Testissä DeLonghi kahvikone

delonghi kahvikone testissä
Kahvikoneen käyttö ei mielestäni poikkea vaivassa tavallisesta kahvinkeittimestä, itseasiassa koen, että tämä vaatii ehkä vähän vähemmän puhdistamista ja vaivannäköä, kuin tavallinen kahvinkeitin suodatinpusseineen ja jatkuvan vesitäyttönsä kanssa. Kahvikoneelle saa myös runsaasti erilaisia eirkoisempia makuja, kuten jauhatuskahvista tämän hetkinen suosikkini Nicaragua San Jose, jonka maussa tuntuu litsin, passionhedelmän ja kaakaon vivahteita.

Moikka moi arvoisa lukijani!

Kärvistelen selkävamman kanssa kotona, kun piti olla pienellä lomareissulla parhaillaan, joten ajankuluksi voisin kertoa sinulle kokemuksiani De´Longhi kahvikoneesta, jonka hommasimme muutama viikko sitten.

Kahvikoneen malli on De’Longhi EC 251.W ja tilasimme sen netin kautta Kahvikaveri nimisestä kahvikaupasta. Kahvikaverilla oli nopea toimitus ja myös hyvä valikoima erilaisia erikoiskahveja.

En ole itse mikään Latten tai Espresson juoja, itseasiassa olemme mieheni kanssa juoneet vuosia Grandos pikakahvia, mutta nyt sen saatavuus on jostakin syystä ollut kiven alla, emmekä halunneet perinteistä mokkamasteria, joten päätimme kokeilla tällaista vempainta 😀

Tähän masiinaan käy sekä jauhatuskahvi, että kahvinapit, jotka ovat helpompia ja siistimpiä käyttää, mutta jos tahdon hifistellä maulla, niin valitsen kahvijauheen!

Kahvikone on helppo käyttää. Tankkaa vaan vesisäiliön silloin tällöin ja kytkee napista virran päälle, jolloin ensimmäinen vihreä merkkivalo syttyy. 

Kun toinenkin merkkivalo on syttynyt, on kone valmis tekemään kahvisi. Nyt ladataan joko kahvinappi tai kahvinpurut annostelijaan, joka kiinnitetään lopuksi keittimeen kahvikupin yläpuolelle.

Painetaan napista ja annetaan kahvikoneen valuttaa pieni määrä kahvia kupin pohjalle.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lopuksi otetaan maitonekka ja ja vaahdotetaan maito kahvikoneen kyljessä olevalla maidonvaahdottimella, joka lämmittää maitovaahdon samalla.

Nyt herkullinen Lattesi on valmis ja voit siirtyä mieleiseen paikkaan sitä nautiskelemaan!

Kahvikoneen käyttö ei mielestäni poikkea vaivassa tavallisesta kahvinkeittimestä, itseasiassa koen, että tämä vaatii ehkä vähän vähemmän puhdistamista ja vaivannäköä, kuin tavallinen kahvinkeitin suodatinpusseineen ja jatkuvan vesitäyttönsä kanssa.

Kahvikoneelle saa myös runsaasti erilaisia eirkoisempia makuja, kuten jauhatuskahvista tämän hetkinen suosikkini Nicaragua San Jose, jonka maussa tuntuu litsin, passionhedelmän ja kaakaon vivahteita.

Nappikahveista pehmeän ja ihanan makuinen on Hemisphere Sud Bresil, joka on myös tämän hetkinen suosikkini.

Kaiken kaikkiaan koen, että kahvikone oli hyvä ostos ja huomaan juovani välillä kahvia ihan päivällä ja iltapäivälläkin, mitä normaalisti en aikaisemmin juurikaan harrastanut 🙂

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d