Rusta ja Elsaform

Rusta ja Elsaform

Moikka moi ihana lukijani!

Syksy on alkanut ihanasti, ollaan saatu kokea jo yksi myrsky, hiukan sateita, mutta mikä parasta; paljon lämpöä ja myös aurinkoisia päiviä!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Eilen asioidessani Salossa kävin kuluttamassa aikaa Hong Kongin ostaneessa ruotsalaisessa Rustassa ja visiitti olikin todella positiivinen yllätys! Paljon uutta sisustustavaraa näytti olevan tarjolla ja laatu vaikutti silmämääräisesti olevan ihan pienten sisustusliikkeiden tasoa eikä enää mitään ”kiinalaatua” mitä olemme Honkkareissa normaalisi tottuneet näkemään. Ostoskoriini tarttuikin Rustan oman tuotemerkin Elsaformin astioita, joita ostin pari kappaletta kuvausrekvisiitaksi.

Astiat kuitenkin vakuuttivat minut kotona sen verran, että ajattelin suunnata sinne uudelleen ja ostaa käyttöömme koko sarjan! Elsaformin kiviastiat näyttävät olevan valmistettu Portugalissa, lempi maassani ja kädessä ne tuntuvat todella laadukkailta! Ensin ajattelinkin, että Elsaform on varmaan joku portugalilainen design-merkki, mutta tämä onkin Rustan oma tuotemerkki.

Portugalilaisethan osaavat kivitavaran valmistuksen, sillä Portugal on maailman ”kaakelimaa” ja sieltä ovat ensimmäiset kaakelit tiettävästi lähtöisin. Miksipä en siis luottaisi portugalilaisiin astioihinkin, etenkin kuin moni pohjoismaalainen merkki on tuottanut kestävyydessään pettymyksen 🙁

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Iittalat, Arabiat ja Rörstrandit näyttävät meillä ainakin jo muutaman kuukauden käytön jälkeen tältä ja uskon, että näky on tuttu monissa suomalaisissa keittiöissä 🙁 Joskus tuntuu, että Ikeankin astiat ovat kestävämpiä kuin pohjoismainen kunnioitettu design mikä on todella sääli, sillä käyttäisin mieluusti itse suomalaisten vanhojen brändien tuotteita, mikäli ne vaan kestäisivät normaalia arkea.

Ajattelinkin, että voisi olla mielenkiintoista antaa Elsaformille mahdollisuus meillä ja katsoa miten ne kestävät käytössämme. Muotoilu ainakin on kaunista ja juuri meidän keittiömme tämän hetkiseen tyyliin sopivaa 🙂

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ja mikäli kaipaat muuta tunnelmaa syys kotisi sisustukseen, vilkaise tämä artikkeli:

Syksy on hemmottelun aikaa

Keltaiset lehdet puissa ja lisääntyvät sateet enteilevät väistämättä syksyn saapumista. Koti saa lämpimän tunnelman kynttilöistä ja rennosti sohvalle heitetyistä hamam-pyyhkeistä, joita voi hyvin käyttää myös torkkupeittona. Syksyisiin hemmotteluhetkiin saattaa kuulua kylpeminen kynttilän valossa, sauna ja erilaiset hemmotteluhoidot kotona. Hamam-pyyhe auttaa tekemään tunnelmasta oikean. Aidon turkkilaisen kylpyläpyyhkeen pehmeys, kauniit värit ja luonnollinen materiaali sopivat erityisesti syksyyn ja hämärtyvien iltojen hiljaisiin hetkiin.

https://www.saarentaika.com/hamam-pyyhkeilla-aitoa-turkkilaista-kylpyla-tunnelmaa/


2 thoughts on “Rusta ja Elsaform”