Ulkoporeallas projekti edennyt jo kylpemiseen asti.

Heippa ihana lukijani!

Aloittelimme tuossa puutarhaprojektia mieheni kanssa purkamalla vanhan kauhistuksen kasvihuoneen makuuhuoneemme ikkunan alta ja valoimme betonin sen perustusten sisään tarkoituksena rakentaa tilalle sellainen rentoutumiskeidas katoksineen ja kaikkineen. Pääset kurkkimaan lähtötilannetta aikasemmasta siihen liittyvästä postauksestani 🙂

Eilen päästiin ensimmäisen kerran testailemaan Cellon Pyhä allasta pihallamme ja tänään sitten jo toiseen kertaan. Puutarhakalusteetkin on jo paikoillaan EcoFurn tuoleja lukuunottamatta.

Altaaksi valikoitui tosiaan se Cellon Pyhä, joka on salolaisen Novitekin täällä Salossa käsityönä valmistama. Pyhä siksi, että siinä oli riittävästi hierontoja tällaisille selkä- ja lihasvaivaisille.

Allasta on mahdollista ohjata kännykällä wifin kautta ja sen päivittäiseksi sähkönkulutukseksi luvataan noin euron per päivä. Allashan on lämmin ympäri vuoden eikä valmistaja edes anna takuuta jos sitä pidetään talvella pois päältä/tyhjänä.

Pakettiin kuului paksu lämpökansi sekä allaskemikaalien ja suodattimen starttipaketti.

Emmepä huomanneet hankkia samaan syssyyn kannelle pidikettä, joka helpottaisi aika paljon kannen pois ottamista ennen kylpemistä!

Rentoutumiseen allas on oivallinen! Siinä on yksi kunnon makuupaikka, joka antaa hierontaa selkään, reisiin ja säärille. Paikkaa vaihtamalla saakin hierottua melkein koko kropan takapuolelta jos niin haluaa. Toisissa istumapaikoissa hieronnat tulevat selkään tai hartian seudulle, yhdestä saa toiseen kohtaan takareisiin, yhdestä myös jalkapohjiin jne. Paikkoja hieronnoilla on yhteensä 5 ja altaaseen mahtuu kerralla 6 henkeä.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Tänään oli upea ilta kylpeä. Olemme ottaneet bluetooth kaiuttimen mukaan ja laittaneet kännykällä sen kautta rentouttavaa musiikkia taustalle soimaan ja antaneet lämpimän veden tehdä tehtävänsä.

Pienessä viileässä iltasateessa kylpeminen rentouttavan musiikin taustoittamana oli vallan ihanaa!

Kloori kylpyvedessä kuivattaa ikävästi ihoa, joten suihkun kautta myös pois lähtiessä (altaaseen mennään siis aina puhtaana, sillä vesi vaihdetaan vain pari kertaa vuodessa!). Tänään venytimme iltasuihkun myös saunomiseen ja rentouttavaa tunnelmaa siellä jatkoi Virkistys löylytuoksu <3

Kosteutusta iholle taas antoi Karpalo Luksus Spa saippua ihanassa pesupussissa, jonka kanssa saippua kuin saippua tekee täyteläisen vaahdon ja iho saa hellän hierovan pesun <3

Suihkun jälkeen hiuksiin vielä kamomillasuihketta. Tämä on oma kokeiluni luonnollisesta vaalennusaineesta, jonka reseptin olen luvannut jakaa mikäli saan vaalennusaineen toimimaan 😀

Kiitos paljon, että luit! Ihanaa loppuiltaa <3

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d