Moikka moi ihana lukijani!

Black Friday myynti lähti tänään hyvin käyntiin ja me saatiin eilen kaupalla niin hyvin kaikki reilaan, että mulla on tänään ollut kotona siivouspäivä. Koska yläkerran työtilat alkaa olla enemmän ja enemmän saippuoille suunnattuja, päätettiin me siirtää mun työkone alakertaan ja myydä miehen tietokone pois, kun se jää pian kuitenkin tarpeettomaksi.

Makkarissa tein siis hiukan järjestelyjä, että sinne mahtui tietokonepöytä. Keittiössä tein vain yleissiivousta ja järjestelin hiukan hyllyjä, että mahtuu kaikki oleellinen mitä nyt keittiössä yleensä onkaan. Tavaraa tuntuu ilmestyvän lisää ja lisää, ja äiti onkin tulossa viikonloppuna hiukan auttamaan niiden järjestelyissä.

Koko päivän aamusta asti olen siis siivonnut. Heräsin muuten jo neljän aikaan jalkakipuun ja viideltä luovutin ja nousin ylös. Jännä homma miten se jalkakipu oli hetken jo kokonaan poissa, mutta kun menkat alkoivat tuli nilkan nivelkipu ja polvitaipeen kipu takaisin, ja polvi onkin nyt pahempana kuin koskaan aikaisemmin. On mielenkiintoista nähdä häipyykö kivut, kun ne hemmetin Essure-implantit joskus saadaan pois?

Essure-implantit ovat siis sterilisointihärvelit, sellaiset nikkeliä sisältävät rautakiekurat jotka munajohtimiin on laitettu. Ne ovatkin jo asennuskiellossa, mutta kesällä, kun mulle laitetttiin ne niin ei lääkäri tainnut vielä tietää asiaa. Hänen olisi kuitenkin pitänyt mainita niiden sisältävän nikkeliä, koska olen nikkeliallerginen ja myös, että kiekuroiden on raportoitu nostavan painoa, pahentavan masennusta, aiheuttavan nivelkipuja jne.

Aamulla siis ihan ekana hinkkasin meidän vanhan hellan puhtaaksi hyväksi havaitulla konstilla, eli soodalla. Pohjalle suihkin pesuainetta, mutta ei ole väliä vaikka suihkuttelis pelkkää vettä, idea on, että sooda hiukan liukenee ja pääsee vaikuttamaan tehokkaammin.

Sitten ripottelin soodaa päälle; kunnon kerroksen pahimpiin pulmakohtiin.

Annoin vaikuttaa puolisen tuntia ja rupesin paksun mikrokuotuliinan ja ruokaveitsen kanssa hinkkaamaan. Pitää olla varovainen ettei veitsi pääse kankaan läpi naarmuttamaan hellaa!

Aika puhdasta tuli 😀

Ennen kuin tietokone pääsi paikoilleen sai sekin tuta hiukan siivousta. Sisällä oli järkky määrä pölyä mikä on vahingollista koneelle. Kone auki vaan ja imurin ja pikkuharjan kanssa pölyt tuulettimista ja muualta veke.

Lopuksi tiskasin vielä kaikki pölysuodattimet ja laitoin ne pyykkitelineen päälle tulen ääreen kuivumaan 😀

Lopulta kone kasaan ja paikoilleen ja siinä se ihanuus nyt on <3

Illalla piti vielä jaksaa tehdä satsi saippuaa, mutta väsy iski enkä viitsi väsyneenä alkaa pelaamaan lipeän kanssa joten jätetään ne hommat toiseen kertaan.

Aamulla mekin saatiin pikkuisen lunta, mutta iltapäivään mennessä sade muuttu vedeksi ja maa on taas musta ja mutainen, yök!

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Aamulla suihkussa pesin uudella Saaren Taika® Veera Saippualla joka on nimetty tyttäreni Veeran mukaan <3 Saippua on oikein suolasaippuoiden aatelia sillä se sisältää eniten suolaa mitä mikään muu tietämäni suolasaippua, ja sen lisäksi se sisältää ihoa hoitavaa vihreää savea, sekä hellästi kuorivaa kauraa. Saippua on siis todellinen supersaippua ja tänään käytin sitä ekaa kertaa <3

Saippuassa oli todella miellyttävä vaahtoavuus, sen pesutulos tuntui hellävaraiselta ja kuljettamalla saippuaa kehossa, sai hiukan kuorintaa kaupan päälle. Mikäli ei tykkää kuorinnasta, voi saippuaa hieroa vain käsiin tai sieneen ja pestä pelkällä vaahdolla jota tulee runsaasti 🙂

Suihkun jälkeen en tarvinnut rasvaa, niinkuin ei yleensäkään suolasaippuoilla pesemisen jälkeen. Iho tuntui todella hoidetulta ja hyvin voivalta 🙂

Suolasaippuat ovat kyllä maailman paras keksintö, sillä olen tässä ollut ilman deodoranttia jo kolme päivää pessen eri suolasaippuoilla ja nytkin vaikka posket punottaa ja hiki on siivotessa tullut, ei kainaloista nouse nenään yhtään pistävää hienkatkua!