Tyttäreni otti haltuun nopeasti SinglesDay alen! -25% kaikista Saaren Taioista ja Metsän Lumoista

Tyttäreni otti haltuun nopeasti SinglesDay alen! -25% kaikista Saaren Taioista ja Metsän Lumoista

TÄNÄÄN Suomessa vietetään isänpäivää, mutta verkkokaupat ympäri maailman, ennen kaikkea Kiinassa, viettävät Singles’ Day -nimistä alennusmyyntipäivää.

Verkkokaupassamme mahtava -25% ALENNUS, kun ostostesi arvo on 100€ tai enemmän 🌷Koodilla ’’SINGLESDAY18’’ saat alennuksen kaikista Saaren Taian ja Metsän Lumon tuotteista!😍 Nappaa itsellesi tai ystävällesi ihana hemmotteluhetki hellävaraisilla ja luonnollisilla tuotteilla🌿🧖‍♀️💃 Tarjous on voimassa vain tänään 11.11.2018! 🌸 Toimitamme yli 50€ arvoiset ostoksesi ilman postikuluja, tai voit noutaa tuotteesi liikkeestämme Liedosta.

👉 Shoppaa nyt www.dreamyink.myshopify.com

Tarjous ei koske Itämerisaippuoita.

Saaren Taika™ on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja pyykkietikan valmistaja. -Ajatuksemme on valmistaa tuotteita joiden käyttö ei kuormita luontoa. Tuotteita valmistetaan pienissä erissä käsityönä oman perheen voimin.

Saaren Taika® valmistaa aidosti ekologisia luontoa vahingoittamattomia tuotteita, joiden jokainen ainesosa on lueteltu sekä pakkauksessa, että tuotteen kuvauksessa kotisivuillamme www.saarentaika.com, näin tiedät aina varmasti, että käyttämäsi tuotteen kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luontoa vahingoittamattomia.

Haluatko Saaren Taika® tuotteiden jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä sähköpostilla saarentaika@gmail.comVastaa


%d bloggaajaa tykkää tästä: