Yrittäjyyden ihania puolia, vapaus olla vapaalla!

Moikka taas ihana lukijani ja tervetuloa aurinkoiseen saaristolaisblogiin pienelle luku- ja kuvamatkalle helteen valloittamaan saaristoon!

Säätiedotuksissa hehkutettu “käristyskupoli” alkaa hönkiä päälle sietämättömiä helteitä ja vaikka toiset nauttivatkin auringosta ja lämpimistä keleistä, niin kaikille tuo paahtavan tukala kuumuus ei ole mieleen.

Itse olen kahden vaiheilla tykkäänkö vai en? Aiemmin olin ehdottomasti talvi ihminen ja kuumat kesäpäivät olivat jotain sellaista mistä en pitänyt laisinkaan. Nyttemmin mieleni on muuttunut ja pidän sekä kuumasta, että kylmästä riippuen vähän missä olen ja mitä minun pitää tehdä. Masennuksen kanssa eläessä kauniit päivät usein ahdistavat, koska kaikki muut ovat niin aktiivisia ja saavat paljon aikaan. Minä taas saan pari tuntia päivässä aikaan ja lopun aikaa olen väsynyt. Se on useimmiten aika ahdistavaa ja koen paljon syyllisyyttä siitä etten jaksa kaikkea yhtä paljon kuin muut!

Kateellisena katson joidenkin Facebook tuttujeni päivittäisiä postauksia missä käydään töissä ja kuntoillaan, hoidetaan lapset, kissat, koirat, mummot ja vaarit, ja sen lisäksi vielä rempataan taloa ja mökkiä, käydään kylässä ja shoppailemassa jne. Itse en pystyisi koskaan tuollaiseen super elämään ja monesti koenkin olevani todella paljon huonompi kuin muut 🙁

Mutta tänään sain onneksi kokea jotakin sellaista, josta tunsin suuren suurta kiitollisuutta ja onnellisuutta! Nimittäin mikä onni ja etuoikeus on olla siinä tilanteessa, että yrityksen kanavissa voi ilmoittaa kauppojen olevan kiinni kolme päivää ja me olemme lomalla 😀 Ja loman tarpeessa todella olemmekin! Mieheni on tehnyt koko kesän toooooodella pitkiä päiviä ja ne ovat ulottuneet launtaille ja sunnuntaille asti. Yhtään alle 8 tunnin päivää ei hänen 6-7 päiväisissä viikoissaan ole ollut! Useimmiten tuntilistaan on saatu merkitä 10-12 tuntia ja useasti jopa 17-tuntisia päiviä!

Itse olen myös ollut väsyneempi! Enemmän vastuuta ja mietittävää, enemmän väsymystä. Kävipä tuossa niinkin hassusti, että maksaa hujautin yhden muutaman tonnin laskunkin väsyneenä kahteen kertaan! Pienempiä virheitä on sitten sattunut useamminkin, kuten vääriä tuotteita tilauksissa ja puuttuvia tuotteita.

Onnellisessa asemassa olemme, kun voimme tähän kohtaan viheltää tauon ja ottaa itselle pienen lepohetken! Aikeemme oli suunnata viereiselle rannalle, joko fillareilla tai kävellen, mutta lopulta väsymys päätti puolestamme ja päätimme mennä autolla. Huomasimme rannalla muutamia uimareita, joten en halunnutkaan mennä sinne. Niinpä suuntasimme veneellä meidän pikkuiseen lempipaikkaamme muutaman minuutin venematkan päähän 🙂

Siellä saa rauhassa molskia ja polskia. Nauttia meren rauhoittavasta vaikutuksesta. Ottaa aurinkoa ja seurata ohitse lipuvia purjeveneitä.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kyllä minä tunsin sydämessäni miten onnekas olen. Ei kaikilla pelkästään verkossa toimivillakaan yrittäjillä ole mahdollisuutta vapaaseen milloin haluaa. Mietin myös aikaa muutama vuosi taaksepäin. Kun ajokkinani oli läpi ruostunut vanha Nissan, jonka talvirenkaat olivat niin kuluneet, että osa renkaan kankaista oli näkyvissä. Ja kun kotinani oli hatara vanha vuokraomakotitalo, joka oli niin harva eristeiltään, että talvella lämmityksestä huolimatta lämpötila sisällä oli vain 11 astetta! Ja millaista oli mennä talvella suihkuun kun lämpötila suihkuhuoneessa oli +2-+4 astetta!

Olen kiitollinen siitä, että saan elää nyt tässä. Tiedostan silti, että tämä ei ole ikuista. Koska vaan voi olla toisin. Joko paremmin tai huonommin. Kaikkeen ei aina voi itse vaikuttaa.

Tänään oli voimia myös ihastella puutarhaani:

Queen Babylon Eyes
Aspirin rose
Berleburg National parks
Bourbon rose
Pink new dawn
Blushing Babylon eyes
Airbrush
Pensaskärhö
Sametti?sumakki
Lempi Pelargoniani, harmi etten tiedä nimeä

Sellainen oli kaunis ja ihana päivä täällä saaristossa. Kiitos, että luit 🙂 Muistathan, että saat -10% alennuksen Saaren Taika Shoppiin jos tilaat blogini sähköpostiisi. Tilaa se tuosta sivupalkista (kännykällä skrollaa hieman alaspäin)

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.