Uuden kesähuvilan sisustusta osa 1

Uuden kesähuvilamme sisustelua osa 1. Katso blogista millaiset sohvat ja ruokaryhmän valitsimme upeaan merenrantamökkiimme! Lue myös mikä epäonni meitä tällä kertaa mökissä kohtasi..

Moikka moi ja kiva, kun tulit lukemaan meidän mökkikuulumisia 🙂

Me tultiinkin melkein heti takaisin tänne mökille vastaanottamaan joitain tilaamiamme huonekaluja ja otimme toisen lapsenlapsen myös mukaamme. Hän olikin erityisen haltioitunut paikasta, sen luonnosta ja luonnon kauneudesta.

Suurin osa talossa olleista vanhoista kalusteista on jo noudettu ja mökki oli sisältä käytännössä lähes tyhjä, joten poikkesimme ennen lähtöä ostamaan Plantagenista vähän viherkasveja ja toimme ne jo mukanamme.

Nuo pienempien kasvien suojaruukut ovat mielestäni aivan ihanat!

Viherkasveja ja mökin sisustusta

Lapsenlapsi kaipasi tv:tä, joten mies kävi sellaisen hakemassa lähimmästä kaupungista. Mitään erityisen hyvää valikoimaa siellä ei telkkuja ollut, mutta välttää tuolla nyt Ryhmä Hauta katsella!

Jyskistä mukaan vielä yksi nojatuoli lapselle, ettei tarvitse kivilattialla istua 😀

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Muuttokuormassa tulee sitten tv-taso Tammisaaren mökiltä, ruokaryhmä ja sohvat tulevat uutta. Ruokaryhmä Kodin1:stä ja sohvat Vekestä, eli 2 sohvaa ja kuvan mukaiset rahit myös Vekestä.

Jälleen epäonninen aamu!

Vaikka saimme nautiskella lähes 2 päivää vailla huolen häivää, uiden, saunoen ja luonnosta nauttien, alkoi tämä aamu taas ilman vettä. Liekö porakaivo niin kuiva, että vesi loppuu vai onko noissa pumpuissa ja systeemeissä sitten vikaa. Se selvinnee joskus, kun saamme taas jonkun huoltoukkelin paikalle. 

Aikaisemmin putkimies ja sähkömies olivat sitä mieltä, että pumpulle asennettu mikä-lie-tasausvirta-säädin-vempain-tasoittaja jollaista kukiaan ei ollut aikaisemmin koskaan nähnytkään, olisi aiheuttanut pumpun liiakkuumenemisen jne, mutta se vekotin on nyt otettu välistä pois ja homman piti toimia ja toimikin pari päivää, mutta nyt oli taas yön aikana paineet hävinnyt eikä vettä tullut. 

No, ei auta, kun tutkia, kun ehtii. Maanantaina tais olla se putkimies tulossa muutenkin, niin jospa hän ehtii asiaa sitten uudestaan tutkimaan.

Ensi viikolla varmaan tulee myös meidän remppamies, kun täällä oli muutamista lattialaatoista saumaukset vähän rapistuneet, pari laattaa oli halki ja pari vähän irti, ja ne pitäisi katsoa ja kiinnittää uudelleen.

Mukavaa täällä opn ollut. Itse huomaan, että en tarvitse astmalääkettä täällä, ilma on niin raikasta ja puhdasta vissiin? Muutenkin mielenvireys on paremmalla tasolla ja huonosta sängystä huolimatta, olen nukkunut suhteellisen hyvin täällä. 

Takka

Aijuu, takasta piti mainita vielä ihan erikseen. Siitä löytyi nimittäin ihan kaikki paperit, kun Googlen kuvahaku ei tunnistanut mallia. Se on sen aikaiselta nimeltään Mittakivi vuolukivitakka mallia TU2455. Sen lämmitysteho on esitteen mukaan 4,5 kw / 90-120 neliötä ja se on sen aikaisen malliston premium malli, joka on Joensuun asuntomessuilla hurmannut niin yleisön, kuin lehdistönkin.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kaunis se on joka tapauksessa ja se mikä tässä mökissä on itseäni ilahduttanut, on, että sisustuksessa on käytetty paljon sellaisia ajattomia ratkaisuja, kuten vaalea lähes kuvioton lattialaatta, valkoiset kaakelit tiskipöydän takana, vaaleat seinät, jne.

Tuollaista Mittakivi nimistä firmaa tai takkaa ei enää netti tunnistanut, mutta mikäli nyt olen nettisalapoliisin alkeellisilla taidoillani oikein ymmärtänyt, olisi tämä nykyään nimellä Tulikivi takka, ainakin paikkakunta on sama ja saman tyyppisiä mallinimiäkin heiltä löytyy.

Takan vieressä seisova ulkovaatekaappikin sai päällensä kauniin purjelaivakoristeen, joka löytyi talosta 🙂

Kiitos, että luit!

Nyt kantsii vielä kurkata Saaren Taika Shoppiin, jossa hurjat Hinta-Hulabaloot ja sen lisäksi vielä -15% alennusta koko valikoimasta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: