Ulkoporeallas Cello Pyhä nyt käytössä pian 3 vuotta, kokemuksia porealtaasta

Cello Pyhä ulkoporeallas

Miten päädyimme Cellon porealtaaseen?

Kesällä 2019 päätimme hommata 80-luvun omakotitaloomme ulkoporealtaan vanhan kasvihuoneen kivijalan päälle ja tutkittuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme K-Raudan Cello -sarjan altaaseen, joka itseasiassa on salolaisen Novitekin valmistama.

Päädyimme Novitekiin siksi, että netistä eri altaista lueskeltuani huomasin, että moni Pohjoismaiseltakin kuulostava allasmerkki on itseasiassa kiinalainen ja oma uskoni kiinalaiseen laatuun ei ole kovin korkealla, etenkään näin hintavassa hankinnassa.

Myllätty takapiha ja vanha kasvihuone

Cellon ja Novitekin allasmalleissa oli hieman eroja ja itsellämme vaatimuksissa oli mahdollisimman monipuoliset hieronnat selälle sekä niskalle, jolloin Cellon Pyhä oli meidän budjettiimme paras vaihtoehto.

Ulkoporeallas käynnissä ulkona

Kokemukseni Cellon Pyhä ulkoporealtaasta

Itselläni ei ole tästä ulkoporealtaasta muuta kuin hyvää sanottavaa. Kuljetus sujui mallikkaasti, asennus oli varsin helppo. Porealtaan käyttäminen on todella helppoa, enkä ole huomannut sähkölasluissammekaan mitään merkittävää nousua, eli myyjän mainospuhe euron kustannuksesta per päivä saattaa osua varsin oikeaan.

Cello Pyhä ulkoporeallas syksyisessä tunnelmassa katetun terassin alla

Ulkoporealtaan huolto

Poreallas on nyt ollut pihassamme pian 3 vuotta ja olemme vaihtaneet siihen vedet ja suodattimen yhteensä 3 kertaa. Vesi pysyy kirkkaana ja puhtaana, kun käyttää Novitekin omia klooritabletteja, ja allas kaikkinensa on varsin huoltovapaa.

Kerran ostin eräästä halpaketjusta joitain toisia klooritabletteja, mutta niiden kanssa vesi alkoi haisemaan oudolle ja tablettiannostelijan kanteen muodostui jotain vihertävää, levää tai mitä lie.

Sen koommin en ole kokeillut mitään muita puhdistustabletteja, kuin Novitekin omia. 

Mitään erityisempiä ongelmia emme ole porealtaan kanssa kohdanneet, ainoastaan nuo kannen kannattelijat, jotka on kiinnitetty altaan sivuun ruuvein, niin ruuvit on toisen kannattelijan kohdalta hieman löystyneet.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Voit katsoa ulkoporeallasprojektimme muutkin kirjoitukset blogistani:

Puutarhan muodonmuutos ja ulkoporeallas projektia

Ulkoporeallas projekti edennyt jo kylpemiseen asti.

Ulkoporeallas projektin eteneminen sekä puutarhan valaistusjuttuja osa 3

Cello Pyhä ulkoporeallas pian vuoden käytössä

Lue myös miten vanha ruskea 80-luvun kylppärimme muuntui nykyaikaiseksi spa-osastoksi:

80-luvun omakotitalon kylpyhuone muuntui moderniksi spa-osastoksi

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Leppoisaa spa-tunnelmaa kotiisi hamam-pyyhkeiden avulla!

Koti saa lämpimän tunnelman kynttilöistä ja rennosti sohvalle heitetyistä hamam-pyyhkeistä, joita voi hyvin käyttää myös torkkupeittona. Hemmotteluhetkiin kotona saattaa kuulua kylpeminen kynttilän valossa, sauna ja erilaiset itsetehdyt hemmotteluhoidot.

Hamam-pyyhe auttaa tekemään tunnelmasta oikean. Aidon turkkilaisen kylpyläpyyhkeen pehmeys, kauniit värit ja luonnollinen materiaali sopivat erityisesti syksyyn ja hämärtyvien iltojen hiljaisiin hetkiin.

Aidot turkkilaiset hamam kylpyläpyyhkeet löydät edullisesti Saaren Taika Shopin valikoimasta! Osta parhaimmat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.

%d