Huomenta Estorilista. Tässä blogikirjoituksessa lomamme päivä 2 – fillaroiden länsirannikolle

Huomenta Estorilista. Tässä blogikirjoituksessa lomamme päivä 2 – fillaroiden länsirannikolle

Ihanaa huomenta täältä Estorilin pitkien hiekkarantojen yläpuolelta, kymmenkerroksisen talon ainoasta kattohuoneesta!

Terassiltamme olemme saaneet ihailla niin auringonlaskun jonnekin Cascaisin taa, kuin auringonnousunkin Lissabonin suunnalta.

Sintra on pilvien peitossa 💖

Eilinen taksikuskimme kertoi, että täällä oli sunnuntaina, eli päivää ennen saapumistamme, lainehtinut vettä kaduilla ja kellareissa n. 60 senttiä ja oli hätätila päällä rankkasateen vuoksi.

Asuntomme emäntä taas kertoi, että Sintran vuorilla on tänä vuonna ollut laajat metsäpalot, jotka ulottuivat lähelle kyliä.

Aika hurjia sääolosuhteita ja tällaisiin lienee syytä varautua jatkossakin ilmastomme muuttumisen vuoksi 😓

Itse olen ehkä eniten innoissani terassilta näkyvistä tankkerilaivoista! Mulla on kännykässä appi , josta katson mikä on laivan nimi ja kotimaa ynnä muita tietoja, mutta luulen, että ketään muuta ne seikat ei kiinnosta, joten ei niistä sen enempää 😂

Eilen yritin jekuttaa someseuraajia kuva-arvoituksella, jonka piti näyttää täältä löytyneeltä vaalealta veden sileäksi hiomalta kiveltä, mutta jekkuni oli liian läpinäkyvä, joten kerrotaan sitten tarkalleen mikä se on 😁

Tää on meijän Luxurius Spa Soap – Erittäin hoitava ja vitamiinirikas saippua kotispa käyttöön – Erityisesti ikääntymisen merkkejä vastaan. Sellainen on tulossa markkinoille jossakin kohtaa, muttei ihan vielä 😊

Aamupäivällä käppäilimme Estorilin läpi Cascaisiin ja vuokrasimme fillarit päiväksi. Fillarivuokraamo oli juna-asemalla ja otimme sieltä 2 maastopyörää, toiseen kori ja yksi lukko, että voimme rauhassa jalkautua ja katsella nähtävyyksiä.

Lähdimme pyöräilemään Cashcaisista rantatietä kohti Portugalin länsiosaa.

Alla kuvakooste päivästä. Kilsoja tuli n. 20 ja askelmäärästäkin 10 000 täyttyi jo ennen puoliväliä!

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Nähtiin siis päivän mittaan ties kuinka monta linnaketta ja majakkaa sekä pyöräilymatkan saavuttamattomissa oleva Euroopan läntisin kohta Cabo de Roca.

Kiitos, että luit. Nyt kylpyyn! Terkuin kaksi todella väsynyttä mutta onnellista matkustajaa 😊💖

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: