Valokuvien järjestelyä

Valokuvien järjestelyä

Moikka moi! Mäpäs päätin rykästä ja laittaa noin vuoden kuvat järjestykseen!

Mulla ei ole ollut siis varmaan noin vuoteen inspiraatiota järjestellä kuviani verkossa muualle kuin vuosi/kuukausi arkistoihin jotka eivät näy julkisesti ja niinpä mun kuvasivuni näyttävät olleen pysähtyneet ajassa. Mä käytän siis mun Smugmug sivuani myös ns. varmuuskopiona eli lataan sinne kaikki .jpgit ja tarpeen tullen voin ladata ne sieltä takaisin koneelle. Smugmug on myös samalla valokuvasivuni, jossa voi käydä ihastelemassa niitä kuvia jotka olen valinnut näkymään julkisesti. Noin vuoteen ei siis ole mun julkisiin albumeihin ilmestynyt juuri kuvia vaikka kuvaillut jonkun verran olenkin.

Hetki sitten päätin sitten ryhtyä tuumasta toimeen ja nappasin käsittelyyni 2017 kesäkuun, koska ounastelin, että se on varmaan viimeisiä kuukausia, kun mulla on ollut inspistä järjestellä kuviani niille kuuluviin albumeihin. Sieltä löytyi muutama kuva Close-up & Macro kansioon.

Sitten olikin se aika vuodesta, kun ryhdyimme hiukan extemporee omakotitalon ostoon ja siinä ei paljon aikaa eikä innostusta riittänyt muuhun kuin myytävänä ilmoitusten selaamiseen 😀 Seuraavat kuvat ovat syyskuulta ja siinäkin kansiossa vain muutama.

Lokakuun kansio on yhtä tyhjä. Silloin olen kuvannut vanhanaikaisella käsitarkenteisella Helioksella.

Marraskuussa saatiin hetkeksi lunta tänne saareenkin ja kuvia vain muutama, kuvattu Helioksella.

Joulukuussa käytiin pitkästä aikaa ”missään”, koska talon osto ja remontointi vei kaikki mehut syksyllä ja syystalvella 🙁 ”Punainen planeetta” eli Aijalan kaivoksen ”jättömaa”.

Oli siellä joulukuussa myös yksi ihan kauniskin kuva, tästä ”omasta” rannasta.

Tammikuussa näköjään on ollut se sommittelu workshop, vähän ulkoilua, paljon tuotekuvia.

Helmikuussa yhteistä kokkaamista ja Riikan reissu.

Maaliskuussa herkullinen Capresen salaatti, mmmmm… Olikohan mulla sen ohje täällä blogissa?

Huhtikuussa nähtiin paljon muuttolintuja keväthommissaan.

Toukokuussa minä ja Iita otettiin aurinkoa pihatöiden lomassa. Toukokuussa ollaan päästy myös veneretkille <3

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Kesäkuussa asennettiinkin ne hemmetin Essure-implantit ja alkoi nää saakelin jalkavaivat, kun jalat turpoo pulliksi ja niveliä särkee! Nyttenkin kun olen roudannut kamaa yläkertaan pari päivää niin oikee polvi on ihan vettä täynnä, kipee kun mikä ja 90% ajasta en saa oikeeta jalkaa kokonaan suoraksi laisinkaan. Ja lekurin mielestä Essureiden poistoon ei ole mitään akuuttia tai kiireellistä syytä, hmph!!

Kesäkuussa olenkin jo näköjään vaihtanut Canonin Olyyn ja sen huomaa kyllä ihan suoraan kuvanlaadussa!

Kesäkuussa myös mun Patjarikkoni kukki, otin siitä pienen palasen toiseen kukkapenkkiin kiven päälle, saa nähdä elääkö se siinä talvenkin jälkeen 😀

Heinäkuussa tein seljankukkamehua ja ostin paljon ruusuja 😀

Elokuussa vuokrasin toimitilan kaupalleni ja elokuussa on alkanut väsymyskin lisääntyä. Jännää miten jälkeen päin voi kuukauden sään ja mielialan päätellä pelkästään otetuista, tai ottamattomista valokuvista..

Syyskuussa yritin piristää itseäni makuuhuoneen ikkunan taakse tekemälläni kukkapenkillä. Muistan, että masennus ja väsymys oli aika ylitsepääsemätöntä tässä kohtaa.

Lokakuussa saatiin ihastella kaunista syksyä <3 Voimiakin alkoi olla hiukan enemmän vaikka väsymys edelleen painoi.

Marraskuussa masennus painoi niin kovin, että tein päätöksen myydä pikkuisen verkkokauppani. Kävin hiukan kävelylläkin, vaikka jalat olikin tosi huonona taas.

Joulukuussa kauppa oli myyty ja suunniteltiin osakeyhtiön perustamiseta Salon Antoniossa, jossa lautasen väri ei kyllä ole ruuan esille tuomiseen se paras mahdollinen 😀

Sellainen oli siis kuvallisesti ja voinnillisesti viimeinen vuoteni ja kuviani voit katsella lisää täällä: http://www.melancholic.photos/

Ps. jos haluat ottaa Smugmugin itsellesi käyttöön, niin tällä koodilla saat ensimmäisestä vuodesta -20% hinnasta pois: 12e8zuynkfejsVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: