Testissä Wilfa ilmankostutin HU-4W

Testissä Wilfa ilmankostutin HU-4W

Moikka moi arvoisa lukijani! Kuivaakos sinullakin kurkkua aamulla herätessäsi ulkona paukkuvan hirmupakkasen ja sisällä täysillä posottavan lämmityksen vuoksi? Minulla ja miehelläni kuivaa, joten ajattelin kokeilla josko joku pieni ja kaunis ilmankostutin auttaisi asiaan.

Nettiä tutkittuani ja kokemuksia luettuani päädyin Wilfa HU-4W ilmankostuttimeen. Sen kerrottiin olevan hiljainen ja siinä on myös tuoksuluukku, joka oli itselleni tärkeä valintakriteeri. Tuoksuluukkuun voi laittaa illalla yhden tipan esim. laventelin eteeristä öljyä, joka rauhoittaa hyvään uneen.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Laite on nyt ollut meillä käytössä n. viikon verran ja tuntuu, kuin sillä tosiaan olisi vaikutusta kurkun kuivuuteen aamulla, kun heräämme. Kurkkua ei nimittäin juurikaan kuiva enää aamuisin, vaikka olemmekin säätäneet kostuttimen sumun pienimmälle mahdolliselle voimakkuudelle.

Wilfa ilmankostutin on ainakin hiljaisella voimakkuudella oikeastaan täysin äänetön. Kovemmalla voimakkuudella en ole sitä edes koittanut, sillä meidän makuuhuoneen kostuttamiseen riittää tuo hiljaisin moodi oikein hyvin.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tämä on hieman pienempi kuin se perinteinen UFO kostutin, joka itselleni on tuttu lapsuuden kodista. Mahtava laite muuten, se on säilyttänyt muotoilunsa ja suosionsa vuosikymmeniä! Wilfa on pieni pöytämallinen ilmankostutin ja meillä se pääsi makkarin lipaston päälle, johon se sopii oikein hyvin.

Wilfan muotoilu on kaunis, hieman pisaran muotoinen. Se on kapea edestä katsottuna, mutta pidempi sivusuunnasta. Sen vesisäiliö on tilavuudeltaan 2 litraa ja täytän yleensä sen lähes täyteen illalla ennen nukkumaan menoa. Lisään myös yhden tipan laventelin eteeristä öljyä ilmankostuttimen tuoksuluukkuun, sillä laventeli rauhoittaa stressaavan päivän jälkeen ja rentouttaa parempaan uneen. Eteeriset öljyt voit muuten ostaa Saaren Taika verkkokaupasta!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY