Vessan remontti vihdoin pian valmis

Vessan remontti vihdoin pian valmis

Moikka taas ihana lukijani!

Vihdoin mulla on ilo esitellä remontoitua vessa nro. kakkosta! Tai ei se ihan vielä ole kokonaan valmis, mutta sen verran on, että ollaan ihan loppusuoralla sen kanssa!

Tässä on veskin lähtötilanne. Tällainen oikein kunnon 80-luvun kauhistus, minne on varmaan laitettu jostakin ilmaiseksi saadut kaapit, koska mitat on heittänyt sen verran ettei kaapit ole mahtuneet vierekkäin 😀 Aika erikoinen ratkaisu 😀

Pöntöthän täällä vuosivat kaikki ja siksi tämäkin vessa olikin pois käytöstä kunnes saatiin aikaiseksi hommata uusi wc-istuin ja veski toimikin lähinnä rojuvarastona siihen asti. Ah tuota myrkynvihreyden sinfoniaa, joka silmissä sattuu, kuin tikkuja pistelisi 😀

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Vihdoin saatiin pönttö vaihdettua, iskä onneksi hoisi sen homman, koska meistä kumpikaan ei olis osannut! Samalla hän asensi myös uuden allaskalusteen.

Kaikki veskin kalusteet ja sisusteet on Ikeasta istuinta lukuuntottamatta. Se on Netraudasta.

Sitten tuli meidän vuoro. Mies purki ensin ne hirveät kaapit pois tieltä, jotta päästiin tapetoimaan.

Vessan sisusteessa koitin tuoda hiukan sellaista portugalilaista tunnelmaa sinne. Tapetiksi valitsin sellaisen hiekkakivilaattaa muistuttavan tapetin. Sellaista kiveä on Portugalissa lähes joka paikassa!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ekana laitettiin uus valaisin. Sitten alkoi tapetointi ihan kunnolla!

Tapetti ikävä kyllä loppui kesken ja se on sellaista tilaustapettia, jonka toimituksessa kestää 2-3 viikkoa, joten joudumme valitettavasti jatkamaan hiukan myöhemmin loppuun, mutta kaikille oleellisimmille seinille se riitti ja saatiin koottua loput huonekalut vessaan jo paikoilleen.


Laitetaan vielä ennen ja jälkeen kuva tähän vierekkäin niin on helpompi hahmottaa mitä tapahtui 😀

Ihan kiva muutos pienellä budjetilla 🙂 Lavuaarin taustalle teetän vielä Chromaluxe-levyn samalla periaatteella kuin tuonne liesituulettimenkin taakse.

Chromaluxe on pesun kestävää, naarmun kestävää, lian kestävää jne, se on käytännössä katsoen ikuista ja sille saa tietty painettua ihan sellaisen kuvan kuin haluaa ja siinä koossa missä haluaa! Olin ajatellut jotakin Portugalin aalloista ottamaani kuvaa. Tämän kaltaista, mutten tiedä vielä varmaksi valkkaanko juuri tämän:

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Eipä kai tässä muuta. Jatkan toipumistani eilen kuulleestani perheeseeni liittyvästä ikävästä ja järkyttävästä uutisesta ja koitan olla stressaantumatta tämän enempää 🙁 Mukavaa launtaita kuitenkin ja palataan taas toisella kertaa.