Ylellisissä lakanoissa unikin maistuu paremmalta!

Ylellisissä lakanoissa unikin maistuu paremmalta!

Moikka moi ihana lukijani ja tervetuloa lukemaan ajatuksiani italialaisen Fretten ylellisistä hotellilakanoista!

Itse olen koko aikaisemman elämäni nukkunut niissä tavaratalojen halvimmissa lakanoissa ja raapinut niissä poskeni, kyynerpääni ja polveni karheiksi, mutta tuossa reilu vuosi sitten päätin tukeä erään yrityksemme yhteistyökumppanin verkkokauppaa ja ostaa meille joululahjaksi parempilaatuiset petivaatteet.

Sittemmin olenkin kieltäytynyt nukkumasta vanhoissa lakanoissamme, sillä uni maistuu niin paljon paremmalta, kun on kääriytynyt pitkäkuituisesta egyptiläisestä puuvillaperkaalista kudottuihin lakanoihin, joiden talvella lämmin ja kesällä viileä silkkisen sileä pinta tuudittaa nukkujan pehmoisiin uniin, vailla karkeaa tunnetta iholla, ja vailla hikoilua tai palelua peiton alla! Kyllä. Kaikki tämä on totta, kokeile vaikka itse!

Tässä perheessä ei toivottavasti jouduta enää palamaan raapivien lakanoiden pariin, sillä tiheään ja ohuista kuiduista kudottu puuvillaperkaali tuntuu niin ihanan sileältä iholla, ja silti lakanat ovat tukevat ja napakat, eivätkä mitään lötsöä läpinäkyvää kudosta!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Omasta makuuhuoneestamme löytyy italialaisen Fretten hotellilakanoista Classic -sarjan petivaatteet. Toisessa setissä on hopeiset reunakoristeet ja toisessa merellisen siniset <3 Ja olen aivan totaalisen rakastunut lakanoihini!

Frette on toiminut alalla jo vuodesta 1860, ja tehtaillaan Milanossa ja Monzassa valmistetaan vain hienoimmista kuiduista käsityönä ylellisiä tuotteita, joita löytyy maailman hienoimmista hotelleista, vaativimmista yksityiskodeista sekä upeista jahdeista ja lentokoneista! Fretten liinavaatteet ovat olleet esillä jopa Pyhän Pietarin Basilikan alttarilla ja yli 500 kuninkaallista käyttää näitä makuuhuoneissaan! Ei ihmekään, että nämä tuntuvat omallakin iholla niin ylellisiltä, että lähes joka ilta kerron miehelleni sängyssä, miten ihanat unet näissä lakanoissa saakaan <3

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY