Mitä kuuluu Johanna?

Moikka arvoisa lukija! Onpa kulunut pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Mielessä on ollut kaikenlaista asiaa tänne blogiin, mutta voimavarat ovat olleet niin vähissä, etteivät käteni ole jaksaneet nousta näppäimille.

Mitä kaikkea tässä on sitten ehtinyt tapahtumaan? Kevät oli tiukkaa aikaa yrittämisen suhteen. Korona ja joka keväinen myynnin hiljentyminen, ja sitä seuraava stressi ja ideoiden pohtiminen, myynnin loihtiminen ja rahoista huolehtiminen veivät voimia tänä vuonna oikein olan takaa. Vaikka meillä tällä hetkellä on kaikki apu, silti tuntuu, että itsekin olen joutunut olemaan toiminnassa suorittavana osasena.

Sitten alkoikin kesä ja sen myötä myyntikin piristyä, mutta samaan aikaan myös työntekijöiden kesälomia ja taas olin itsekin mukana suorittamassa taas. Sosiaalisen median kommentteihin vastaaminen ja asiakaspalvelun sähköposti ovat kaikkein kuormittavimmat minulle, sillä kuten ennekin olen kirjoitellut, sata ihanaa kommenttia ei koskaan pysty kumoamaan sitä yhtä pahaa, ja ne ikävät kommentit jäävät itselleni usein päiviksi pyörimään mieleen.

Tuotteeni ovat minulle niin henkilökohtaisia, samoin se miten niitä somessa esitän; rehellisesti, kuten kaiken muunkin, ja se, että rehellisyyttäni epäillään kerta toisensa jälkeen satuttaa todella kovin. Mielipaha väsyttää ja asioiden jatkuva sureminen ja pohtiminen myös. Olenkin kärsinyt erilaisista terveysongelmista tässä jo jonkun aikaa. Närästyksestä, jonka pelkään olevan vatsahaavan alkusoitto, ahdistuksesta, hengenahdistuksesta, sydänoireista, unettomuudesta, käsien tärinästä ja sen sellaisista.

Olenkin joutunut pettämään 16 vuotta sitten itselleni tekemäni lupauksen lääkkeettömästä elämästä ja turvautumaan lääkkeeseen, joka hillitsee tärinää, aina silloin kun sitä esiintyy.

Työntekijöitäkin meille on tullut niin paljon lisää, että itse en halua enää varastollemme mennä, ellei ole äärimmäinen pakko. Vieraat ihmiset ahdistaa ja pelkkä ajatuskin sinne menemisestä saa aikaan hengenahdistuksen ja käsien tärinän. On tässä muitakin terveysongelmia sitten, joita parhaillaan tutkitaan. Tuntuu joskus, että mitä paremmin yritykselläni menee, sen huonommin oma terveyteni jakselee 🙁

Onneksi on edes kukkaset <3 Vaikkei niistäkään ole jaksanut, kuin pikaisesti vilkaisemalla nauttia, mutta tietoisuus siitä, että siellä ne ovat, on jotenkin lohdullista.

Kivaa oli, että mua haastateltiin jälleen yhteen kirjaan. Sen julkaisu oli muistaakseni tässä syksyllä tai alkutalvella ja sitten mun yritystä pyydettiin erääseen tv-ohjelmaan. Sinne edustamaan menee tyttäreni. Ja sitten ne perus lehtijutut, seuraava on jossakin yrittäjyyteen liittyvässä ja edellinen paikallislehdessä. En edes muista missä kaikissa lehdissä sitä on tässä viime kerran jälkeen taas oltukaan, enkä ole niitä enää aikoihin jaksanut kuvata tuonne lehtijutut galleriaanikaan 🙁 No, googlella löytää varmasti jos haluaa, ainakin osan.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muuta, kuin hyviä vointeja jokaiselle ja ihanaa kesää!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 vastausta

  1. Ihailen Sinua suuresti. Älä välitä ikävistä kommenteista, koska ainaa on ihmisiä, jotka hakevat ilkeitä sanomisia, ja ovat kateellisia sinun tekemisestä ja tuotteistasi. Toivotan Sinulle voimia jaksaa tehdä sitä, mikä on Sinulle tärkeää. Tuotteesi ovat loistavia, kiitos niistä. Hyvää kesää teidän koko ryhmälle
    Terveisin Tarja Pulkkinen

    1. Kiitos paljon Tarja kannustavasta kommentistasi 😊 Oikein ihanaa kesää 🌞

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: