Pinttyneen hellan pesu

Pinttyneen hellan pesu

Moikka moi ihana lukijani!

Aamulla ihan ekana hinkkasin meidän vanhan hellan puhtaaksi hyväksi havaitulla konstilla, eli soodalla. Pohjalle suihkin pesuainetta, mutta ei ole väliä vaikka suihkuttelis pelkkää vettä, idea on, että sooda hiukan liukenee ja pääsee vaikuttamaan tehokkaammin.

Sitten ripottelin soodaa päälle; kunnon kerroksen pahimpiin pulmakohtiin.

Annoin vaikuttaa puolisen tuntia ja rupesin paksun mikrokuotuliinan ja ruokaveitsen kanssa hinkkaamaan. Pitää olla varovainen ettei veitsi pääse kankaan läpi naarmuttamaan hellaa!

Aika puhdasta tuli 😀

Ennen kuin tietokone pääsi paikoilleen sai sekin tuta hiukan siivousta. Sisällä oli järkky määrä pölyä mikä on vahingollista koneelle. Kone auki vaan ja imurin ja pikkuharjan kanssa pölyt tuulettimista ja muualta veke.

Lopuksi tiskasin vielä kaikki pölysuodattimet ja laitoin ne pyykkitelineen päälle tulen ääreen kuivumaan 😀

Lopulta kone kasaan ja paikoilleen ja siinä se ihanuus nyt on <3

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Illalla piti vielä jaksaa tehdä satsi saippuaa, mutta väsy iski enkä viitsi väsyneenä alkaa pelaamaan lipeän kanssa joten jätetään ne hommat toiseen kertaan.

Aamulla mekin saatiin pikkuisen lunta, mutta iltapäivään mennessä sade muuttu vedeksi ja maa on taas musta ja mutainen, yök!

Aamulla suihkussa pesin uudella Saaren Taika® Veera Saippualla joka on nimetty tyttäreni Veeran mukaan <3 Saippua on oikein suolasaippuoiden aatelia sillä se sisältää eniten suolaa mitä mikään muu tietämäni suolasaippua, ja sen lisäksi se sisältää ihoa hoitavaa vihreää savea, sekä hellästi kuorivaa kauraa. Saippua on siis todellinen supersaippua ja tänään käytin sitä ekaa kertaa <3

Saippuassa oli todella miellyttävä vaahtoavuus, sen pesutulos tuntui hellävaraiselta ja kuljettamalla saippuaa kehossa, sai hiukan kuorintaa kaupan päälle. Mikäli ei tykkää kuorinnasta, voi saippuaa hieroa vain käsiin tai sieneen ja pestä pelkällä vaahdolla jota tulee runsaasti 🙂

Suihkun jälkeen en tarvinnut rasvaa, niinkuin ei yleensäkään suolasaippuoilla pesemisen jälkeen. Iho tuntui todella hoidetulta ja hyvin voivalta 🙂

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Suolasaippuat ovat kyllä maailman paras keksintö, sillä olen tässä ollut ilman deodoranttia jo kolme päivää pessen eri suolasaippuoilla ja nytkin vaikka posket punottaa ja hiki on siivotessa tullut, ei kainaloista nouse nenään yhtään pistävää hienkatkua!