Ulkoporeallas Cello Pyhä nyt käytössä pian 3 vuotta, kokemuksia porealtaasta

Ulkoporeallas Cello Pyhä nyt käytössä pian 3 vuotta, kokemuksia porealtaasta

Miten päädyimme Cellon porealtaaseen?

Kesällä 2019 päätimme hommata 80-luvun omakotitaloomme ulkoporealtaan vanhan kasvihuoneen kivijalan päälle ja tutkittuamme eri vaihtoehtoja, päädyimme K-Raudan Cello -sarjan altaaseen, joka itseasiassa on salolaisen Novitekin valmistama.

Päädyimme Novitekiin siksi, että netistä eri altaista lueskeltuani huomasin, että moni Pohjoismaiseltakin kuulostava allasmerkki on itseasiassa kiinalainen ja oma uskoni kiinalaiseen laatuun ei ole kovin korkealla, etenkään näin hintavassa hankinnassa.

Myllätty takapiha ja vanha kasvihuone

Cellon ja Novitekin allasmalleissa oli hieman eroja ja itsellämme vaatimuksissa oli mahdollisimman monipuoliset hieronnat selälle sekä niskalle, jolloin Cellon Pyhä oli meidän budjettiimme paras vaihtoehto.

Ulkoporeallas käynnissä ulkona

Kokemukseni Cellon Pyhä ulkoporealtaasta

Itselläni ei ole tästä ulkoporealtaasta muuta kuin hyvää sanottavaa. Kuljetus sujui mallikkaasti, asennus oli varsin helppo. Porealtaan käyttäminen on todella helppoa, enkä ole huomannut sähkölasluissammekaan mitään merkittävää nousua, eli myyjän mainospuhe euron kustannuksesta per päivä saattaa osua varsin oikeaan.

Cello Pyhä ulkoporeallas syksyisessä tunnelmassa katetun terassin alla

Ulkoporealtaan huolto

Poreallas on nyt ollut pihassamme pian 3 vuotta ja olemme vaihtaneet siihen vedet ja suodattimen yhteensä 3 kertaa. Vesi pysyy kirkkaana ja puhtaana, kun käyttää Novitekin omia klooritabletteja, ja allas kaikkinensa on varsin huoltovapaa.

Kerran ostin eräästä halpaketjusta joitain toisia klooritabletteja, mutta niiden kanssa vesi alkoi haisemaan oudolle ja tablettiannostelijan kanteen muodostui jotain vihertävää, levää tai mitä lie.

Sen koommin en ole kokeillut mitään muita puhdistustabletteja, kuin Novitekin omia. 

Mitään erityisempiä ongelmia emme ole porealtaan kanssa kohdanneet, ainoastaan nuo kannen kannattelijat, jotka on kiinnitetty altaan sivuun ruuvein, niin ruuvit on toisen kannattelijan kohdalta hieman löystyneet.

Voit katsoa ulkoporeallasprojektimme muutkin kirjoitukset blogistani:

Puutarhan muodonmuutos ja ulkoporeallas projektia

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Ulkoporeallas projekti edennyt jo kylpemiseen asti.

Ulkoporeallas projektin eteneminen sekä puutarhan valaistusjuttuja osa 3

Cello Pyhä ulkoporeallas pian vuoden käytössä

Lue myös miten vanha ruskea 80-luvun kylppärimme muuntui nykyaikaiseksi spa-osastoksi:

80-luvun omakotitalon kylpyhuone muuntui moderniksi spa-osastoksi

Leppoisaa spa-tunnelmaa kotiisi hamam-pyyhkeiden avulla!

Koti saa lämpimän tunnelman kynttilöistä ja rennosti sohvalle heitetyistä hamam-pyyhkeistä, joita voi hyvin käyttää myös torkkupeittona. Hemmotteluhetkiin kotona saattaa kuulua kylpeminen kynttilän valossa, sauna ja erilaiset itsetehdyt hemmotteluhoidot.

MAINOS: Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle

MAINOS PÄÄTTYY

Hamam-pyyhe auttaa tekemään tunnelmasta oikean. Aidon turkkilaisen kylpyläpyyhkeen pehmeys, kauniit värit ja luonnollinen materiaali sopivat erityisesti syksyyn ja hämärtyvien iltojen hiljaisiin hetkiin.

Aidot turkkilaiset hamam kylpyläpyyhkeet löydät edullisesti Saaren Taika Shopin valikoimasta! Osta parhaimmat hamam-pyyhkeet Saaren Taialta!