Ulkoporeallas projekti edennyt jo kylpemiseen asti.

Ulkoporeallas projekti edennyt jo kylpemiseen asti.

Heippa ihana lukijani!

Aloittelimme tuossa puutarhaprojektia mieheni kanssa purkamalla vanhan kauhistuksen kasvihuoneen makuuhuoneemme ikkunan alta ja valoimme betonin sen perustusten sisään tarkoituksena rakentaa tilalle sellainen rentoutumiskeidas katoksineen ja kaikkineen. Pääset kurkkimaan lähtötilannetta aikasemmasta siihen liittyvästä postauksestani 🙂

Eilen päästiin ensimmäisen kerran testailemaan Cellon Pyhä allasta pihallamme ja tänään sitten jo toiseen kertaan. Puutarhakalusteetkin on jo paikoillaan EcoFurn tuoleja lukuunottamatta.

Altaaksi valikoitui tosiaan se Cellon Pyhä, joka on salolaisen Novitekin täällä Salossa käsityönä valmistama. Pyhä siksi, että siinä oli riittävästi hierontoja tällaisille selkä- ja lihasvaivaisille.

Allasta on mahdollista ohjata kännykällä wifin kautta ja sen päivittäiseksi sähkönkulutukseksi luvataan noin euron per päivä. Allashan on lämmin ympäri vuoden eikä valmistaja edes anna takuuta jos sitä pidetään talvella pois päältä/tyhjänä.

Pakettiin kuului paksu lämpökansi sekä allaskemikaalien ja suodattimen starttipaketti.

Emmepä huomanneet hankkia samaan syssyyn kannelle pidikettä, joka helpottaisi aika paljon kannen pois ottamista ennen kylpemistä!

Rentoutumiseen allas on oivallinen! Siinä on yksi kunnon makuupaikka, joka antaa hierontaa selkään, reisiin ja säärille. Paikkaa vaihtamalla saakin hierottua melkein koko kropan takapuolelta jos niin haluaa. Toisissa istumapaikoissa hieronnat tulevat selkään tai hartian seudulle, yhdestä saa toiseen kohtaan takareisiin, yhdestä myös jalkapohjiin jne. Paikkoja hieronnoilla on yhteensä 5 ja altaaseen mahtuu kerralla 6 henkeä.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Tänään oli upea ilta kylpeä. Olemme ottaneet bluetooth kaiuttimen mukaan ja laittaneet kännykällä sen kautta rentouttavaa musiikkia taustalle soimaan ja antaneet lämpimän veden tehdä tehtävänsä.

Pienessä viileässä iltasateessa kylpeminen rentouttavan musiikin taustoittamana oli vallan ihanaa!

Kloori kylpyvedessä kuivattaa ikävästi ihoa, joten suihkun kautta myös pois lähtiessä (altaaseen mennään siis aina puhtaana, sillä vesi vaihdetaan vain pari kertaa vuodessa!). Tänään venytimme iltasuihkun myös saunomiseen ja rentouttavaa tunnelmaa siellä jatkoi Virkistys löylytuoksu <3

Kosteutusta iholle taas antoi Karpalo Luksus Spa saippua ihanassa pesupussissa, jonka kanssa saippua kuin saippua tekee täyteläisen vaahdon ja iho saa hellän hierovan pesun <3

Suihkun jälkeen hiuksiin vielä kamomillasuihketta. Tämä on oma kokeiluni luonnollisesta vaalennusaineesta, jonka reseptin olen luvannut jakaa mikäli saan vaalennusaineen toimimaan 😀

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Kiitos paljon, että luit! Ihanaa loppuiltaa <3