Tervehdys!

Tänään herkutellaan perunagratiinilla johon laitetaankin kerman sijaan Chili & Paprika Creme Fraishea.

Voidellaan sopivan kokoinen vuoka alkuun ja viipaloidaan perunat. Itse teen viipaleet aina pestyitä kuoriperunoista ns. maalaistyyliin. Viipalointiin käytän äidin äitini, eli Muorin vanhaa “häm’häkkiä” eli tällaista retron oranssia viipalointivekotinta 😀

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

MAINOS:

MAINOS PÄÄTTYY

Perunaviipaleet ladotaan vuokaan ja aina parin kerroksen välein maustetaan pippurilla, suolalla ja muskottipähkinäjauheella.

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Kun perunoita on riittävästi, sekoitetaan noin 1,5-2dl maitoa Creme Fraisheen ja kaadetaan perunoiden päälle.

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Halutessasi voit vielä raastaa juustoa perunoiden päälle itse laitoin tällä kertaa ihan tällaisenaan uuniin.

MAINOS:

MAINOS PÄÄTTYY

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Gratiinia paistetaan 180 asteessa n. tunnin verran tai kunnes perunat ovat kypsiä eli pehmeitä 🙂

Perunagratiini Chili & Paprika Creme Fraishella

Follow my blog with Bloglovin

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: