Onnea Bengtskärin majakka 110 vuotta!

Salon Sydämen verkkokaupasta löytyy Benkku-aiheisia tuotteita mm. tyylikäs löylymittari, sisustusjuliste ja postikortteja, jopa Bengtskär-kello on mahdollista tilata!
 
Bengtskär löylymittarin voit ostaa tästä

by Johanna Amnelin™ käsityönä valmistetut upeat ja kestävät saunamittarit.
Scandinaavisen pelkistetty muotoilu yhdistettynä perinteisiin suomalaisiin maisemiin ja yksityiskohtiin tekevät mittareista erikoisen yhdistelmän taidetta ja käyttöesinettä.
Erikoinen materiaalivalinta korostaa mittarien tyylikkyyttä ja säväyttää katsojaansa joka kerta.
Mittareilla on sekä Avainlippumerkin, että Design from Finland -merkin käyttöoikeus.
design-from-finland
Mittarien materiaali on Chromaluxe-alumiini, jonka pinnalle kuva kuumapuristetaan. Tämä on uusi menetelmä joka tuottaa HDTV tasoista kirkasta ja värit erittäin voimakkaasti toistavaa kuvapintaa joka on vanhoihin menetelmiin nähden väriensäilyvyydeltään aivan toista luokkaa; kosteus, aurinko, lämpötilanvaihtelut eikä aika vaikuta kuvaan, kuva ei haalistu ajankaan myötä.
Mittarin takana on kaareva metallinen kiinnitysosa jonka avulla mittarin saa kiinnitettyä seinään ja se jää tyylikkäästi hieman irti seinästä antaen mittarille korostuneen modernin ulkonäön.
Koko 15 x 15 cm
Materiaali: Korkeakiiltoinen Chromaluxe-alumiini
Valmistaja: by Johanna Amnelin™, Ateljee Amnelin, Raatala
 
 

Sisustusjulisteilla muutat nopeasti ja kätevästi kotisi tyyliä vaikka jokaisena eri vuodenaikana!
180g taiteilijanpaperille painetut julisteet viimeistelevät kotisi sisustuksen.
Tarkkaan harkitut kuvausaiheet ja kuvalle jätetty paspistyylinen valkoinen reunus takaavat taiteellisen katselunautinnon.
Koot:
A2 42 × 59,4 cm
A3 29,7 × 42 cm
Julisteet sopivat hyvin myös lahjaksi uuteen kotiin muuttaneille.
Suomessa kuvatuilla ja -painetuilla julisteilla on Avainlippumerkin käyttöoikeus.
TehtySuomMadeIn_Sin_rgb-300x245
Osta juliste tästä
 

Ilahduta ystävää kauniilla suomalaisilla postikorteilla.
Korttien kuvat ovat lukuisia palkintoja voittaneen valokuvaajan näkemys perinteisistä suomalaisista maisemista ja yksityiskohdista.
by Johanna Amnelin™ taidevalokuville on myönnetty Avainlippumerkin käyttöoikeus
TehtySuomMadeIn_Sin_rgb-300x245
Benkku postikortteja 3 eri mallia jotka voit ostaa täältä
 

Johanna Amnelin™ käsityönä valmistetut upeat ja kestävät kellot ja saunamittarit.
Scandinaavisen pelkistetty muotoilu yhdistettynä perinteisiin suomalaisiin maisemiin ja yksityiskohtiin tekevät mittareista erikoisen yhdistelmän taidetta ja käyttöesinettä.
Erikoinen materiaalivalinta korostaa mittarien tyylikkyyttä ja säväyttää katsojaansa joka kerta.
Kellot ja saunamittarit valmistetaan käsityönä ja niillä on Design from Finland -merkin ja Avainlippumerkin käyttöoikeus.
design suomessa
Saunamittaripohjat ja kellotaulut suunnitellaan tietokoneohjelmalla kerros kerrokselta, ks. video.
Jokainen tuote on erilainen ja pääkuvaan pohjautuen tuotteeseen suunnitellaan numerointi, pohja, tausta, läpinäkyvyydet ja erikoisefektit.
Tuotteen taustalle voi valita minkä tahansa kuvan, joko kuvapankistamme (160K kuvaa) tai asiakkaan oman kuvan.
Kellot ja saunamittarit ovat täysin muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi aina numerointia ja kellon viisareita myöten.
Kellot ovat kooltaan 30 x 30 cm ja koneistona toimii laadukas saksalainen Junghans-koneisto, saunamittarin koko on 15 x 15 cm ja sen takana on tukeva kaareva kiinnitysosa jonka avulla mittarin saa kiinni seinään.
Tuotteet ovat muodoltaan modernin nelikulmaisia ja materiaalina on alumiini jonka päällä on superkiiltävä, pesun- ja naarmun kestävä emulsiokalvo jolle kuva on kuumapuristettu yli 200 celsius asteessa.
Tämä on uusi ja maailmalla paljon huomiota saanut menetelmä joka tuottaa HDTV tasoista kirkasta ja värit erittäin voimakkaasti toistavaa superkiiltävää kuvapintaa joka on vanhoihin menetelmiin nähden väriensäilyvyydeltään aivan toista luokkaa; kosteus, aurinko, lämpötilanvaihtelut eikä aika vaikuta kuvaan, kuva ei haalistu ajankaan myötä.
Tilaa kello täältä

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.