Sosiaalisten tilanteiden pelko ei näy päälle, mutta rampauttaa arjen totaalisesti niin halutessaan! Blogin lopussa 2 x tuoksykynttilän arvonta :)

Moikka!

Mulla oli tänään se kuvaus sen aiemmin tällä viikolla tehdyn lehtihaastattelun johdosta. Se oli Kauneus ja terveys lehteen, joka ilmestyy lokakuun lopulla. Kuvaaja tuli siinä yhdeksän aikaan ja itse kuvaus kesti ehkä noin puoli tuntia. Olin ajatellut sen jälkeen tehdä hiukan kynttilöitä, mutta näytti siltä, että hommasta ei oikein tule mitään.

Tuotannossa valmistustahdin pitäisi tällä hetkellä olla huipussaan, onhan joulumyynti pian tulossa ja jouluna pitäisi kuroa kiinni huonon syyskuun aiheuttama vaje ja tehdä samalla sen verran tiliä, että sillä pärjää myös joulun jälkeisen matalikon yli.

Vaan mitä teen minä?

Jonka pitäisi vähintäänkin mennä loppupäiväksi ”saippuakoppiin” tekemään edes saippuoita tai jotakin muuta yleishyödyllistä! Itkeä pillitän Taikatehtaalla ja vaeltelen hyödyttömänä pystymättä tarttumaan mihinkään työnsarkaan 🙁

Päivät ovat olleet stressaavia ja kiireisiä. En ehtinyt koko kuvaajaakaan edes jännittää etukäteen paljoa! Mutta kahden paikan ongelma näkyi taas tässäkin. Kotoa lähdettäessä muistin, että meikit on jo uudessa paikassa, meikkasinhan siellä vasta alkuviikolla kun kävin passikuvissa. Laitoin siis tukan hienosti ja lähdettiin uuteen paikkaan tarkoituksenani laittautua siellä loppuun. Vaan eipä ne meikit olleet sielläkään! Eikä vanhassakaan kodissa, jonne mies kiisi niitä viime tingassa vielä etsimään. Mies löysi kuitenkin sen verran jotakin vanhoja, liki loppuun kuluneita meikkejä, että sain luomiväriä luomiin ja jotakin vanhaa paakkuuntunutta ripsaria ripsiin.  Näillä siis mentiin. Onneksi iho sentään on suht näpytön Saaren Taika tuotteiden ansiosta, mutta nyppimättömiin kulmakarvoihin nekään ei sentään auta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kiireet olivat tavallaan eduksi etukäteen jännittämiselleni, mutta kaikki stressi laukesikin sitten jälkeen, enkä saanut keskityttyä mihinkään. Koko tilanne Taikatehtaalla näytti toivottomalta (ollaan edelleen tilaus-sumassa hiukan jäljessä toimituksissa ja samaan aikaan pitäisi hyllyjä täyttää kunnolla joulua varten) ja mietin (taas), että parasta olisi lopettaa ja myydä ”koko höskä”!

Mistään ei tullut mitään.

Haahuilin tilasta toiseen, yritin vähän sitä ja vähän tätä ja lopulta pillahdin itkuun kuin pikkukakara ja päätin tulla kotiin lepäämään stressiä pois.

Kotona sorruin tietty ekana sitten herkuttelemaan jonkun karkkipussin jämät, sekä puoli kipollista popcornia ja sitten se tuttu mahakipu taas alkoikin. Se on edelleen tutkinnassa, että mikä siellä ruokailun jälkeen aina alkaa niin kovasti sattumaan. Ei ole sappikiviä, eikä muutakaan mitä nyt on jo poissuljettu. Itse olen alkanut kallistua sille kannalle, että joko siellä on Essureiden poistosta ilmaantunut arpityrä tai sitten liiallisesta särkylääkkeen syönnistä/stressistä alkanut ”suolivuoto”. Vatsassa nimittäin on outo patti kohdassa johon kipu on nyt täsmentynyt ja kipukohtauksen iskiessä, eli aina vähän ruokailun jälkeen, se kohta turpoaa muuttuu kivikovaksi. Onneksi sain aikaistettua tähystysaikaa tämän kuun puoliväliin ensi kuun puolivälin sijasta!

Lepo teki hyvää ajatuksille ja keksin ottaa käyttööni sellaisen maksullisen työkalun, joka ennustaa jokaisen tuotteemme menekin. Näin voin itse jonkin verran arvioida minkä verran mitäkin tuotetta pitää valmistaa esim. ensi viikolla. Tämä helpottaa aivoruuhkaa, joka päässäni vallitsee liian monien asioiden miettimisellä, muistamisella ja järjestämisellä. Toivotaan, että sen avulla saan hiukan stressitasojani laskemaan, sillä stressaantuneena musta ei ole mitään hyötyä missään asiassa!

Alla olevassa kuvassa näkyy eilisiä värisävy testailuja ihanan onnistuneeseen tuoksuvalintaan lasipurkki-kynttilällemme. Sen tuoksu on niin kaunis ja huumaava, että tästä tuli lempparikynttiläni heti ekalla poltolla!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt mieskin saapui jo töistä kotiin, eli Taikatehtaalta. Siellä on tänään ollut Veera ja Ilona myös ahkeroimassa, onneksi! Jospa ruoka ja hiukan lisää lepoa saisi mieleni pikkuhiljaa rauhoittumaan 🙂

Ai niin, meillä on saaren taian sivulla kahden tällaisen ihanan tuoksuisen pinkin kynttilän arvonta käynnissä, käyhän osallistumassa <3

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: