Testissä Wilfa ilmankostutin HU-4W

Testissä Wilfa ilmankostutin HU-4W
Kuivaakos sinullakin kurkkua aamulla herätessäsi ulkona paukkuvan hirmupakkasen ja sisällä täysillä posottavan lämmityksen vuoksi? Minulla ja miehelläni kuivaa, joten ajattelin kokeilla josko joku pieni ja kaunis ilmankostutin auttaisi asiaan.

Moikka moi arvoisa lukijani! Kuivaakos sinullakin kurkkua aamulla herätessäsi ulkona paukkuvan hirmupakkasen ja sisällä täysillä posottavan lämmityksen vuoksi? Minulla ja miehelläni kuivaa, joten ajattelin kokeilla josko joku pieni ja kaunis ilmankostutin auttaisi asiaan.

Nettiä tutkittuani ja kokemuksia luettuani päädyin Wilfa HU-4W ilmankostuttimeen. Sen kerrottiin olevan hiljainen ja siinä on myös tuoksuluukku, joka oli itselleni tärkeä valintakriteeri. Tuoksuluukkuun voi laittaa illalla yhden tipan esim. laventelin eteeristä öljyä, joka rauhoittaa hyvään uneen.

Laite on nyt ollut meillä käytössä n. viikon verran ja tuntuu, kuin sillä tosiaan olisi vaikutusta kurkun kuivuuteen aamulla, kun heräämme. Kurkkua ei nimittäin juurikaan kuiva enää aamuisin, vaikka olemmekin säätäneet kostuttimen sumun pienimmälle mahdolliselle voimakkuudelle.

Wilfa ilmankostutin on ainakin hiljaisella voimakkuudella oikeastaan täysin äänetön. Kovemmalla voimakkuudella en ole sitä edes koittanut, sillä meidän makuuhuoneen kostuttamiseen riittää tuo hiljaisin moodi oikein hyvin.

Tämä on hieman pienempi kuin se perinteinen UFO kostutin, joka itselleni on tuttu lapsuuden kodista. Mahtava laite muuten, se on säilyttänyt muotoilunsa ja suosionsa vuosikymmeniä! Wilfa on pieni pöytämallinen ilmankostutin ja meillä se pääsi makkarin lipaston päälle, johon se sopii oikein hyvin.

Wilfan muotoilu on kaunis, hieman pisaran muotoinen. Se on kapea edestä katsottuna, mutta pidempi sivusuunnasta. Sen vesisäiliö on tilavuudeltaan 2 litraa ja täytän yleensä sen lähes täyteen illalla ennen nukkumaan menoa. Lisään myös yhden tipan laventelin eteeristä öljyä ilmankostuttimen tuoksuluukkuun, sillä laventeli rauhoittaa stressaavan päivän jälkeen ja rentouttaa parempaan uneen. Eteeriset öljyt voit muuten ostaa Saaren Taika verkkokaupasta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: