Uuden kesähuvilan sisustusta osa 1

Uuden kesähuvilamme sisustelua osa 1. Katso blogista millaiset sohvat ja ruokaryhmän valitsimme upeaan merenrantamökkiimme! Lue myös mikä epäonni meitä tällä kertaa mökissä kohtasi..

Moikka moi ja kiva, kun tulit lukemaan meidän mökkikuulumisia 🙂

Me tultiinkin melkein heti takaisin tänne mökille vastaanottamaan joitain tilaamiamme huonekaluja ja otimme toisen lapsenlapsen myös mukaamme. Hän olikin erityisen haltioitunut paikasta, sen luonnosta ja luonnon kauneudesta.

Suurin osa talossa olleista vanhoista kalusteista on jo noudettu ja mökki oli sisältä käytännössä lähes tyhjä, joten poikkesimme ennen lähtöä ostamaan Plantagenista vähän viherkasveja ja toimme ne jo mukanamme.

Nuo pienempien kasvien suojaruukut ovat mielestäni aivan ihanat!

Viherkasveja ja mökin sisustusta

Lapsenlapsi kaipasi tv:tä, joten mies kävi sellaisen hakemassa lähimmästä kaupungista. Mitään erityisen hyvää valikoimaa siellä ei telkkuja ollut, mutta välttää tuolla nyt Ryhmä Hauta katsella!

Jyskistä mukaan vielä yksi nojatuoli lapselle, ettei tarvitse kivilattialla istua 😀

Muuttokuormassa tulee sitten tv-taso Tammisaaren mökiltä, ruokaryhmä ja sohvat tulevat uutta. Ruokaryhmä Kodin1:stä ja sohvat Vekestä, eli 2 sohvaa ja kuvan mukaiset rahit myös Vekestä.

Jälleen epäonninen aamu!

Vaikka saimme nautiskella lähes 2 päivää vailla huolen häivää, uiden, saunoen ja luonnosta nauttien, alkoi tämä aamu taas ilman vettä. Liekö porakaivo niin kuiva, että vesi loppuu vai onko noissa pumpuissa ja systeemeissä sitten vikaa. Se selvinnee joskus, kun saamme taas jonkun huoltoukkelin paikalle. 

Aikaisemmin putkimies ja sähkömies olivat sitä mieltä, että pumpulle asennettu mikä-lie-tasausvirta-säädin-vempain-tasoittaja jollaista kukiaan ei ollut aikaisemmin koskaan nähnytkään, olisi aiheuttanut pumpun liiakkuumenemisen jne, mutta se vekotin on nyt otettu välistä pois ja homman piti toimia ja toimikin pari päivää, mutta nyt oli taas yön aikana paineet hävinnyt eikä vettä tullut. 

No, ei auta, kun tutkia, kun ehtii. Maanantaina tais olla se putkimies tulossa muutenkin, niin jospa hän ehtii asiaa sitten uudestaan tutkimaan.

Ensi viikolla varmaan tulee myös meidän remppamies, kun täällä oli muutamista lattialaatoista saumaukset vähän rapistuneet, pari laattaa oli halki ja pari vähän irti, ja ne pitäisi katsoa ja kiinnittää uudelleen.

Mukavaa täällä opn ollut. Itse huomaan, että en tarvitse astmalääkettä täällä, ilma on niin raikasta ja puhdasta vissiin? Muutenkin mielenvireys on paremmalla tasolla ja huonosta sängystä huolimatta, olen nukkunut suhteellisen hyvin täällä. 

Takka

Aijuu, takasta piti mainita vielä ihan erikseen. Siitä löytyi nimittäin ihan kaikki paperit, kun Googlen kuvahaku ei tunnistanut mallia. Se on sen aikaiselta nimeltään Mittakivi vuolukivitakka mallia TU2455. Sen lämmitysteho on esitteen mukaan 4,5 kw / 90-120 neliötä ja se on sen aikaisen malliston premium malli, joka on Joensuun asuntomessuilla hurmannut niin yleisön, kuin lehdistönkin.

Kaunis se on joka tapauksessa ja se mikä tässä mökissä on itseäni ilahduttanut, on, että sisustuksessa on käytetty paljon sellaisia ajattomia ratkaisuja, kuten vaalea lähes kuvioton lattialaatta, valkoiset kaakelit tiskipöydän takana, vaaleat seinät, jne.

Tuollaista Mittakivi nimistä firmaa tai takkaa ei enää netti tunnistanut, mutta mikäli nyt olen nettisalapoliisin alkeellisilla taidoillani oikein ymmärtänyt, olisi tämä nykyään nimellä Tulikivi takka, ainakin paikkakunta on sama ja saman tyyppisiä mallinimiäkin heiltä löytyy.

Takan vieressä seisova ulkovaatekaappikin sai päällensä kauniin purjelaivakoristeen, joka löytyi talosta 🙂

Kiitos, että luit!

Nyt kantsii vielä kurkata Saaren Taika Shoppiin, jossa hurjat Hinta-Hulabaloot ja sen lisäksi vielä -15% alennusta koko valikoimasta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.