Loma loma loma, Portugal päivä 1 – matka

Huomenta täältä Särkisalosta kukonlaulun aikaan!

Kellomme soitti puoli neljältä ja oli aika nousta aamukahville ja valmistautumaan ajomatkalle Helsinkiin mistä lentomme lähtee.

Eilen iltapäivällä äitini saapui tänne kuulemaan vielä viimehetken ohjeet ja neuvot yrityksen pyörittämiseen poissaollessamme.

Täällä on viime viikot koulutettu niin saippuan- kun voiteidenkin tekoon porukkaa, lisäksi on opetettu miten tilauksia käsitellään ja kirjoitettu vielä kirjalliset ohjeet jokaisen eri työn jokaiselle eri vaiheelle. Voimme siis rennoin mielin lomailla, kun tiedämme, että tuotanto pyörii, tilaukset liikkuu ja joku maksaa meillekin palkat sillävälin, kun olemme itse poissa 😎

Meillä onkin todella mahtava tiimi täällä nyt! Meillä on Butik-O:n Ilona, mun äiti, joka on samalla ”pyykkietikoiden äiti”, kuten yksi jälleenmyyjä totesi noutaessaan tilaustaan ja tavatessaan äitini. Meillä on yrittäjä-tyttäreni, sekä kaksi hänen ystäväänsä Turusta. Tuttujen palkkaaminen on kiva idea, sillä itse en pystyisi työskentelemään jos olisi vieraita paikalla 😫

Tässä muuten mun hiukset nyt, kun oon pessyt muuraman viikon Saaren Taika Greippishampoolla. Hiukset on liukkaat ja kiiltävät, mut mun nopeasti raavoittuvalle päänahalle liiankin hoidetut, eli iltaa kohden alkaa jo tuntua hiukan rasvasilta ja siks siirrynkin nyt takas meidän Teepuushampooseen, joka auttaa rasvasuuteen paremmin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Mukana matkalla myös tää uus ihana saippuarasia joka muuntuu kahdeksi saippua-aluseksi ja tietty pala pyykkisaippuaa jos täytyy pestä matkalla esim. pikkupyykkiä 😊

Voiteina Kamomilla Sheavoide ihottumalle ja Tervavoide kaikkeen muuhun! Kaikki kulkee käsimatkatavaroissa, koska ovat kiinteitä 💖

Ihan sopivaan kohtaan osui matka mun masennusta ajatellen. Täällä on sadetta ja suhmeroa luvassa vissiin koko viikoksi, eli ihan tällasta perus Suomi marraskuuta.

Lämpötilat taitaa olla jopa korkeemmat kun Prahassa, jossa ollaan loman vimpat päivät. Portugalissa pitäis olla +16 – +19 ja aurinkoa 🌞

Ajomatka sujui hyvin vaikka oltiin aika väsyneitä kumpikin. Illalla ei meinannut uni tulla vaikka oltiin aivan rikkipoikkiväsyneitä!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt täällä lentokentällä, vaihteluksi terminaali ykkösessä! En olekaan täältä ennen lähtenyt.. Hiukan tuntuu pienemmältä kuin T2.

Nykyään osataan tulla jo silleen ”ajoissa” ettei tartte kahtaa tuntia tääl lorvailla! Boarding alkaa 15 min päästä, eli ihan sopiva odotteluaika 😊

Nousu oli hieman hyppiväinen, vissiin suhmeropilvien vuoksi, mutta päästyämme pilvien yläpuolelle alkoi kyytikin tasaantua. Kaunis sateenkaaren värinen heijastuskuvio seuraili rinnallamme pitkän matkaa.

Ei ihan lennetty kotisaaren yli, vaan lähdimme Itämerta ylittämään Raaseporin kohdilta.

Korkeuksissa kyyti alkoi taas aika rajusti pomppimaan ja joskus sitä miettii, että mihin hitsiin mä taas ryhdyin!

Ruotsin ja Tanskan välillä pompittiin jo niin kovin, että käskettiin laittaa turvavyöt kiinni. Alhaalla näkyi tiiviin hattarapilvi kerroksen lisäksi nopeammin liikkuvaa harsoa, joka paikoin ylsi liki koneen lentokorkeuteen. Mahtoiko se pomputtaa meitä?

Parhaillaan kun kirjoitan tätä, ollaan taitettu noin 1/3 osa matkaa. Onneksi ollaan koneen aika 4akaosassa ja veskiin on lyhyt matka 😁 Onneksi on myös lentosukat 😎
Pian taitaa tulla ruokatarjoilu. Ihan sopivaan aikaan, alkaakin nimittäin olla hiukan nälkä.

Onneksi näin lyhyellä lennolla ei ole nettiä, sillä muutoin olisi liian iso kiusaus käydä katsomassa päivän myyntejä 😊 Viime kuu oli paras kuu tähän mennessä ja viime viikkoa paras viikko tähän mennessä. Saaren Taioilla on siis kasvava käyttäjäkuntansa, mikä on ihan superihana juttu!

Mitenhän mahtaa suosio kehittyä vuodenvaihteessa kun meille tulee muutamia uusia tuotteita?

Pariisin jälkeen alkoi pilvet rakoilla ja nähtiin ekan kerran maata tällä lennolla.

Matkaa on taitettu noin 2/3 ja harmittaa ettei tullut kuulokkeita ja musaa mukaan. Lentsikan perällä humisee aika kovin ja vaikka väsyttääkin, en saa nukuttua.

Joku kerran muuten ktsyi, että miten voin matkustella kun mulla on se sosiaalisten tilanteiden pelko? Ehkä matkustelussa on se ”helppous”, että en lähde tänne tapaamaan tai kohtaamaan ketään. Olen vain näkymätön random turisti muiden turistien joukossa eikä kujaan kiinnitä muhun huomiota. En juuri edes puhu kellekään. Katsomme ohjelmamme, reitit, julkiset liikennevälineet yms etukäteen jo kotona ja ruuan yms. tilaamiset hoitaa mies. Mä vaan kuljen mukana ja oon näkymätön 😁

Maisemat Ranskan reunalla oli aika upeat. Seuraavaksi Atlantti ja sitten Espanjan vuoret 😊

Pian nähtiinki jo taivaalta Penan palatsi, Cascaisin rannat ja Lissabonin lentokenttä 💖

Taksi toi meidät Estoroliin, jossa kävelymatkan päässä rannalta sijaitsi vuokraamamme kattohuoneisto. Näkymät aukenivat niin Cascaisin rannoille kuin Sintran vuorilleki . Sintra oli kärsinyt laajoista metsäpaloista ja vuoren rinteet ovatkin paikoin harmaita 😓

Saarenraikalaiset raportoivat ennätys määrästä pakattuja tilauksia ja valmistettuja tuotteita 💖 Hyvä tiimi! Kiitos heille ihan jokaiselle 💖💖💖

Nyt on aika lähteä kävelylle rannalle ja etsiä joku ruokapaika ja ottaa hieman rentoutumista vastaan 🌞😎 Palataan blogikirjoituksen myötä myöhemmin👍 Kiitos että luit ja oikein Ihanaa loppupäivää💖

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: