Yö Kylmäpihlajan majakkahotellissa

Yö Kylmäpihlajan majakkahotellissa

Moikka moi arvoisa lukijani!

Me otettiin yhden yön hotellivierailu Kylmäpihlajan majakasta, Raumanmeren edustalta. Tämä olikin tervetullut pikku hengähdystauko alati kasvavaan stressiin, jota en nyt aio ajatella!

Kylmäpihlajassa on huoneita kahdeksassa kerroksessa ja meillä on ylin; Aava sviitti. Kokonaisuudessaan majakka on 12 kerroksinen mutta 9. kerroksen näköalatasanne on ylin kerros mihin vierailla on pääsy.

Saarella nähtiin lokkien lisäksi muutamia hanhia palleroine vauvoineen sekä hylkeenjäänteiksi tunnistetut nahka ja luut.

Muutamia rahtilaivoja on lipunut ohitsemme ja kaunis aava merinäköala lähes joka ilmansuuntaan on ollut juuri niin lumoava kuin odotinkin!

Saari on nopeasti kierretty, mutta sen tiheisiin ja lähes silmänkantamattomiin ulottuviin tyrniviidakkoihin olisi helposti voinut kadota kenenkään koskaan löytämättä!

Hotellissa ei yöpyjiä taida meidän lisäksemme olla kuin parissa muussa huoneessa alimmissa kerroksissa, mutta veneilijöitä pikku satamaan on rantautunut muutaman veneen verran, joista yksi oli Saksan Hampurista asti!

Aava sviitti on viihtyisä ja tilava, ainoa huone tässä kerroksessa ja täältä on näköalat kolmeen ilmansuuntaan isoista maisemaikkunoista ja neljänteenkin pienestä kuusikulmaisesta tunnelmaikkunasta.

Alunperin majakassa on asunut majakanhoitajia ja luotseja, joista kaksi oli kadonnut ja hukkunut luotsialuksineen kovaan myrskyyn 60-luvulla. Heidän muistokseen majakan kappelissa (jossa emme vielä käyneet) on uponneen aluksen lippu salkoinneen.

Aaltojen ihalun lisäksi odottelemme auringonlaskun katselua sekä ihan vain lepoa ja rentoutumista 💖

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: