Ystävien avulla isotkin huolet saa nujerrettua!

Ystävien avulla isotkin huolet saa nujerrettua!

Moikka taas ihana lukijani!

Lämmin ja pitkä kesä alkaa kääntyä syksyyn päin ja ilmatkin tuntuvat pikkuhiljaa viilenevän. Tunnelmallisia tuoksukynttilöitä on päästy jo polttelemaan ja Saaren Taian kynttilöitä onkin jo kyselty myyntiinkin. Asia on vielä mietintämyssyn alla 😊

Taikalaaksossa on taltutettu muuttorempan aiheuttamaa tilaussumaa sekä tuotevajetta, johon apuun saimme erään ihanan pienyrittäjän aivan tästä läheltä, nimittäin Butik-O:n iloinen Kauppiatar Ilona on käynyt muutamana päivänä viikossa auttelemassa mm. saippuoiden käärimisessä ja pyykkietikoiden tarroittamisessa! Apu onkin tullut tarpeeseen, sillä tavaraa menee niin ettei oman perheen kädet enää yksistään riitä ja toivottavasti saamme lainata Ilonaa jatkossakin!

On ollut hauskaa tutustua Ilonaan paremmin ja huomata miten paljon meillä on samankaltaisia ajatuksia mm. luonnosta 😊

Ilona pyörittää menestyvää matkailuyritystä samaan aikaan Butik-O luonnonkosmetiikka verkkokaupan kanssa ja olen itsekin päässyt hiukan tutustumaan siihen puoleen. On ollut jännittävää nähdä miten täysekologiset Saaren Taika® siivoustuotteet ovat toimineet vaativammassakin ammattikäytössä, kun Ilona on hoitanut pääasiassa niiden kanssa majoitustilojensa siivoukset 👍

Lupasinkin Ilonalle, että kirjoitan ihan oman blogikirjoituksen Puotimamman blogiin Saaren Taika® siivoustuotteilla siivoamisesta tässä ihan lähi aikoina 😊

Ilonalla on majoitustoimintaa tässä Särkisalossa, mantereen puolella sijaitsevassa vanhassa maatilamiljöössä, jonka vanhin rakennus on 1800-luvulta. Lisäksi heillä on mökkejä läheisen järven rannalla 💖 Matkailutoiminnassaan he suosivat kaikkea läheltä saatavaa, niin ruoka-aineksissa, kuin muissakin 👍

Ilonan apu on ollut korvaamatonta myös Taikalaaksossa (Saaren Taian uuden toimitilan nimi), sillä asunnonäyttöjen, remontoimisen ja muiden juttujen vuoksi aiheutuneet tuotantokatkokset ovat näkyneet ikävästi meiltä jälleenmyyjille päin toimitusten pidentymisenä ja joidenkin tuotteiden saatavuudessa 😢 Tämä taas on näkynyt meille päin myynnin notkahtamisena, joka on taas aiheuttanut minulle kovaa stressiä siitä, että millä minä maksan kaiken remontoinnin ja muun jos rahaa ei tule 😫

Taikalaaksossa onkin painettu nyt hommia 3-4 työntekijää kerrallaan ja saatu suurin tuotevaje ja tilaussuma nujerrettua ja toimituksia on ajettu Matkahuoltoon niin täydellä autolla, kuin on vaan saatu mahtumaan!

Nyt näyttääkin siltä, että ollaan voiton puolella ja sekä tuotevarasto, että tilaukset näyttävät normalisoituneen 😚 Niinpä mulla onkin ollut jo aikaa miettiä niitä vegaanisia tuoksukynttilöitä 😁 Mitä olet mieltä? Tuodaanko ne myyntiin pimeäksi ajaksi vai ei? Tuoksuhan niissä on keinotekoinen, mutta muutoin ne ovat ihan täydellisiä kynttilöitä; vegaanisesta soijavahasta, kierrätettävä alumiinipurkki, ihana tuoksu, pitkä paloaika ja käytössä turvallinen.

Jos kynttilän polttaa loppuun asti ei siitä jää mitään ympäristölle haitallista 👍 Kynttilän jämää ei saakaan heittää luontoon vaan se täytyy hävittää normaalin sekajätteen mukana, jolloin se menee polttolaitokselle ja siitä tehdään esim. sähköä kouluun.

Itselleni soijavahakynttilä on ainoa kynttilä, jota kotona voi polttaa, sillä papukaijamme saattavat jopa kuolla steariinikynttilästä palon aikana leijaileviin myrkkyihin 😫 Silti mitään kynttilää ei saa polttaa papsujen kanssa samassa huoneessa ja jopa tefloniset paistinpannut tulee vaihtaa hiilikuituisiin, kun tulevat käyttöikänsä päähän.

Sellaista on puuhattu siis Taikalaaksossa ja samaan aikaan saatu jo pari syysuutuuttakin markkinoille, nimittäin Metsähinen saippua ja jo nyt suosituksi noussut Tervavoide 😚

Eka Tervavoiteen käyttäjä laittoi jo palautetta meiliin, kiitos <3
”Ensimmäinen kosketus Saaren taika tervavoiteeseen.Saunan jälkeen; iholle levitettynä iho tuntui heti pehmeältä ja yllättäen lämmitti sitä. Iholle jäi rentouttava olo. Voide levisi hyvin iholle.”
Ihanaa saada näin nopeasti käyttäjäkokemus <3 Mahtavaa, että voide on tykätty, itsekin tykkään siitä sen helpon levittyvyyden, keveyden ja nopean imeytyvyyden vuoksi, ja tietty myös se paras syy; eli tervan tuoksu <3

Saaren Taika® Tervavoide
Vegaaninen manteliöljyä ja sheavoita sisältävä Tervavoide kasvojen ja vartalon iholle. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä parabeeneja eikä keinotekoisia kemikaaleja. Ei ole testattu eläimillä.

Voiteessa käytetty terva on aitoa suomalaista maahaudassa tehtyä mäntytervaa, jolla on ollut vankka jalansija suomalaisessa kansanparannuksessa ja sitä onkin entisaikoina käytetty amputoimisesta lähtien lähes kaikkeen haavanhoitoon. Nykypäivänä tervavoidetta saatetaan käyttää psoriasiksen ja ihottumien hoidossa.

Saaren Taika® Tervavoiteessa tuoksuu terva eikä siinä ole käytetty mitään muita tuoksuaineita. Se on helposti levittyvää ja nopeasti imytyvää. Sitä voidaan käyttää kasvojen iholle, huuliin, vartalolle, käsille ja jaloille.

Manteliöljyn säännöllinen käyttö saa ihon tuntumaan nuoremmalta. Manteliöljyn sisältämät E-vitamiini ja rasvahapot taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Manteliöljyllä on luonnollinen suojakerroin 5 ja sen sisältämä E-vitamiini suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä.

Saaren Taika™ Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat (A- ja E-vitamiinit, UV suojan (n. SK6), rasvahapot kuten palmitiini-, steariini- ja linolihapot (Omega-6 rasvahappo) sekä muut iholle ja hiuksille tärkeät hoitavat ainesosat), eikä se sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista eikä puhdistus/valkaisuaineista. Täällä koto-Suomessa Sheavoi valmistetaan tarkasti valvotuissa olosuhteissa, käsin tehokkaiksi ihon- ja hiustenhoitotuotteiksi. Sheavoitamme ei missään vaiheessa altisteta minkäänlaisille kemiallisille toimenpiteille, eikä sitä kuumenneta valmistusvaiheessa niin, että sen sisältämät ravintoaineet katoavat.

Mainos
Saaren Taika® - Aidosti ekologista!
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat
Verkkokaupat on merkattu sinisellä.

Helposti levittyvä, nopeasti imeytyvä ja erittäin riittoisa.
Valmistettu käsin Suomessa metelmällä jonka avulla on pystytty säilyttämään kaikki sheavoin parantavat ja hoitavat ainesosat.

n. 100ml

INCI: Butyrospermum Parkii, Prunus amygdalus dulcis seed oil, Pinus palustris wood tar
AINESOSAT: Sheavoi, Manteliöljy, Aito suomalainen hautaterva
100 luonnollinen, 100% luomu, 100% vegaaninen

Saaren Taikaa myyvät ihanat pienet liikkeet ja yrittäjät, joilta saat asiantuntemusta tuotteille sekä henkilökohtaista palvelua, löydät heidät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Verkkokaupat on merkattu sinisellä, voit ostaa koko Suomen alueelta!

Kiitos, että luit ja ihanaa loppupäivää sinulle 💞

JohannaVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: