Moikka taas ihana lukijani!

Tänään näytän teille muutaman ennen ja jälkeen kuvan veneen sisäpesusta myrkyttömällä, mutta silti supertehokkaalla pesuaineella. Et varmaan arvaakaan mikä se siis on? Juuri niin, Saaren Taika siivoussaippuan raasteesta tehty siivoussuihke!

1 teelusikallinen siivoussaippuan raastetta 500ml lämpimään veteen suihkepulloon, ravistus kunnes saippua on liuennnut ja siivoussuihke on valmis!

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY
Veneen sisäpesu myrkyttömästi

Ekakertalaisena veneen omistajana olin tehnyt ihan typerän mokan, nimittäin jättänyt veneeseen kaikki patjat yms. sisälle sekä kuomun visusti kiinni. No homeessahan se oli koko “höskä” sitten keväällä 🙁

Vaan eipä hätää. Ei ole likaa johon siivoussaippuamme ei pystyisi! Alla ennen ja jälkeen kuvia sen tehosta:

Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Veneen sisäpesu myrkyttömästi

Myös ällöt hiiren kakat ja muut liat lähtee siivoussaippualla täysin vaivatta ja tekee puhdasta jälkeä!

Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Veneen sisäpesu myrkyttömästi

Siivoussaippua on tehokas aine puhdistukseen mutta silti täysin ekologinen. Se on valmistettu saippuoiduista oliiviöljystä ja kookosöljystä. Miedosti tuoksuvissa siivoussaippuoissa on lisäksi pieni määrä luonnollista eteeristä öljyä tuoksua tuomaan ja pesutehoa lisäämään.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Saaren Taika siivoussaippua on vaaratonta käyttäjälleen sekä vesieliöille, eikä se kerry vesistöihin eli se on 100% biohajoava!

Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista. Se poistaa tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana se antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy torjuu myös hyönteisiä.
Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Saaren Taika Sitrus Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, suloisen ja raikkaan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!
Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, toimii myös ötököiden karkottajana. Se auttaa ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa.
Sitruunaruohon eteerinen öljy on antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sitä käytetään myös tuholaisten torjuntaan.
Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan poistaa bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista ja antiseptista, sekä jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun. 
Veneen sisäpesu myrkyttömästi
Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greippi Siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esim. työtasojen desinfioinnissa ja kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa!

Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi Siivoussaippuaa voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Saaren Taika siivoussaippua on tällä hetkellä ehkä markkinoiden ekologisin ja tehokkain siivousaine! Voit katsoa siivoussaippuaan rakastuneiden käyttäjien itse lähettämiä ennen ja jälkeen kuvia Saaren Taian blogista, siellä mm. tooooodella pinttynyt ja mustunut kangasmarkiisi, joka tuli siivoussaippuallamme lähes hohtavan valkoiseksi!

Kiitos, että luit. Nyt kun vene on pesty, on aika jatkaa muita keväthuoltoja ja koittaa saada se vesillelasku kuntoon 🙂

Author

Johanna Amnelin -Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto -Suorittaa parhaillaan luonnonkosmetiikan tuotekehittäjän tutkintoa Johanna on taiteellista sukua sekä äitinsä, että isänsä puolelta ja onkin taiteillut niin kynän, pensselin, kameran kuin tietokoneenkin avulla. Johannan valokuvia on kutsuttu näyttelyihin aina Sveitsiin ja Lontooseen saakka, lisäksi amerikkalaisen countrytähden Waylon Jennigsin tyttärenpoika, Struggle Jennings on käyttänyt Johannan kuvia usein blogeissaan. Koulutukseltaan hän on tuotekehittäjä, mutta ammatiltaan taivaanrannan maalari CV

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: