Makaronilaatikko ilman munaa
Onko sinulle koskaan sattunut sellaista, että tekee mieli kokata jotakin tiettyä ruokaa, mutta yksi tai useampi ainesoa puuttuu? Meille sattui taannoin juuri näin. Nimittän mielemme teki kovasti makaronilaatikkoa, mutta meillä ei ollut kananmunia.
Siinä sitten hetkisen mietiskelin ja kekkasin korvata munamaidon Koskenlaskija sulatejuustolla ja Lempi Yrttikermalla ja enpä arvannutkaan, että reseptistä tulisi jopa sata kertaa maukkaampi kuin tavallinen makaronilaatikko!
Makaronilaatikko Koskenlaskija juustolla ja yrttikermalla
Tarvitset:
Rummo pastaa
400g naudan jauhelihaa
3.3 dl tavallista ruokakermaa
2 dl lempi yrttikermaa
Yksi paketti voimakasta Koskenlaskijajuustoa
Sipulia
Valkosipulia
Ketsuppia
Suolaa
Pippuria
Grillimaustetta
Basilikaa
Valinnaisena:
Thai Sweet Chili kastiketta
Tomaattimurskaa
Makaronilaatikko ilman maitoa ja munaa
Kiehauta suolalla ja ruokaöljyllä maustettu vesi ja laita Rummo pasta veteen kiehumaan.
Paista jauheliha, mausta se pilkotulla sipulilla, muutamalla pilkotulla valkosipulinkynnellä ,suolalla, pippurilla, basilikalla, grillimausteella, Thai Sweet Chili kastikkeella ja ketsupilla sekä halutessasi tomaattimurskalla.
Kun jauheliha on kypsynyt pilko ohuina siipaleina Koskenlaskijajuusto sekaan.
Lisää 3,3dl ruokakermaa ja 2 dl Lempi yrttikermaa.
Sekoittele.
Anna lämmetä hellalla kunnes juusto on sulanut.
Kun pasta on kypsää, valuta se ja kaada vuokaan.
Kaada kastike päälle, sekoita ja laita uuniin 225 asteeseen kunnes pinnalla näkyy rapsakoita Rummoja.
Makaronilaatikosta tuli herkullisinta makaronilaatikkoa mitä olen koskaan maistanut! Suosittelen kokeilemaan 🙂