Loma loma loma, Portugal päivä 1 – matka

Huomenta täältä Särkisalosta kukonlaulun aikaan!

Kellomme soitti puoli neljältä ja oli aika nousta aamukahville ja valmistautumaan ajomatkalle Helsinkiin mistä lentomme lähtee.

Eilen iltapäivällä äitini saapui tänne kuulemaan vielä viimehetken ohjeet ja neuvot yrityksen pyörittämiseen poissaollessamme.

Täällä on viime viikot koulutettu niin saippuan- kun voiteidenkin tekoon porukkaa, lisäksi on opetettu miten tilauksia käsitellään ja kirjoitettu vielä kirjalliset ohjeet jokaisen eri työn jokaiselle eri vaiheelle. Voimme siis rennoin mielin lomailla, kun tiedämme, että tuotanto pyörii, tilaukset liikkuu ja joku maksaa meillekin palkat sillävälin, kun olemme itse poissa 😎

Meillä onkin todella mahtava tiimi täällä nyt! Meillä on Butik-O:n Ilona, mun äiti, joka on samalla “pyykkietikoiden äiti”, kuten yksi jälleenmyyjä totesi noutaessaan tilaustaan ja tavatessaan äitini. Meillä on yrittäjä-tyttäreni, sekä kaksi hänen ystäväänsä Turusta. Tuttujen palkkaaminen on kiva idea, sillä itse en pystyisi työskentelemään jos olisi vieraita paikalla 😫

Tässä muuten mun hiukset nyt, kun oon pessyt muuraman viikon Saaren Taika Greippishampoolla. Hiukset on liukkaat ja kiiltävät, mut mun nopeasti raavoittuvalle päänahalle liiankin hoidetut, eli iltaa kohden alkaa jo tuntua hiukan rasvasilta ja siks siirrynkin nyt takas meidän Teepuushampooseen, joka auttaa rasvasuuteen paremmin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Mukana matkalla myös tää uus ihana saippuarasia joka muuntuu kahdeksi saippua-aluseksi ja tietty pala pyykkisaippuaa jos täytyy pestä matkalla esim. pikkupyykkiä 😊

Voiteina Kamomilla Sheavoide ihottumalle ja Tervavoide kaikkeen muuhun! Kaikki kulkee käsimatkatavaroissa, koska ovat kiinteitä 💖

Ihan sopivaan kohtaan osui matka mun masennusta ajatellen. Täällä on sadetta ja suhmeroa luvassa vissiin koko viikoksi, eli ihan tällasta perus Suomi marraskuuta.

Lämpötilat taitaa olla jopa korkeemmat kun Prahassa, jossa ollaan loman vimpat päivät. Portugalissa pitäis olla +16 – +19 ja aurinkoa 🌞

Ajomatka sujui hyvin vaikka oltiin aika väsyneitä kumpikin. Illalla ei meinannut uni tulla vaikka oltiin aivan rikkipoikkiväsyneitä!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt täällä lentokentällä, vaihteluksi terminaali ykkösessä! En olekaan täältä ennen lähtenyt.. Hiukan tuntuu pienemmältä kuin T2.

Nykyään osataan tulla jo silleen “ajoissa” ettei tartte kahtaa tuntia tääl lorvailla! Boarding alkaa 15 min päästä, eli ihan sopiva odotteluaika 😊

Nousu oli hieman hyppiväinen, vissiin suhmeropilvien vuoksi, mutta päästyämme pilvien yläpuolelle alkoi kyytikin tasaantua. Kaunis sateenkaaren värinen heijastuskuvio seuraili rinnallamme pitkän matkaa.

Ei ihan lennetty kotisaaren yli, vaan lähdimme Itämerta ylittämään Raaseporin kohdilta.

Korkeuksissa kyyti alkoi taas aika rajusti pomppimaan ja joskus sitä miettii, että mihin hitsiin mä taas ryhdyin!

Ruotsin ja Tanskan välillä pompittiin jo niin kovin, että käskettiin laittaa turvavyöt kiinni. Alhaalla näkyi tiiviin hattarapilvi kerroksen lisäksi nopeammin liikkuvaa harsoa, joka paikoin ylsi liki koneen lentokorkeuteen. Mahtoiko se pomputtaa meitä?

Parhaillaan kun kirjoitan tätä, ollaan taitettu noin 1/3 osa matkaa. Onneksi ollaan koneen aika 4akaosassa ja veskiin on lyhyt matka 😁 Onneksi on myös lentosukat 😎
Pian taitaa tulla ruokatarjoilu. Ihan sopivaan aikaan, alkaakin nimittäin olla hiukan nälkä.

Onneksi näin lyhyellä lennolla ei ole nettiä, sillä muutoin olisi liian iso kiusaus käydä katsomassa päivän myyntejä 😊 Viime kuu oli paras kuu tähän mennessä ja viime viikkoa paras viikko tähän mennessä. Saaren Taioilla on siis kasvava käyttäjäkuntansa, mikä on ihan superihana juttu!

Mitenhän mahtaa suosio kehittyä vuodenvaihteessa kun meille tulee muutamia uusia tuotteita?

Pariisin jälkeen alkoi pilvet rakoilla ja nähtiin ekan kerran maata tällä lennolla.

Matkaa on taitettu noin 2/3 ja harmittaa ettei tullut kuulokkeita ja musaa mukaan. Lentsikan perällä humisee aika kovin ja vaikka väsyttääkin, en saa nukuttua.

Joku kerran muuten ktsyi, että miten voin matkustella kun mulla on se sosiaalisten tilanteiden pelko? Ehkä matkustelussa on se “helppous”, että en lähde tänne tapaamaan tai kohtaamaan ketään. Olen vain näkymätön random turisti muiden turistien joukossa eikä kujaan kiinnitä muhun huomiota. En juuri edes puhu kellekään. Katsomme ohjelmamme, reitit, julkiset liikennevälineet yms etukäteen jo kotona ja ruuan yms. tilaamiset hoitaa mies. Mä vaan kuljen mukana ja oon näkymätön 😁

Maisemat Ranskan reunalla oli aika upeat. Seuraavaksi Atlantti ja sitten Espanjan vuoret 😊

Pian nähtiinki jo taivaalta Penan palatsi, Cascaisin rannat ja Lissabonin lentokenttä 💖

Taksi toi meidät Estoroliin, jossa kävelymatkan päässä rannalta sijaitsi vuokraamamme kattohuoneisto. Näkymät aukenivat niin Cascaisin rannoille kuin Sintran vuorilleki . Sintra oli kärsinyt laajoista metsäpaloista ja vuoren rinteet ovatkin paikoin harmaita 😓

Saarenraikalaiset raportoivat ennätys määrästä pakattuja tilauksia ja valmistettuja tuotteita 💖 Hyvä tiimi! Kiitos heille ihan jokaiselle 💖💖💖

Nyt on aika lähteä kävelylle rannalle ja etsiä joku ruokapaika ja ottaa hieman rentoutumista vastaan 🌞😎 Palataan blogikirjoituksen myötä myöhemmin👍 Kiitos että luit ja oikein Ihanaa loppupäivää💖

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.