helmikuun loppuun mikäli haluat somistuttaa kotiasi kynttilöin ja huonetuoksuin <3 Koodilla “KYNTTILÄT21” saat -25% huonetuoksuista ja tuoksukynttilöistä 28.2. asti!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.