Sosiaalisten tilanteiden pelko ei näy päälle, mutta rampauttaa arjen totaalisesti niin halutessaan! Blogin lopussa 2 x tuoksykynttilän arvonta :)

Sosiaalisten tilanteiden pelko ei näy päälle, mutta rampauttaa arjen totaalisesti niin halutessaan! Blogin lopussa 2 x tuoksykynttilän arvonta :)

Moikka!

Mulla oli tänään se kuvaus sen aiemmin tällä viikolla tehdyn lehtihaastattelun johdosta. Se oli Kauneus ja terveys lehteen, joka ilmestyy lokakuun lopulla. Kuvaaja tuli siinä yhdeksän aikaan ja itse kuvaus kesti ehkä noin puoli tuntia. Olin ajatellut sen jälkeen tehdä hiukan kynttilöitä, mutta näytti siltä, että hommasta ei oikein tule mitään.

Tuotannossa valmistustahdin pitäisi tällä hetkellä olla huipussaan, onhan joulumyynti pian tulossa ja jouluna pitäisi kuroa kiinni huonon syyskuun aiheuttama vaje ja tehdä samalla sen verran tiliä, että sillä pärjää myös joulun jälkeisen matalikon yli.

Vaan mitä teen minä?

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Jonka pitäisi vähintäänkin mennä loppupäiväksi ”saippuakoppiin” tekemään edes saippuoita tai jotakin muuta yleishyödyllistä! Itkeä pillitän Taikatehtaalla ja vaeltelen hyödyttömänä pystymättä tarttumaan mihinkään työnsarkaan 🙁

Päivät ovat olleet stressaavia ja kiireisiä. En ehtinyt koko kuvaajaakaan edes jännittää etukäteen paljoa! Mutta kahden paikan ongelma näkyi taas tässäkin. Kotoa lähdettäessä muistin, että meikit on jo uudessa paikassa, meikkasinhan siellä vasta alkuviikolla kun kävin passikuvissa. Laitoin siis tukan hienosti ja lähdettiin uuteen paikkaan tarkoituksenani laittautua siellä loppuun. Vaan eipä ne meikit olleet sielläkään! Eikä vanhassakaan kodissa, jonne mies kiisi niitä viime tingassa vielä etsimään. Mies löysi kuitenkin sen verran jotakin vanhoja, liki loppuun kuluneita meikkejä, että sain luomiväriä luomiin ja jotakin vanhaa paakkuuntunutta ripsaria ripsiin.  Näillä siis mentiin. Onneksi iho sentään on suht näpytön Saaren Taika tuotteiden ansiosta, mutta nyppimättömiin kulmakarvoihin nekään ei sentään auta!

Kiireet olivat tavallaan eduksi etukäteen jännittämiselleni, mutta kaikki stressi laukesikin sitten jälkeen, enkä saanut keskityttyä mihinkään. Koko tilanne Taikatehtaalla näytti toivottomalta (ollaan edelleen tilaus-sumassa hiukan jäljessä toimituksissa ja samaan aikaan pitäisi hyllyjä täyttää kunnolla joulua varten) ja mietin (taas), että parasta olisi lopettaa ja myydä ”koko höskä”!

Mistään ei tullut mitään.

Haahuilin tilasta toiseen, yritin vähän sitä ja vähän tätä ja lopulta pillahdin itkuun kuin pikkukakara ja päätin tulla kotiin lepäämään stressiä pois.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kotona sorruin tietty ekana sitten herkuttelemaan jonkun karkkipussin jämät, sekä puoli kipollista popcornia ja sitten se tuttu mahakipu taas alkoikin. Se on edelleen tutkinnassa, että mikä siellä ruokailun jälkeen aina alkaa niin kovasti sattumaan. Ei ole sappikiviä, eikä muutakaan mitä nyt on jo poissuljettu. Itse olen alkanut kallistua sille kannalle, että joko siellä on Essureiden poistosta ilmaantunut arpityrä tai sitten liiallisesta särkylääkkeen syönnistä/stressistä alkanut ”suolivuoto”. Vatsassa nimittäin on outo patti kohdassa johon kipu on nyt täsmentynyt ja kipukohtauksen iskiessä, eli aina vähän ruokailun jälkeen, se kohta turpoaa muuttuu kivikovaksi. Onneksi sain aikaistettua tähystysaikaa tämän kuun puoliväliin ensi kuun puolivälin sijasta!

Lepo teki hyvää ajatuksille ja keksin ottaa käyttööni sellaisen maksullisen työkalun, joka ennustaa jokaisen tuotteemme menekin. Näin voin itse jonkin verran arvioida minkä verran mitäkin tuotetta pitää valmistaa esim. ensi viikolla. Tämä helpottaa aivoruuhkaa, joka päässäni vallitsee liian monien asioiden miettimisellä, muistamisella ja järjestämisellä. Toivotaan, että sen avulla saan hiukan stressitasojani laskemaan, sillä stressaantuneena musta ei ole mitään hyötyä missään asiassa!

Alla olevassa kuvassa näkyy eilisiä värisävy testailuja ihanan onnistuneeseen tuoksuvalintaan lasipurkki-kynttilällemme. Sen tuoksu on niin kaunis ja huumaava, että tästä tuli lempparikynttiläni heti ekalla poltolla!

Nyt mieskin saapui jo töistä kotiin, eli Taikatehtaalta. Siellä on tänään ollut Veera ja Ilona myös ahkeroimassa, onneksi! Jospa ruoka ja hiukan lisää lepoa saisi mieleni pikkuhiljaa rauhoittumaan 🙂

Ai niin, meillä on saaren taian sivulla kahden tällaisen ihanan tuoksuisen pinkin kynttilän arvonta käynnissä, käyhän osallistumassa <3

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

 

 1 thought on “Sosiaalisten tilanteiden pelko ei näy päälle, mutta rampauttaa arjen totaalisesti niin halutessaan! Blogin lopussa 2 x tuoksykynttilän arvonta :)”