Uuden kesähuvilamme rikkoutuneet lattialaatat

Uuden kesähuvilamme rikkoutuneet lattialaatat
Muuttokuormat saatu onnellisesti perille ja iso osa tavaroista on jo löytänyt paikkansa uudessä kesähuvilassamme. Tänään tosin raivasimme kaiken jo turvaan muihin huoneisiin, kun eteisen, ruokailutilan ja olohuoneen alueella alkoi rikkinäisten lattialaattojen fiksaus.

Muuttokuormat saatu onnellisesti perille ja iso osa tavaroista on jo löytänyt paikkansa uudessä kesähuvilassamme. Tänään tosin raivasimme kaiken jo turvaan muihin huoneisiin, kun eteisen, ruokailutilan ja olohuoneen alueella alkoi rikkinäisten lattialaattojen fiksaus.

Talossa oli siis monin kohdin lattialaattojen saumaukset murentuneet ja eteisessä oli kaksi laattaa haljennutkin. Olohuoneessa oli myös muutama laatta noussut ylös ja näitä nyt lähdettiin korjaamaan.

Remonttimiehemme arveli, että lattialämpö on saatettu laittaa päälle vähän liian aikaisin, joka olisi voinut heikentää laattojen pysyvyyttä. Myyjät itse sanoivat, että laasti oli ollut liian kuivaa, kun laattoja oli asennettu.

30 vuotta ne siinä kuitenkin ovat jo olleet, joten nyt tehdään vaan pahiten kolisevien laattojen irroitus ja uudelleenasennus sekä saumauslaastin poisto ja uudelleenasennus. Seuraavan kerran jos tai kun laatat alkavat näyttää kärsimisen merkkejä, onkin jo aika tehdä kokonaan uusi lattia.

Kesähuvilan rikkinäiset lattialaatat

Kesähuvilan terassikalusteet

Saimme kaikki Tammisaaren mökissämme olleet huonekalut ja puutarhakalusteet kahdella kuormalla tuotua, ja terassikalusteet on jo järjestetty paikoilleenkin.

Terassialueet on täällä uudessa mökissä joko saman suuruiset kuin Tammisaaressa tai sitten vähän isommat. En ole kummassakaan mitään mittauksia tehnyt, vaan arvioni on ihan silmämääräinen.

Tässä kuvia miten olemassa olleet puutarhakalusteemme tänne uuteen huvilaan asettuivat, itse olen ainakin aika tyytyväinen, tosin hiukan omaa silmää häiritsee, että kalusteita on kolmea eri väriä.

Muutama talossa ollut muovituoli säästettiin, koska ne ovat kevyitä kantaa paikasta toiseen auringonottoa varten.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tuohon isojen olohuoneen ikkunoiden eteen terassille olen tilannut Sack it 2 ulkosäkkituolia ja pöydän, kuten kuvassa, mutta pöytä ilman tuota puista tarjotinta:

Saunaterassilla on nyt 2 talossa ollutta muovituolia ja omat puiset kalusteet.

Loput puiset kalusteet on mökin pääterassilla siten, että pyöreä puinen pöytä ja 2 tuolia on vierashuoneen oven luona aamupäiväauringon suuntaan ja iso puinen pöytä ja 2 tuolia on talon etu puolella erään oven luona aamuauringon suuntaan. 

Keittiön ikkunan takana on sitten tämä yksinäinen musta Ecofurn tuoli ja sen pöytä, joista minulla ei nyt ole muuta kuvaa, kuin tämä yöllä otettu. Tästä pääsemmekin sitten ihaniin aurinkokennovalaisimiin, joita mökillä todellakin on paaaaaaaaaljon, sillä rakastan näitä!

Niin, ja olihan meillä sitten vielä näljättäkin väriä kalusteita, meinaan 2 Ecofurn tuolia vietiin tuohon rantakalliolle, jossa on luonnon muodostama laituri meillä <3

Luonnon muodostama laituri

Tuohon kohtaan tämä väri sopii kuin nakutettu, sillä se ei paljon eroa keloutuneen sävyisistä portaista ja kallion omasta luonnollisesta väristä.

Uintia ihanassa kalliorannassa

Eilenkin uitiin ihanassa kalliorannassamme, vaikka meri tyrskytti välillä aaltoja pitkälle päällemme rantakalliolla. Tänään tuuli jatkui samanlaisena ja joutsenperhekin kapusi aaltoja turvaan kalliolle nukkumaan. 

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kyllä tämän paikan löytyminen oli meille melkein kuin lottovoitto, niin ihanat on maisemat ja tuo ranta, ja sen puhdas vesi. Tällainen samanlainen mökki täällä meidän kotiseudulla (Raasepori, Salo, Kemiönsaari) maksaisi tuollaisella kalliorannalla varmasti miljoonan luokkaa ja ylikin, ja kaislarannallakin n. 600 000 euroa (mitä olen tarjontaa seurannut).

Kiitos, että luit! Palaan taas seuraavalla kerralla.

Ps. Meillä on muuten Saaren Taika Shopissa Hinta-Hulabaloot ja jopa 70% alennusten lisäksi annan blogini lukijoille vielä 20% koko valikoimasta tällä alekoodilla: KOTISAARESSA-MÖKKI1

Muista käyttää koodi kassalla, jotta alennus aktivoituu 🙂 

😍-50% Vihreä Tee Kamomilla shampoosta!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️“Ei hilsettä, ei kutinaa, ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Kiitos tästä ihmetuotteesta!” “Alettuani käyttämään tuotetta minun ei ole tarvinnut enään rasvata päänahkaa perusvoiteella vaan tämä tuote on pitänyt sen siistinä ja kutina on vähentynyt hyvin paljon”

“Päänahka ja hiukset voivat hyvin. Päänahan kutina loppui täysin.”

“Sairastan seborrooista ekseemaa joka ollut todella kiusallinen ja kutiava ongelma päänahassani. Kaikki mahdolliset tuotteet olen kokeillut eikä mistään ole ollut apua. Pesuja on takana vasta kaksi mutta ensimmäisen pesun jälkeen joutui hieraisemaan silmiään. Ei hilsettä,ei kutinaa,ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Innolla jatkan käyttöä,kiitos tästä ihmetuotteesta!”

“Paras löytämäni shampoo kutisevalle päänahalle. Hiukset voivat myös hyvin, ei tarvitse hoitoainetta. Miehen psoriasis rauhoittui myös päänahassa. Tästä en luovu.”

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d