Mitä kuuluu Johanna?

Moikka arvoisa lukija! Onpa kulunut pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Mielessä on ollut kaikenlaista asiaa tänne blogiin, mutta voimavarat ovat olleet niin vähissä, etteivät käteni ole jaksaneet nousta näppäimille.

Mitä kaikkea tässä on sitten ehtinyt tapahtumaan? Kevät oli tiukkaa aikaa yrittämisen suhteen. Korona ja joka keväinen myynnin hiljentyminen, ja sitä seuraava stressi ja ideoiden pohtiminen, myynnin loihtiminen ja rahoista huolehtiminen veivät voimia tänä vuonna oikein olan takaa. Vaikka meillä tällä hetkellä on kaikki apu, silti tuntuu, että itsekin olen joutunut olemaan toiminnassa suorittavana osasena.

Sitten alkoikin kesä ja sen myötä myyntikin piristyä, mutta samaan aikaan myös työntekijöiden kesälomia ja taas olin itsekin mukana suorittamassa taas. Sosiaalisen median kommentteihin vastaaminen ja asiakaspalvelun sähköposti ovat kaikkein kuormittavimmat minulle, sillä kuten ennekin olen kirjoitellut, sata ihanaa kommenttia ei koskaan pysty kumoamaan sitä yhtä pahaa, ja ne ikävät kommentit jäävät itselleni usein päiviksi pyörimään mieleen.

Tuotteeni ovat minulle niin henkilökohtaisia, samoin se miten niitä somessa esitän; rehellisesti, kuten kaiken muunkin, ja se, että rehellisyyttäni epäillään kerta toisensa jälkeen satuttaa todella kovin. Mielipaha väsyttää ja asioiden jatkuva sureminen ja pohtiminen myös. Olenkin kärsinyt erilaisista terveysongelmista tässä jo jonkun aikaa. Närästyksestä, jonka pelkään olevan vatsahaavan alkusoitto, ahdistuksesta, hengenahdistuksesta, sydänoireista, unettomuudesta, käsien tärinästä ja sen sellaisista.

Olenkin joutunut pettämään 16 vuotta sitten itselleni tekemäni lupauksen lääkkeettömästä elämästä ja turvautumaan lääkkeeseen, joka hillitsee tärinää, aina silloin kun sitä esiintyy.

Työntekijöitäkin meille on tullut niin paljon lisää, että itse en halua enää varastollemme mennä, ellei ole äärimmäinen pakko. Vieraat ihmiset ahdistaa ja pelkkä ajatuskin sinne menemisestä saa aikaan hengenahdistuksen ja käsien tärinän. On tässä muitakin terveysongelmia sitten, joita parhaillaan tutkitaan. Tuntuu joskus, että mitä paremmin yritykselläni menee, sen huonommin oma terveyteni jakselee 🙁

Onneksi on edes kukkaset <3 Vaikkei niistäkään ole jaksanut, kuin pikaisesti vilkaisemalla nauttia, mutta tietoisuus siitä, että siellä ne ovat, on jotenkin lohdullista.

Kivaa oli, että mua haastateltiin jälleen yhteen kirjaan. Sen julkaisu oli muistaakseni tässä syksyllä tai alkutalvella ja sitten mun yritystä pyydettiin erääseen tv-ohjelmaan. Sinne edustamaan menee tyttäreni. Ja sitten ne perus lehtijutut, seuraava on jossakin yrittäjyyteen liittyvässä ja edellinen paikallislehdessä. En edes muista missä kaikissa lehdissä sitä on tässä viime kerran jälkeen taas oltukaan, enkä ole niitä enää aikoihin jaksanut kuvata tuonne lehtijutut galleriaanikaan 🙁 No, googlella löytää varmasti jos haluaa, ainakin osan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muuta, kuin hyviä vointeja jokaiselle ja ihanaa kesää!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.