Ylellisissä lakanoissa unikin maistuu paremmalta!

unikin maistuu paremmalta Ylellisissä lakanoissa
Fretten liinavaatteet ovat olleet esillä jopa Pyhän Pietarin Basilikan alttarilla ja yli 500 kuninkaallista käyttää näitä makuuhuoneissaan! Ei ihmekään, että nämä tuntuvat omallakin iholla niin ylellisiltä, että lähes joka ilta kerron miehelleni sängyssä, miten ihanat unet näissä lakanoissa saakaan <3

Moikka moi ihana lukijani ja tervetuloa lukemaan ajatuksiani italialaisen Fretten ylellisistä hotellilakanoista!

Itse olen koko aikaisemman elämäni nukkunut niissä tavaratalojen halvimmissa lakanoissa ja raapinut niissä poskeni, kyynerpääni ja polveni karheiksi, mutta tuossa reilu vuosi sitten päätin tukeä erään yrityksemme yhteistyökumppanin verkkokauppaa ja ostaa meille joululahjaksi parempilaatuiset petivaatteet.

Sittemmin olenkin kieltäytynyt nukkumasta vanhoissa lakanoissamme, sillä uni maistuu niin paljon paremmalta, kun on kääriytynyt pitkäkuituisesta egyptiläisestä puuvillaperkaalista kudottuihin lakanoihin, joiden talvella lämmin ja kesällä viileä silkkisen sileä pinta tuudittaa nukkujan pehmoisiin uniin, vailla karkeaa tunnetta iholla, ja vailla hikoilua tai palelua peiton alla! Kyllä. Kaikki tämä on totta, kokeile vaikka itse!

Tässä perheessä ei toivottavasti jouduta enää palamaan raapivien lakanoiden pariin, sillä tiheään ja ohuista kuiduista kudottu puuvillaperkaali tuntuu niin ihanan sileältä iholla, ja silti lakanat ovat tukevat ja napakat, eivätkä mitään lötsöä läpinäkyvää kudosta!

Omasta makuuhuoneestamme löytyy italialaisen Fretten hotellilakanoista Classic -sarjan petivaatteet. Toisessa setissä on hopeiset reunakoristeet ja toisessa merellisen siniset <3 Ja olen aivan totaalisen rakastunut lakanoihini!

Frette on toiminut alalla jo vuodesta 1860, ja tehtaillaan Milanossa ja Monzassa valmistetaan vain hienoimmista kuiduista käsityönä ylellisiä tuotteita, joita löytyy maailman hienoimmista hotelleista, vaativimmista yksityiskodeista sekä upeista jahdeista ja lentokoneista! Fretten liinavaatteet ovat olleet esillä jopa Pyhän Pietarin Basilikan alttarilla ja yli 500 kuninkaallista käyttää näitä makuuhuoneissaan! Ei ihmekään, että nämä tuntuvat omallakin iholla niin ylellisiltä, että lähes joka ilta kerron miehelleni sängyssä, miten ihanat unet näissä lakanoissa saakaan <3

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Luonnonkosmetiikka vs synteettinen, tiedätkö mitä ihollesi todella levität?

Mikä merkitys on pitkien ainesosaluetteloiden piilokemikaaleilla? Testaamani brändin kasvovoide sisälsi veden jälkeen runsaasti silikonia, ja sen ainesosaluettelossa oli huomattavasti enemmän erilaisia ainesosia. Joukossa oli myös useita ainesosia, jotka itse luokittelen kosmetiikan pahiksiksi. Rehellisesti sanottuna, näitä ainesosaluetteloita tutkittuani en uskaltanut testata tuotteita yhtä päivää pidempään terveyteni uhalla, vaikka olisinkin ollut utelias näkemään pidempiaikaiset vaikutukset.

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

USKOMATON MÄÄRÄ KÄSITYÖTÄ, SAAREN TAIKA, PIENYRITYS SUURELLA LIIKEVAIHDOLLA!

Kuten jutusta huomaat, Saaren Taian toiminta on aitoa käsityötä, jokaisessa vaiheessa ja vaikka liikevaihtomme on luokassaan suurin, on yrityksemme kuitenkin pieni perheyritys, jossa asiat tehdään käsin.

Huono-osaisesta miljonääriksi

Huono-osaisesta miljonääriksi

Täällä, oman valoisan ja varustellun mökin kalliosella rannalla kaukaisen unelman voi kirjaimellisesti maistaa suolana kielen päässä. Meriveden piristävänä pirskahduksena poskilla.

Jollakin kummallisella tavalla maailmankaikkeus on halunnut antaa minulle hetkeksi jotakin hyvää, ja toivon joka päivä, ettei sitä otettaisi minulta pois, ainakaan ihan vielä.

Tuotekehitys, Saaren Taika vs. toiset

Kosmetiikkamaailmassa on monenlaisia lähestymistapoja tuotekehitykseen, ja tänään haluan keskittyä erityisesti siihen, miksi tiedepohjainen lähestymistapa on meille niin tärkeä.

On ihanaa nähdä, että yhä useammat kuluttajat ovat valveutuneita ja kyseenalaistavat markkinointiväitteitä sekä vaativat syvällisempää tietoa väitteiden pohjalle. Erityisesti nuoremmille sukupolville haluamme tarjota tietoa, joka perustuu vankkaan tieteelliseen näyttöön, eikä vain etikettiseksikkyyteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: