Tulppaanit kukkii puutarhassa ja haahkavauvat rannassa

Tulppaanit kukkii puutarhassa ja haahkavauvat rannassa

Moikka moi ihana lukijani!
Tänään oli hiukan liian tuulinen päivä veneilyyn, mutta käytiin silti rannassa katsomassa, että veneet ovat paikoillaan ja pinnalla 😀 Samalla sattui kalkkikaivokselle saapumaan rahtilaiva, josta sain muutaman lennokkikuvan. Tuuli olikin niin voimakas, että lennokilla oli ongelmia pysyä aloillaan, mutta onneksi sain kuitenkin muutaman kuvan sillä aikaiseksi.

Rannassa uiskenteli myös haahkoja, yksi koiras ja kaksi naarasta, joista toisella oli neljä untuvikkoa mukanaan 🙂

Kotona sitten puutarha kutsui. Teiniläisen trimmeröityä eräs luumupuun lähialue pääsin vihdoin käsiksi viime vuonna luumupuun alta löytämiini ruusuihin. Puutarharyhmässä toinen tunnistettiin ilmeisesti Torniolaakson ruusuksi ja toisen nimi selvinnee jos se siirron jälkeen innostuu vielä kukkimaan.

Kuva viime vuodelta.

Ulkomailta tilaamani tulppaanit ovat jo osa hyvässä kukassa:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Alla myös S-Marketista ostamani tulppaani ja sen alapuolella kylmänkukkani <3

Lannoitin alppiruusut toiseen kertaan ja osassa olikin aika hyvin nuppuja:

Tämä alppiruusu kukki viimevuonna niin komeasti, että mahtaako tänä vuonna jaksaa isosti kukkia?
Mahonia kukkii nyt kauniisti

Lopuksi saunaan huuhtomaan mullat ja roskat pois. Onneksi punkeista ei tarvitse kantaa niin huolta, sillä ainakin toistaiseksi itse tekemäni punkkikarkoite on toiminut täydellisesti 🙂

Laitoin meille ihanat Saaren Taika professional -sarjan kasvonaamiot ennen saunaa. Itselleni Vihreä tee savinaamio, jolla on antiage vaikutuksia ja miehelle Aktiivihiili savinaamio, koska hänellä on näppyläisyyttä kasvoilla:

VIHREÄ TEE JA SAVI- ANTIAGE KASVONAAMIO
Tämä täyteläinen ja kermainen kasvonaamio sisältää vihreää teetä, joka poistaa iholta epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia. Tuloksena raikas ja terve, hehkuva iho.
Vihreän teen anti-ageing vaikutukset auttavat vähentämään ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymistä parantamalla ihon elastisuutta.
Tuote sisältää myös kurkku-, vesimeloni- ja omenauutetta.
AKTIIVIHIILI & SAVI -KASVONAAMIO TUKKEUTUNEILLE IHOHUOKOSILLE
Puhdistava ja Detox- vaikutteinen. Tuloksena puhdas ja nuorekas iho. Soveltuu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.
Aktiivihiili auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin.
Tämä ylellinen kasvonaamio sisältää pähkinä- ja Akai-uutetta. Naamion sisältämä Hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Sisältää myös Piparmintun- ja Sitruunan eteerisiä öljyjä.
Soveltuu kaikenikäsille miehille ja naisille.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Koko vartalon pesuun käytin meidän uutuustuotetta eli teepuuöljyä ja piparminttua sisältävää nestesaippuaa. Vaikka se onkin käsisaippuan nimellä, voi sitä ihan hyvin käyttää myös suihkussa. Etenkin tällaisen raskaan puutarhapäivän päätteeksi se on ihanan virkistävä piparmintun eteerisine öljyineen 🙂

Vilvoittelun jälkeen kasvoille nyt kokeilussani olevat Saaren Taika Professional -sarjan kasvovesi, hyaluronihappo seerumi ja Aloe Vera kosteuttaja. Testin kulusta voi lukea lisää Saaren Taika blogista ja todeta itsekin ryppyjeni hieman oienneen!

Jalkoapohjille ja vartalolle parasta lemppariani, eli Makadamia sheavoidetta! Jalanpohjat ovatkin todella pehminneet tällä <3 Onneksi meillä on nyt voiteentekijä, niin saadaan tämäkin pidettyä paremmin tuotannossa <3

Päivä on ollut todellinen hemmottelupäivä niin mielelle kuin ihollekin 🙂

Kiitos, että luit <3

https://www.saarentaika.com/saaren-taika-professional-4-viikon-kayton-kokemuksia/

Tee itse luonnollinen punkkikarkoite:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Lisää puutarhajuttuja löydät täältä.