Ensituntuma Fujifilm X-T20:seen

Tervehdys arvoisa lukijani!

Tänään sitten vihdoin sain käsiini kauan odotetun Fuji X-T20:sen joka tuli mulle siis koko kaluston vaihdon seurauksena, mutta jouduin sitä vain vähän odottelemaan.

Ensituntuma on hiukan ristiriitainen, sillä käyttö on aika lailla erilaista kuin Canonin kanssa. Muutama turhautunut kirosana jo pääsikin suusta, kun en saanut tarkennusta toimimaan niin kuin halusin, vaan onnistuin jotenkin saamaan sen sellaiseen sormella näytöltä -tarkennus moodiin jossa tarkennus ei toiminut sormella näpäyttämisen jälkeen uudestaan ollenkaan! Onneksi lopulta sain sen asetuksen pois päältä ja pääsin hiukan normaalimmin kuvaamaan 😀
Asetuksiahan tossa löytyy sen verran, että niitä on turha meikäläisen edes lähteä opiskelemaan kaikkea kerralla vaan ajattelin harjoitella tarpeen mukaan. Säätörullissa onkin ne tärkeimmät, aukko, suljinaika ja valotuksen korjaus. Wifin valitsin yhteen takanappulaan ja toiseen valotuksen lukituksen niin kuin olin tottunut Canonissa.

Wifi kytkeytyy päälle noin sata kertaa hitaammin kuin Olympus pen 7:ssa ja se on hiukan turhauttavaa, kun on tottunut, että kuvat saa kännykkään “sillä sekunnilla” kun kännykästä laittaa äpsin päälle! Kohinan sieto taas on aivan toista luokkaa Olyn rinnalla, siis tää Fujihan ei juuri lainkaan kohise tässä valossa!

CAMERA Fuji X-T20 LENS XF35mmF1.4 R ISO 200 FOCAL LENGTH 35.0 mm (53.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.4 EXPOSURE TIME 0.05s (1/20)

 

CAMERA Fuji X-T20 LENS XF35mmF1.4 R ISO 200 FOCAL LENGTH 35.0 mm (53.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.4 EXPOSURE TIME 0.008s (1/125)

 

CAMERA Fuji X-T20 LENS XF35mmF1.4 R ISO 800 FOCAL LENGTH 35.0 mm (53.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.4 EXPOSURE TIME 0.01667s (1/60)

 

CAMERA Fuji X-T20 LENS XF35mmF1.4 R ISO 500 FOCAL LENGTH 35.0 mm (53.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.4 EXPOSURE TIME 0.01667s (1/60)

 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
CAMERA Fuji X-T20 LENS XF35mmF1.4 R ISO 500 FOCAL LENGTH 35.0 mm (53.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.4 EXPOSURE TIME 0.01667s (1/60)

Toistaiseksi mulla on Fujille vaan tämä Fujin 35mm 1.4 ja Samyangin joku laajistyyppinen objektiivi linnunrata kokeiluja varten, toivotaan pian siis kirkkaita öitä, että pääsis testimään 😀

Tässä vanha kalusto, jäljelle näistä jäi vain filmikamerat, mun ihanat rakkaat keräilykohteeni <3 Niitäkin on enemmän esitelty siellä aikaisemmassa postauksessa jos jotakuta kiinnostaa, taitaa pari olla tullut lisääkin siitä 😀

 

Tässä sitten tämänhetkinen kalusto, vähäsen nää mahtuu nyt pienempään tilaan 😀

Ei toi Olympuskaan nyt ihan mahdottomia kohise vielä tässä hämäryydessä, mut kyllä mä sillä oon sellasia kuvia ottanut, että on itku meinannut tulla 😀

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
CAMERA Olympus E-PL7 LENS LUMIX G 25/F1.7 ISO 1600 FOCAL LENGTH 25.0 mm (50.0 mm in 35mm) APERTURE f/1.7 EXPOSURE TIME 0.0125s (1/80)

 

Nää on sitten ihan kännykällä; aidosti vanha ja uusvanha 😀

Sen pituinen se, nyt yöpuulle 😀

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d