Uudistunut super-suolasaippua! Voi hitsi kun olen innoissani! Ja tietoa parista muustakin supersaippuasta…

Uudistunut super-suolasaippua! Voi hitsi kun olen innoissani! Ja tietoa parista muustakin supersaippuasta…

Moikka moi ihana lukijani!

Tänään olen ollut into piukeena meidän uudistuneen Saariston Suolasaippuan takia! Saippua on kokenut aikamoisen muutoksen ja on odotellut myyntiin pääsyä, mutta pakkausten saamisessa kesti hieman odotettua pidempään 😀 Voitte varmaan kuvitella, että olen odottanut niitä täällä melkein kuin kissa kuumalla katolla! Joka päivä kun Enset kuljetuspalvelu on soittanut, olen tivannut, että mistä paketti tulee. Ja aina olen joutunut pettymään, ei vieläkään Saariston pakkauksia 🙁

Tänään ne ihanat pakkaukset sitten lopulta saapuivat ja sain vihdoin ilmoitella tämän uudistuneen super-suolasaippuan olemassaolosta!!

Muutoihan saippua on vanha tuttu kosteuttava tuoksuton suolasaippuamme, mutta sen suola on vaihdettu merisuolasta maailman parhaimpaan super-suolaan eli aitoon Kuolleenmeren suolaan! Olet varmaan kuullut miten vitamiinirikasta se on? Kerron silti, koska olen itse ihan täpinöissäni tästä! Väitänkin, että tämä suolasaippua on niin mineraalirikas, että sitä ei tarvitse käyttää edes joka päivä, kun saat kaikki sen tarjoamat superhyödyt ihollesi!

Kuolleenmeren suola sisältää runsain määrin mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia, jodia, natriumia, kaliumia ja sinkkiä. Runsaiden mineraaliensa ansiosta Kuolleenmeren suola on ihollesi erittäin hyödyllinen ja hoitava.

Magnesium – edistää solujen aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihokudoksen paranemista, rauhoittaa vaurioitunutta ihoa, suojaa ihoa allergioita aiheuttavilta mikrobeilta.

Kalsium – tasapainottaa seebumia, parantaa ihon kosteutta, edistää solujen uudistumista, ehkäisee ryppyjä ja juonteita.

Rikki – Luonnollinen desinfiointiaine, puhdistaa ihoa, puhdistaa kehoa, edistää hiusten kasvua.

Bromidi – Rauhoittaa ihoa, lievittää lihaskouristuksia, rauhoittaa hermoja, korjaa ihosoluja, elvyttää ihoa.

Kalium – kosteuttaa tehokkaasti, vähentää turvotusta.

Natrium – puhdistaa ihoa, lievittää jäykkiä ja kipeitä lihaksia, auttaa taistelussa vapaita radikaaleja vastaan, ennaltaehkäisee ihon vanhenemisen merkkejä, kuorii kuollutta ihosolukkoa.

Hajusteeton Saariston Suolasaippua on hyvin vaahtoava ja silti runsaasti suolaa sisältävä saippua jokapäiväiseen käyttöön. Suola sitoo itseensä kosteutta ja auttaa ihon kosteustasapainon säilymisessä pesun jälkeen. Suolan tiedetään ehkäisevän hienhajuja sekä näppylöiden syntymistä.

Luomu kookosöljy antaa saippualle kuohkean vaahdon sekä toimii tehokkaana puhdistajana.

Luomu sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoasi hellävaraisesti.

Extra-virgin oliiviöljy puhdistaa ihosi hellävaraisesti poistamatta iholtasi sen luonnollisia rasvoja jättäen ihosi kosteutetun tuntuiseksi.

Saariston Suolasaippua koki samalla ulkomuodollisetkin muutokset kun siitä tuli käteen sopivan soikea, hiukan pyöristetyillä reunoilla. Nyt saippua on vieläkin mukavampi käyttää ja sopii käteen oikein hyvin 🙂

Kukapa ei haluaisi saippualtaan kaikkia noita yllä mainittuja terveyshyötyjä? Minä ainakin haluan! Täytyy tunnustaa, että tuoksujen ystävänä en ole aikaisemmin kovinkaan paljon välittänyt Saariston Suolasaippuasta, vaan olen mieluummin käyttänyt Veeraa, Särkisaloa tai Karpalo Luksus Spata, mutta nyt kun tämä ainokainen kaunoinen yksilömme sai itseensä hurjan määrän (katso vaikka ainesosaluettelosta!!) tuota ihonhoidon superainetta, olen minäkin alkanut viihtymään tämän kanssa suihkussa!

Tämä onkin ehkä tämän hetkisistä suolasaippuoistamme tällä hetkellä kosteuttavin heti Karpalo Luksus Spa saippuan jälkeen. Karpalo Spa sisältää tavallista merisuolaa, mutta runsain mitoin sitä, ja lisäksi tuhottomasti monia kosteuttavia öljyjä. Siksi se onkin varmasti useimpien talvi-iholle se parhain valinta 🙂

Alla sen ”speksit”:

Saaren Taika Karpalo Luksus Spa Saippua – Erittäin hoitava ja vitamiinirikas saippua kotispa käyttöön. Saippua on erityisen tehokas taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Saippuan sisältämä auringonkukkaöljy on erittäin tehokas kosteuttaja, joka lisäksi hoitaa ihoasi hellävaraisesti.

Kookosöljy toimii tehokkaana puhdistajana. Se antaa saippualle runsaan ja pehmeän vaahdon.

Rapsiöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on erittäin tehokas kosteuttamaan ihoa. Rapsiöljyn antama vaahto on kermaista ja kuohkeaa.

Avokadoöljy sisältää paljon mm. A, B, D ja E-vitamiineja, sekä aminohappoja, jonka vuoksi se sopii erittäin hyvin mm. ikääntyvän ihon hoitoon.

Sheavoi antaa saippualle lisää luksusta. Sheavoi sisältää paljon vitamiineja ja rasvahappoja. Se on erittäin tehokas kosteuttaja, joka hoitaa ihoa hellävaraisesti.

Mainos
Saaren Taika - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta! Saaren Taika® - Puhdasta kosmetiikkaa saaristosta
Saaren Taika® jälleenmyyjät löydät tästä linkistä: www.saarentaika.com/jalleenmyyjat

Manteliöljy sisältää runsaasti A, D ja E-vitamiineja, sekä rasvahappoja. Se kosteuttaa tehokkaasti ihoa antaen sille pehmeyttä ja kimmoisuutta.

Merisuola auttaa ihoa säilyttämään sen kosteustasapainon sitomalla kosteutta iholle. Merisuolasaippua vähentää ihon rasvaamisen tarvetta sekä ehkäisee mm. hienhajua ja näppyjä.

Karpalojauhe sisältää runsaasti B3, B5 ja C-vitamiineja, jotka auttavat mm. kollageenin tuotannossa, sekä ehkäisemään mm. aknea. Karpalojauhe suojaa ihoa kylmän ilman aiheuttamaa rasitusta vastaan.

Appelsiinin eteerinen öljy tekee saippuasta antiseptisen ja raikkaan.

Patsulin eteerinen öljy on antibakteerinen ainesosa, joka myös deodoroi hajuja. Se auttaa ehkäisemään mm. aknea, ihon hilseilyä, tulehduksia ja ekseemaa.

Santelipuun eteerinen öljy on antibakteerinen ainesosa, joka samalla rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se auttaa arpikudosten paranemisessa, sekä lievittää jännitystä ja stressiä.

Kosteuttavin ei-suolasaippua on Chosen by Johanna Koivusaippua. Suolahan yleensä sitoo iholle kosteuden ja siitä syystä suolasaippua ei kuivata ihoa niin kuin ainakin useimmat suurten firmojen saippuat, joista on riisuttu kaikki kosteuttava glyseriini muun kosmetiikan käyttöön. Koivusaippua on tähän astisista saippuoistani se The Saippua! Vaikka se ei sisällä suolaa, se on vähiten ihoa kuivattava palasaippua millä olen koskaan pessyt itseäni.

Koivusaippua sisältää runsain mitoin kosteuttavaa extra-virgin oliiviöljyä, jonka lisäksi sen tehoaineena on itse keräämäni ja itse uuttamani koivulehtiuutos.

Alla siitä hiukan lisätietoja:

Koivusaippua puhdistaa ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Saippuan sisältämä koivu-uute  korjaa ihovaurioita ja suojaa ihoasi.

Koivusaippua rauhoittaa ihoa ja sitä voidaan käyttää myös psoriasiksen ekseeman hoidossa.

Saippuan sisältämät vitamiinit toimivat tehokkaina antioksidantteina ja auttavat ihoasi taistelussa ennenaikaista vanhenemista vastaan. 

Koivusaippuan sisältämä koivu-uute on käsin Särkisalon puhtaasta saaristoluonnosta kerättyä ja rakkaudella sinulle uutettua <3

Olin eilen illalla julkaissut pienen ja hiukan keskeneräisenkin verkkokauppani, josta tätä saippuaa ainoastaan saa ja minulla oli hyllyssä parisenkymmentä näitä. Nyt niitä on jäljellä enää kaksi! En olisi koskaan voinut uskoa, että niillä olisi noin suuri kysyntä :O Uutteen hankalan saamisen ja kauan kestävän uuttamisen vuoksi saippualla on kuitenkin hiukan enemmän hintaa, mutta nähtävästi monille hinta on sivuseikka, kun puhutaan aidosta kotimaisesta puhtaasta kosmetiikasta. Ihanaa kyllä huomata, että tällaisille on kysyntää <3 Itse ajattelin lähinnä näprääväni näitä omaksi ilokseni, mutta on kyllä mahtava tunne, että näitä haluaa niin monet muutkin <3 Kiitos! Jälleen kerran, olen kyllä tästä aivan otettu! <3

Eipä minulla sitten tällä kertaa mitään muuta ollutkaan. Nyt alkaa leposyke varmaan hiukan jo tasaantumaan, kun sain odottamani saippuapakkauset käsiini ja sain laittaa ihanaakin ihanammat uudet Saariston Suolasaippuat jälleen myyjiemme saataville <3 Toivottavasti sinäkin nautit saippuan antamista ihohyödyistä yhtä paljon kuin minä <3 Kiitos, että luit. Ensi kertaan!



Vastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: