35 valokuvaa käsittävä 7 Pientä Valokuvanäyttelyä on esillä Kiskon kirjastossa koko syyskuun ajan.
Näyttelyssä on nimensä mukaisesti 7 eri tyylistä viiden kuvan kuvasarjaa, joista suosituin oli autiotalo-sarja, joka herätti paljon keskustelua näyttelyn vieraillessa Riihikosken Riihikodissa.
rocking chair-2
Muita keskustelua herättäneitä sarjoja olivat kummatkin Teijo-sarjat, joita näyttelystä löytyy kullansävyisinä ja sinisävyisinä.
Sunrise at Teijo Sisustusjuliste/Poster
Pathway to the morning mist juliste
Osasta kuvia on teetetty postikortteja, joita voi ostaa Salon Sydämen verkkokaupasta ja jotkin kuvat ovat saatavilla myös sisustusjulisteina Salon Sydämestä.
Kortteja tulee myös pieni määrä myyntiin kirjaston tiskille 🙂
Originaaleja, kuvatiedostoja tai kuvien käyttöoikeuksia voi tilata Johannan kotisivuilta. Kuvatiedostosta voi teettää mieleisensä taulun, tai vaikkapa mukin, käyttöoikeuksilla voi kuvia käyttää vaikka yrityksensä nettisivuilla tai tuote-etiketeissä!
Tervetuloa katsomaan kuvia Kiskoon 🙂
Kiskontie 2260b 25460 KISKO
Avoinna 1.9.2016 alkaen :
maanantai 15.00 – 19.00
tiistai 10.00 – 15.00
keskiviikko 15.00 – 19.00
torstai 10.00 – 15.00
perjantai suljettu
arkipyhien aattoina 10.00 – 15.00

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: