Sosiaalisten tilanteiden pelko ei näy päälle, mutta rampauttaa arjen totaalisesti niin halutessaan! Blogin lopussa 2 x tuoksykynttilän arvonta :)

Moikka!

Mulla oli tänään se kuvaus sen aiemmin tällä viikolla tehdyn lehtihaastattelun johdosta. Se oli Kauneus ja terveys lehteen, joka ilmestyy lokakuun lopulla. Kuvaaja tuli siinä yhdeksän aikaan ja itse kuvaus kesti ehkä noin puoli tuntia. Olin ajatellut sen jälkeen tehdä hiukan kynttilöitä, mutta näytti siltä, että hommasta ei oikein tule mitään.

Tuotannossa valmistustahdin pitäisi tällä hetkellä olla huipussaan, onhan joulumyynti pian tulossa ja jouluna pitäisi kuroa kiinni huonon syyskuun aiheuttama vaje ja tehdä samalla sen verran tiliä, että sillä pärjää myös joulun jälkeisen matalikon yli.

Vaan mitä teen minä?

Jonka pitäisi vähintäänkin mennä loppupäiväksi “saippuakoppiin” tekemään edes saippuoita tai jotakin muuta yleishyödyllistä! Itkeä pillitän Taikatehtaalla ja vaeltelen hyödyttömänä pystymättä tarttumaan mihinkään työnsarkaan 🙁

Päivät ovat olleet stressaavia ja kiireisiä. En ehtinyt koko kuvaajaakaan edes jännittää etukäteen paljoa! Mutta kahden paikan ongelma näkyi taas tässäkin. Kotoa lähdettäessä muistin, että meikit on jo uudessa paikassa, meikkasinhan siellä vasta alkuviikolla kun kävin passikuvissa. Laitoin siis tukan hienosti ja lähdettiin uuteen paikkaan tarkoituksenani laittautua siellä loppuun. Vaan eipä ne meikit olleet sielläkään! Eikä vanhassakaan kodissa, jonne mies kiisi niitä viime tingassa vielä etsimään. Mies löysi kuitenkin sen verran jotakin vanhoja, liki loppuun kuluneita meikkejä, että sain luomiväriä luomiin ja jotakin vanhaa paakkuuntunutta ripsaria ripsiin.  Näillä siis mentiin. Onneksi iho sentään on suht näpytön Saaren Taika tuotteiden ansiosta, mutta nyppimättömiin kulmakarvoihin nekään ei sentään auta!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kiireet olivat tavallaan eduksi etukäteen jännittämiselleni, mutta kaikki stressi laukesikin sitten jälkeen, enkä saanut keskityttyä mihinkään. Koko tilanne Taikatehtaalla näytti toivottomalta (ollaan edelleen tilaus-sumassa hiukan jäljessä toimituksissa ja samaan aikaan pitäisi hyllyjä täyttää kunnolla joulua varten) ja mietin (taas), että parasta olisi lopettaa ja myydä “koko höskä”!

Mistään ei tullut mitään.

Haahuilin tilasta toiseen, yritin vähän sitä ja vähän tätä ja lopulta pillahdin itkuun kuin pikkukakara ja päätin tulla kotiin lepäämään stressiä pois.

Kotona sorruin tietty ekana sitten herkuttelemaan jonkun karkkipussin jämät, sekä puoli kipollista popcornia ja sitten se tuttu mahakipu taas alkoikin. Se on edelleen tutkinnassa, että mikä siellä ruokailun jälkeen aina alkaa niin kovasti sattumaan. Ei ole sappikiviä, eikä muutakaan mitä nyt on jo poissuljettu. Itse olen alkanut kallistua sille kannalle, että joko siellä on Essureiden poistosta ilmaantunut arpityrä tai sitten liiallisesta särkylääkkeen syönnistä/stressistä alkanut “suolivuoto”. Vatsassa nimittäin on outo patti kohdassa johon kipu on nyt täsmentynyt ja kipukohtauksen iskiessä, eli aina vähän ruokailun jälkeen, se kohta turpoaa muuttuu kivikovaksi. Onneksi sain aikaistettua tähystysaikaa tämän kuun puoliväliin ensi kuun puolivälin sijasta!

Lepo teki hyvää ajatuksille ja keksin ottaa käyttööni sellaisen maksullisen työkalun, joka ennustaa jokaisen tuotteemme menekin. Näin voin itse jonkin verran arvioida minkä verran mitäkin tuotetta pitää valmistaa esim. ensi viikolla. Tämä helpottaa aivoruuhkaa, joka päässäni vallitsee liian monien asioiden miettimisellä, muistamisella ja järjestämisellä. Toivotaan, että sen avulla saan hiukan stressitasojani laskemaan, sillä stressaantuneena musta ei ole mitään hyötyä missään asiassa!

Alla olevassa kuvassa näkyy eilisiä värisävy testailuja ihanan onnistuneeseen tuoksuvalintaan lasipurkki-kynttilällemme. Sen tuoksu on niin kaunis ja huumaava, että tästä tuli lempparikynttiläni heti ekalla poltolla!

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Nyt mieskin saapui jo töistä kotiin, eli Taikatehtaalta. Siellä on tänään ollut Veera ja Ilona myös ahkeroimassa, onneksi! Jospa ruoka ja hiukan lisää lepoa saisi mieleni pikkuhiljaa rauhoittumaan 🙂

Ai niin, meillä on saaren taian sivulla kahden tällaisen ihanan tuoksuisen pinkin kynttilän arvonta käynnissä, käyhän osallistumassa <3

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d