Tunnelmia ensimmäisen lapsenlapseni ristiäisistä, paniikkihäiriöisen kokemuksia ja sosiaalistentilanteidenpelon kanssa elämistä

Ensimmäisiä laukauksia kuvatessa tunsin, miten päässä alkoi huimata ja jalat tuntuivat siltä, että menevät alta. Sain kuitenkin koottua itseni muutamien lähipöytäläisten mulkoiluista huolimatta ja kuvattua tapahtuman loppuun! Olimme sopineet, että kyyditsemme erästä sukulaista bussille, jolloin lähtömme piti olla aika pian kahvien jälkeen. No. Sukulaiseni sai toisen kyydin ja siinä meni se tekosyy päästä tilanteesta pois nopeasti. Ei siinä sitten auttanut muu, kuin odotella tilanteesta pois pääsyä ja teeskennellä viihtyvänsä vaikka takaraivossa jyskytti jännitys ja tilanteen epämiellyttävyys.
Follow my blog with Bloglovin

Moikka taas ihana lukijani ja tervetuloa lukemaan fiiliksiäni eilisestä, joka oli samaan aikaan ihanan ja inhottavin juttu, jossa olisin koskaan halunnut olla!

Esikoiseni ensimmäinen pienokainen sai eilen nimensä kauniissa tilaisuudessa heidän kotonaan. Mikä tekee asiasta sitten niin inhottavan? No. Jos kärsii sosiaalistentilanteidenpelosta sekä paniikkihäiriöstä, niin entiseen elämäänsä liittyviä ihmisiä ei ole helppoa kohdata. Olin kuitenkin päättänyt, että en aio olla esikoiseni elämässä se henkilö, joka pakottaa aina järjestämään kahdet juhlat siksi, että yksi ei voi olla samassa tilassa jonkun kanssa, joten keräsin kaikki voimani ja rohkeuteni ja menin tilanteeseen, josta olisin kaikkein mieluiten halunnut pysyä kaukana!

Koska tiesin miten tiukassa raha on vauvaperheessä, kysyin myös onko tilaisuuteen varattu valokuvaajaa. Ei ollut, joten tarjouduin ottamaan myös kuvia. Arkemme on onneksi tällä hetkellä sen verran kiireistä, että en ehtinyt miettiä koko juhlaa päivääkään etukäteen! Perjantaina, jolloin muutoin olisin viimeistään aloittanut stressaamisen ja jännittämisen, oli muuta jännitettävää! Minua kävi haastattelemassa ja kuvaamassa Maaseudun Tulevaisuus -lehti ja heti perään soitti tietokirjailija ja alku haastatteli minua kirjaansa. Sitten ajoimmekin Tammisaareen syömään ja palasimme kotiin Kasvihuoneilmiön kautta ja olin niin väsynyt, että loppu perjantai meni vähän kuin sumussa.

Lauantai tuli siis äkkiä ja tunnelma olikin kireä ja jännittynyt heti aamusta alkaen täällä kotona. Olin pahantuulinen, tiuskin ja sähisin 🙁 Juhlissa kaikki entiseen elämään liittyvät henkilöt olivatkin jo juhlapaikalla pari tuntia ennen juhlien alkua, joten mitään pehmeää laskua tai totuttelemista tilanteeseen ei päässyt tapahtumaan. Se oli kuin suoraan suden suuhun syöksymistä!

Juhlista ei paljoa jäänyt muistikuvia, onneksi itse kastetilaisuuden kuvasin, joten voin kuvista katsoa tapahtumat läpi, mutta muutoin kaiken stressin ja jännityksen vuoksi muistikuvat muista ihmisistä ovat hatarat.

Ensimmäisiä laukauksia kuvatessa tunsin, miten päässä alkoi huimata ja jalat tuntuivat siltä, että menevät alta. Sain kuitenkin koottua itseni muutamien lähipöytäläisten mulkoiluista huolimatta ja kuvattua tapahtuman loppuun!

Olimme sopineet, että kyyditsemme erästä sukulaista bussille, jolloin lähtömme piti olla aika pian kahvien jälkeen. No. Sukulaiseni sai toisen kyydin ja siinä meni se tekosyy päästä tilanteesta pois nopeasti. Ei siinä sitten auttanut muu, kuin odotella tilanteesta pois pääsyä ja teeskennellä viihtyvänsä vaikka takaraivossa jyskytti jännitys ja tilanteen epämiellyttävyys.

Lopulta onneksi pois lähtö koitti ja kotiin päästyäni uppouduin rakastamaani puuhaan, eli kuvien editoimiseen <3

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Alla olevissa kuvissa 4 sukupolvea sukumme naisia <3

Kiitos juhlista! Ne olivat erittäin kauniisti järjestetty ja juhlan emäntä ja isäntäkin varsin upeina pienokaistaan hoivaten <3

Kiitos, että luit!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Yksi vastaus

  1. Mukavaa ja värikylläistä syksyä sinulle ja rakkaillesi🍁

Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 802 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella!

Mansikkaiho, keratosis pilaris, sarveistapit; näin pääset niistä eroon vain kahdella tuotteella! Olen aikaisemmin kärsinyt keratosis pilariksesta aina koko kylmän kauden ajan, mutta nyt viimeiset n. 5 vuotta olen ollut vaivasta vapaa, kiitos Saaren Taika -tuotteiden!

Huomaatko eron? Saaren Taika booster seerumit muuttivat ihoani välittömästi!

Booster seerumit tasoittivat ihoni rakennetta, madalsivat ryppyjä, tekivät ihostani kimmoisamman näköisen ja vähensivät ihoni punaisuutta sekä tasoittivat ihoni värisävyä. Ja kaikki tämä YHDEN käyttökerran jälkeen!

Aika vaikuttava lopputulos, eikö vain? Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin ihoni olevan sileämpi, tasaisemman värinen ja yleisesti ottaen terveemmän ja hehkuvamman näköinen.

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: