Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Tervehdys!

Tänään herkutellaan perunagratiinilla johon laitetaankin kerman sijaan Chili & Paprika Creme Fraishea.

Voidellaan sopivan kokoinen vuoka alkuun ja viipaloidaan perunat. Itse teen viipaleet aina pestyitä kuoriperunoista ns. maalaistyyliin. Viipalointiin käytän äidin äitini, eli Muorin vanhaa ”häm’häkkiä” eli tällaista retron oranssia viipalointivekotinta 😀

Perunaviipaleet ladotaan vuokaan ja aina parin kerroksen välein maustetaan pippurilla, suolalla ja muskottipähkinäjauheella.

Kun perunoita on riittävästi, sekoitetaan noin 1,5-2dl maitoa Creme Fraisheen ja kaadetaan perunoiden päälle.

Halutessasi voit vielä raastaa juustoa perunoiden päälle itse laitoin tällä kertaa ihan tällaisenaan uuniin.

Gratiinia paistetaan 180 asteessa n. tunnin verran tai kunnes perunat ovat kypsiä eli pehmeitä 🙂

Follow my blog with Bloglovin



Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: