Ulkoporeallas projektin eteneminen sekä puutarhan valaistusjuttuja osa 3

Heippatirallaa ihana lukijani!

Viimekertaisen masennusta sivuavan blogikirjoitukseni ansiosta sain vinkin kirkasvalolaitteen hommaamisesta masennuksen hallintaan ja sellaisenhan minä hommasinkin heti Verkkokauppa.comista 🙂

Laite on Innoluxin Rondo, jota olen nyt jo kahtena aamuna käyttänyt tässä keittiön pöydän ääressä aamukahvia siemaillessani. Kirkasvalolamppua hommatessa kannattaa lukea tuotekuvaus tarkoin, sillä kaikki kirkasvalolamput eivät ole terveyslaitteita, vaan lampussa pitää lukea nimenomaan kirkasvalohoitolaite, jolloin se on juuri kaamosoireiden hoitoon tarkoitettu.

Viimekertaisessa bloggauksessa kirjoittelin myös omista konsteistani masennuksen hallintaan ja yksi niistä oli puutarhaan erilaisten koristevalojen laittaminen. Kerroin viimeksi millaisia lamppuja olin tilannut ja mistä, ja tänään sitten kävin asentelemassa niitä ja ihan kivalle vaikuttaa!

Ulkoporeallas projektikin on edennyt jo katoksen rakentamiseen, tosin katteet ja maalaus vielä puuttuu, mutta pikkuhiljaa, pikkuhijlaa, kuten omakotitalo elämässä yleensäkin 😀

Eilen bongasin meidän paikallisesta osto ja myyntiliikkeestä rustiikkisen lipaston ja jonkin moisen puisen veneen keulaosasen, jotka kipaisimme nopeasti hakemassa! Nämä sijoitin puutarhavajaani kuvauksiani varten ja tänään sitten kokeilinkin jo mille setuppini vaikuttaa ja ihan kivaa jälkeä kyllä tuli!

Syksyn saapuessa voi tuotekuvillekin hakea sellaista lämmintä ja rustiikkista sisätunnelmaa jollaista kotien syyssisustuksissakin saattaa pian alkaa näkyä <3

Sain pihalla muutenkin tänään mukavasti aikaiseksi. Mm. siivottua pitkään pihassa maanneet kuormalavat pois näkyvistä ja muutamia muita juttuja 🙂 Päivä on ollut kaikin puolin kiva, joskin taas vaivaavat tyräkivut tuntuvat ikäviltä ja suorastaan ketuttaa, että yhden hemmetin idiootti-lääkärin takia tässä ollaan menossa pian neljättä kertaa leikkaukseen. Nämä kaiken maailman sössimiset ovat tuoneet mulle jäätävät menkkakivut, jatkuvat alavatsakivut, jalkojen turvotusta, kaksi tyrää joita on korjattu kertaalleen ja pian vissiin uudelleen. Nyt vimppana olen tuntenut vasemmassa sääressä kipua ja siinä on pullea verisuoni tms. joka on arka. Pelottaakin josko tässä vielä saa veritulpan tai vastaavan!

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki tämä helvetti yksien Essure-implattien takia, kun asian olisi voinut hoitaa perinteisesti “katkaisemalla piuhat”, joka sitten lopulta tehtiinkin, kun kaiken maailman oireita aiheuttaneet Essuret epäonnistuneesti poistettiin 🙁

Olen todellakin viittää vaille etten lähde haastamaan tätä kyseistä kusipää-lääkäriä oikeuteen siitä hyvästä, että A. asensi sellaiset vekottimet mulle vaikka niistä oli jo joukkokannetta USA:ssa vireillä ja varmasti täälläkin päässä ongelmia oli tiedossa ja B: koska ei viitsinyt mainita, että Essuret sisältävät nikkeliä, jolle olen allerginen!

Mutta eipä siitä piinasta tämän enempää. Kärsitään tässä nyt taas tämän mahtavan kotimaamme osaavan terveydenhuollon hedelmistä 😀

Kiitos, että luit! Ihanaa loppuiltaa <3

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 vastausta

  1. Nuo ottamasi tuotekuvat ovat kauniita, sinulla on selvästi “silmää” asettelun ja yhteensopivuuden suhteen 💖

    1. Kiitos paljon <3 Ihanaa alkanutta viikkoa!

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d