Pentikin kallio astiasarja skandinaavisessa sisustuksessa

Pentik kallio sarja skandinaavinen sisustus
Pentikin kallio -sarjassa muotoilussa on otettu hieman villejäkin vapauksia! Lautasten ja kulhojen reunat ovat epäsymmetriset, jotka tekevät astioista leikkisät ja mielenkiintoiset. Astioiden ulkopuolen kalliouurteet taas antavat astioille suomalaisuutta sekä käsin tehdyn tuntua.

Moikka moi ihana lukijani ja tervetuloa blogini pariin 🙂

Ostin jokin aikaa sitten Pentikin kallio -nimistä astiasarjaa mökille juhlakattauksiin ja vihdoin pääsin käyttämään niitä, kun saimme sukulaisia vieraiksi eilen! Kallio astiat osuivat silmääni somen mainoksesta ja olin käynyt muutamaan kertaan jo Pentikin sivuilla niitä ihastelemassa ennen, kuin ostopäätös lopulta syntyi.

Pentik kallio sarja skandinaavinen sisustus

Kallio astioissa on ulkopinnalla kuvionti, joka viehättää itseäni! Kuviointi näyttää samanlaiselta, kuin jääkauden aikaansaamat uurteet rannikon kallioissa. Jääkausi on kiehtovaa aikaa ja haluaisin oppia siitä enemmän, sillä jääkauden jälkijä on havaittavissa lähes kaikkialla!

Valkoiset kallio astiat istuivat kakkoskotimme vaaleaan skandinaaviseen sisustukseen täydellisesti ja yhdessä Saaren Taika tuoksukynttilöiden sekä tulppaanimaljakoideni kera kattaukseni oli täydellinen <3

Pentikin kallio astiasarjaa ja Saaren Taika tuoksukynttilöitä skandinaavisessa sisustuksessa
Pentikin kallio astiasarjaa ja Saaren Taika tuoksukynttilöitä skandinaavisessa sisustuksessa
Pentikin kallio astiasarjaa
Pentikin kallio astiasarjaa ja tulppaaneja

Pentikin astiat ovat laadukkaita. Ne valmistuvat Suomen Posiolla ja edustavat kaunista suomalaista muotoilua täydellisemmin kuin mikään muu astiasarja! Itselleni ei välttämättä merkitse valmistusmaa niin paljon, kuin esim. tuotteen ulkonäkö tai kestävyys. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut blogissani miten vaihdoin kotimme perinteisemmät ruokailuastiat Rustan Elsa Formeihin kyllästyttyäni jatkuvaan lautasten reunojen murtumiseen. Elsa Formit ovat kestäneet toistaiseksi murtumatta ja olen ollut niihin tyytyväinen, vaikka ne edustavatkin ns. halpamerkkiä.

Pentikin kallio -sarjassa muotoilussa on otettu hieman villejäkin vapauksia! Lautasten ja kulhojen reunat ovat epäsymmetriset, jotka tekevät astioista leikkisät ja mielenkiintoiset. Astioiden ulkopuolen kalliouurteet taas antavat astioille suomalaisuutta sekä käsin tehdyn tuntua. En ole varma onko kallio astiat juurikin käsin muotoiltuja, mutta ainakin jotkin Pentikin astioista ilmeisesti ovat. Heidän kotisivuillaan kerrotaan, että astioissa käytetty savi on heidän itsensä valmistamaa, ja että maasälpä ja kvartsi tulevat Suomesta. Astioita valmistuu kipsimuottien avulla joko käsin, prässillä tai koneellisesti.

Skandinaavinen sisustus ja Pentikin astiat sekä Saaren Taika kynttilät
Kallio sarjan astioita ja iso tulppaanikimppu
Iittalan maljakko ja Pentikin kallio sarja istuvat hyvin yhteen. Koristeina Saaren Taika tuoksukynttilät
Saaren Taika tuoksukynttilät sopivat yhteen Pentikin astioiden kanssa

Olen varsin tyytyväinen hankintaani, sillä olen silmilläni voimakkaimmin aistiva persoona, joka saa mielihyvää katsellessaan kauniita asiota ja taas toisaalta ahdistun katsellessani sekasotkua tai rumia asioita. Siksi rakastan näitä astioita, sillä ne sopivat täydellistäkin paremmin vapaa-ajan kotimme skandinaaviseen vaaleaan sisustukseen, olematta tylsiä tai samanlaisia, kuin kaikki muut astiat.

Pentikin kahvimuki ja Saaren Taika kynttilät vaaleassa sisustuksessa
Pentikin teekuppi ja pieni kulho sekä Saaren Taika kynttilät ja tulppaanikimppu
Pentikin teekuppi läheltä

Onko sinulla lempiastioita tai lempisarjaa kattaukseen? Kerro kommenteissa 🙂

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kiitos, että luit! Saaren Taika Shopissa on kynttilät ja huonetuoksut -25% alennuksessa helmikuun loppuun mikäli haluat somistuttaa kotiasi kynttilöin ja huonetuoksuin <3 Koodilla “KYNTTILÄT21” saat -25% huonetuoksuista ja tuoksukynttilöistä 28.2. asti!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: