Mitä kuuluu Johanna?

Moikka arvoisa lukija! Onpa kulunut pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Mielessä on ollut kaikenlaista asiaa tänne blogiin, mutta voimavarat ovat olleet niin vähissä, etteivät käteni ole jaksaneet nousta näppäimille.

Mitä kaikkea tässä on sitten ehtinyt tapahtumaan? Kevät oli tiukkaa aikaa yrittämisen suhteen. Korona ja joka keväinen myynnin hiljentyminen, ja sitä seuraava stressi ja ideoiden pohtiminen, myynnin loihtiminen ja rahoista huolehtiminen veivät voimia tänä vuonna oikein olan takaa. Vaikka meillä tällä hetkellä on kaikki apu, silti tuntuu, että itsekin olen joutunut olemaan toiminnassa suorittavana osasena.

Sitten alkoikin kesä ja sen myötä myyntikin piristyä, mutta samaan aikaan myös työntekijöiden kesälomia ja taas olin itsekin mukana suorittamassa taas. Sosiaalisen median kommentteihin vastaaminen ja asiakaspalvelun sähköposti ovat kaikkein kuormittavimmat minulle, sillä kuten ennekin olen kirjoitellut, sata ihanaa kommenttia ei koskaan pysty kumoamaan sitä yhtä pahaa, ja ne ikävät kommentit jäävät itselleni usein päiviksi pyörimään mieleen.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tuotteeni ovat minulle niin henkilökohtaisia, samoin se miten niitä somessa esitän; rehellisesti, kuten kaiken muunkin, ja se, että rehellisyyttäni epäillään kerta toisensa jälkeen satuttaa todella kovin. Mielipaha väsyttää ja asioiden jatkuva sureminen ja pohtiminen myös. Olenkin kärsinyt erilaisista terveysongelmista tässä jo jonkun aikaa. Närästyksestä, jonka pelkään olevan vatsahaavan alkusoitto, ahdistuksesta, hengenahdistuksesta, sydänoireista, unettomuudesta, käsien tärinästä ja sen sellaisista.

Olenkin joutunut pettämään 16 vuotta sitten itselleni tekemäni lupauksen lääkkeettömästä elämästä ja turvautumaan lääkkeeseen, joka hillitsee tärinää, aina silloin kun sitä esiintyy.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Työntekijöitäkin meille on tullut niin paljon lisää, että itse en halua enää varastollemme mennä, ellei ole äärimmäinen pakko. Vieraat ihmiset ahdistaa ja pelkkä ajatuskin sinne menemisestä saa aikaan hengenahdistuksen ja käsien tärinän. On tässä muitakin terveysongelmia sitten, joita parhaillaan tutkitaan. Tuntuu joskus, että mitä paremmin yritykselläni menee, sen huonommin oma terveyteni jakselee 🙁

Onneksi on edes kukkaset <3 Vaikkei niistäkään ole jaksanut, kuin pikaisesti vilkaisemalla nauttia, mutta tietoisuus siitä, että siellä ne ovat, on jotenkin lohdullista.

Kivaa oli, että mua haastateltiin jälleen yhteen kirjaan. Sen julkaisu oli muistaakseni tässä syksyllä tai alkutalvella ja sitten mun yritystä pyydettiin erääseen tv-ohjelmaan. Sinne edustamaan menee tyttäreni. Ja sitten ne perus lehtijutut, seuraava on jossakin yrittäjyyteen liittyvässä ja edellinen paikallislehdessä. En edes muista missä kaikissa lehdissä sitä on tässä viime kerran jälkeen taas oltukaan, enkä ole niitä enää aikoihin jaksanut kuvata tuonne lehtijutut galleriaanikaan 🙁 No, googlella löytää varmasti jos haluaa, ainakin osan.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muuta, kuin hyviä vointeja jokaiselle ja ihanaa kesää!2 thoughts on “Mitä kuuluu Johanna?”

  • Ihailen Sinua suuresti. Älä välitä ikävistä kommenteista, koska ainaa on ihmisiä, jotka hakevat ilkeitä sanomisia, ja ovat kateellisia sinun tekemisestä ja tuotteistasi. Toivotan Sinulle voimia jaksaa tehdä sitä, mikä on Sinulle tärkeää. Tuotteesi ovat loistavia, kiitos niistä. Hyvää kesää teidän koko ryhmälle
    Terveisin Tarja Pulkkinen