Tulppaanit kukkii puutarhassa ja haahkavauvat rannassa

Tulppaanit kukkii puutarhassa ja haahkavauvat rannassa

Moikka moi ihana lukijani!
Tänään oli hiukan liian tuulinen päivä veneilyyn, mutta käytiin silti rannassa katsomassa, että veneet ovat paikoillaan ja pinnalla 😀 Samalla sattui kalkkikaivokselle saapumaan rahtilaiva, josta sain muutaman lennokkikuvan. Tuuli olikin niin voimakas, että lennokilla oli ongelmia pysyä aloillaan, mutta onneksi sain kuitenkin muutaman kuvan sillä aikaiseksi.

Rannassa uiskenteli myös haahkoja, yksi koiras ja kaksi naarasta, joista toisella oli neljä untuvikkoa mukanaan 🙂

Kotona sitten puutarha kutsui. Teiniläisen trimmeröityä eräs luumupuun lähialue pääsin vihdoin käsiksi viime vuonna luumupuun alta löytämiini ruusuihin. Puutarharyhmässä toinen tunnistettiin ilmeisesti Torniolaakson ruusuksi ja toisen nimi selvinnee jos se siirron jälkeen innostuu vielä kukkimaan.

Kuva viime vuodelta.

Ulkomailta tilaamani tulppaanit ovat jo osa hyvässä kukassa:

Alla myös S-Marketista ostamani tulppaani ja sen alapuolella kylmänkukkani <3

Lannoitin alppiruusut toiseen kertaan ja osassa olikin aika hyvin nuppuja:

Tämä alppiruusu kukki viimevuonna niin komeasti, että mahtaako tänä vuonna jaksaa isosti kukkia?
Mahonia kukkii nyt kauniisti

Lopuksi saunaan huuhtomaan mullat ja roskat pois. Onneksi punkeista ei tarvitse kantaa niin huolta, sillä ainakin toistaiseksi itse tekemäni punkkikarkoite on toiminut täydellisesti 🙂

Laitoin meille ihanat Saaren Taika professional -sarjan kasvonaamiot ennen saunaa. Itselleni Vihreä tee savinaamio, jolla on antiage vaikutuksia ja miehelle Aktiivihiili savinaamio, koska hänellä on näppyläisyyttä kasvoilla:

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY
VIHREÄ TEE JA SAVI- ANTIAGE KASVONAAMIO
Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho.
Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.
Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta.
AKTIIVIHIILI & SAVI -KASVONAAMIO TUKKEUTUNEILLE IHOHUOKOSILLE
Puhdistava ja Detox- vaikutteinen. Tuloksena puhdas ja nuorekas iho. Soveltuu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.
Aktiivihiili auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.
Tämä ylellinen kasvonaamio sisältää pähkinä- ja Akai-uutetta. Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Sisältää myös Piparmintun- ja Sitruunan eteerisiä öljyjä.
Soveltuu kaikenikäsille miehille ja naisille.

Koko vartalon pesuun käytin meidän uutuustuotetta eli teepuuöljyä ja piparminttua sisältävää nestesaippuaa. Vaikka se onkin käsisaippuan nimellä, voi sitä ihan hyvin käyttää myös suihkussa. Etenkin tällaisen raskaan puutarhapäivän päätteeksi se on ihanan virkistävä piparmintun eteerisine öljyineen 🙂

Vilvoittelun jälkeen kasvoille nyt kokeilussani olevat Saaren Taika Professional -sarjan kasvovesi, hyaluronihappo seerumi ja Aloe Vera kosteuttaja. Testin kulusta voi lukea lisää Saaren Taika blogista ja todeta itsekin ryppyjeni hieman oienneen!

Jalkoapohjille ja vartalolle parasta lemppariani, eli Makadamia sheavoidetta! Jalanpohjat ovatkin todella pehminneet tällä <3 Onneksi meillä on nyt voiteentekijä, niin saadaan tämäkin pidettyä paremmin tuotannossa <3

Päivä on ollut todellinen hemmottelupäivä niin mielelle kuin ihollekin 🙂

Kiitos, että luit <3

Tee itse luonnollinen punkkikarkoite:

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lisää puutarhajuttuja löydät täältä.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d