Ihana irtiotto arjesta, päivä Bengtskärin majakalla

Tervehdys arvoisa lukijani!

Pääsimme perheen kera ihanalle vierailulle historialliseen Bengtskärin majakkaan.

Kesä käy edelleen kuumana, 25-32 asteen lämpöjä vailla tuulta ja sadetta viikko kaupalla. Kehokin on jo sen myötä ollut melkoisessa rasituksessa ja lisäksi arjessa on ollut todella paljon sekä henkistä, että fyysistä rasitusta, joten pieni irtiotto olikin enemmän kuin tarpeen!

Bengtskärin majakka on pohjoismaiden korkein majakka, sen huipulle johtaa 252 porrasta josta aukeaa komeat, joskin nyt todella kuumat näköalat 😁

Ehkäpä jopa sadat söpöt haahkat olivat tehneet pesiään joka puolelle saarta, jopa roskiksen ja ulkohuussin ihan välittömään läheisyyteen. Oli mukavaa nähdä miten hyvin haahkojen ja ihmisten samanaikainen läsnäolo sujui ja jälleen mielessäni vahvistui voimakas tunne siitä, että meidän ihmisten olisi syytä valinnoillamme ottaa enemmän luontoa ja sen ihania eläimiä huomioon!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Olen miehellenikin sanonut tässä lähiaikoina useampaan otteeseen, että olemme oikeasti todella onnekkaita saadessamme luotsata aidosti ekologisia tuotteita valmistavaa- ja luontoa kunnioittavaa Saaren Taikaa, ja että valmistamamme tuotteet ovat saaneet niin hyvin jalansijaa kovasti kilpaillulla alalla <3 Ei ole ollut mitenkään kiveen kirjoitettua koskaan, että minusta olisi tullut yrittäjä tai täysekologisen pyykkietikan valmistaja tahi saippua-artesaani! Kaikki tämä on sattumien summaa ja muistan joka hetki olla kiitollinen siitä mitä tällä hetkellä saan tehdä <3

Me Naisissa oli tovi sitten suuri artikkeli menneisyydestäni ja siitä minne asti olen ponnistanut huonoista lähtökohdistani ja tämä juttu tuli taas tässä mieleeni, kun noita kympin oppilaita ja stipendien saajia hehkuteltiin taas koulujen päätyttyä somessa.

Muistuttaisin, että et tarvitse kymppejä tai lukiotaustaa menestyäksesi! Itseasiassa useat yritysmaailman suuret menestyjät ovat olleet tyyppejä, joita koulut ei juurikaan ole kiinnostunut, iPhonen isä Steve Jobs mukaan lukien 🙂

Bengtskärissä arki unohtui ja mielen valtasi vain suuri historiallisen tiedon jano, sekä aaltoavan meren ympärille luoma päättymättömän luonnon tuntu. Meri ja kalliot ovat olleet paikoillaan kauan ennen meitä ja ne jäävät paikoilleen vielä meidän kadottuammekin. Siinä pinetä pohdinnan aihetta. Olen nähnyt sellaisen meemin joskus, jossa todettiin, että “maapallo kyllä selviää, ihmiskunta ei”.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Todennäköisesti noin onkin. Se, kuinka kauan saamme vielä saastuttaa tätä palloa on itseistämme kiinni, mitä ekologisempia valintoja alamme tekemään ja mitä nopeammin, sen pidempään saamme täällä olla. Se, että Suomessa toimii hyvin kierrätys ja saastutetaan suhteessa vähän on tänäpäivänä jo heikko argumentti, sillä kodin kemikaalit saastuttavat jopa yhtä paljon kuin autoilu! Lue lisää tästä Saaren Taian blogista johon pääset klikkaamalla otsikkoa alta; ehkäpä sinäkin valkkaat sen jälkeen ostoskoriisi Saaren Taikaa ja yhdessä voimme vähentää maapallomme kemikaalikuormaa pienen hippusen kerrallaan <3

Kiitos, että luit ja jos et vielä ole käynyt Benkussa, niin suosittelen menemään, se on aivan ihana paikka ja siellä on upeat näyttelyt joista voi sen ajan tunnelman aistia koko keholla!

https://www.saarentaika.com/tiesitko-etta-kayttamasi-kemikaalit-saattavat-saastuttaa-ilmaa-yhta-paljon-kuin-autot-en-minakaan-tiennyt-siksi-kannattaakin-lukea-tama/

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: