Tunnelmia ensimmäisen lapsenlapseni ristiäisistä, paniikkihäiriöisen kokemuksia ja sosiaalistentilanteidenpelon kanssa elämistä

Ensimmäisiä laukauksia kuvatessa tunsin, miten päässä alkoi huimata ja jalat tuntuivat siltä, että menevät alta. Sain kuitenkin koottua itseni muutamien lähipöytäläisten mulkoiluista huolimatta ja kuvattua tapahtuman loppuun! Olimme sopineet, että kyyditsemme erästä sukulaista bussille, jolloin lähtömme piti olla aika pian kahvien jälkeen. No. Sukulaiseni sai toisen kyydin ja siinä meni se tekosyy päästä tilanteesta pois nopeasti. Ei siinä sitten auttanut muu, kuin odotella tilanteesta pois pääsyä ja teeskennellä viihtyvänsä vaikka takaraivossa jyskytti jännitys ja tilanteen epämiellyttävyys.
Follow my blog with Bloglovin

Moikka taas ihana lukijani ja tervetuloa lukemaan fiiliksiäni eilisestä, joka oli samaan aikaan ihanan ja inhottavin juttu, jossa olisin koskaan halunnut olla!

Esikoiseni ensimmäinen pienokainen sai eilen nimensä kauniissa tilaisuudessa heidän kotonaan. Mikä tekee asiasta sitten niin inhottavan? No. Jos kärsii sosiaalistentilanteidenpelosta sekä paniikkihäiriöstä, niin entiseen elämäänsä liittyviä ihmisiä ei ole helppoa kohdata. Olin kuitenkin päättänyt, että en aio olla esikoiseni elämässä se henkilö, joka pakottaa aina järjestämään kahdet juhlat siksi, että yksi ei voi olla samassa tilassa jonkun kanssa, joten keräsin kaikki voimani ja rohkeuteni ja menin tilanteeseen, josta olisin kaikkein mieluiten halunnut pysyä kaukana!

Koska tiesin miten tiukassa raha on vauvaperheessä, kysyin myös onko tilaisuuteen varattu valokuvaajaa. Ei ollut, joten tarjouduin ottamaan myös kuvia. Arkemme on onneksi tällä hetkellä sen verran kiireistä, että en ehtinyt miettiä koko juhlaa päivääkään etukäteen! Perjantaina, jolloin muutoin olisin viimeistään aloittanut stressaamisen ja jännittämisen, oli muuta jännitettävää! Minua kävi haastattelemassa ja kuvaamassa Maaseudun Tulevaisuus -lehti ja heti perään soitti tietokirjailija ja alku haastatteli minua kirjaansa. Sitten ajoimmekin Tammisaareen syömään ja palasimme kotiin Kasvihuoneilmiön kautta ja olin niin väsynyt, että loppu perjantai meni vähän kuin sumussa.

Lauantai tuli siis äkkiä ja tunnelma olikin kireä ja jännittynyt heti aamusta alkaen täällä kotona. Olin pahantuulinen, tiuskin ja sähisin 🙁 Juhlissa kaikki entiseen elämään liittyvät henkilöt olivatkin jo juhlapaikalla pari tuntia ennen juhlien alkua, joten mitään pehmeää laskua tai totuttelemista tilanteeseen ei päässyt tapahtumaan. Se oli kuin suoraan suden suuhun syöksymistä!

Juhlista ei paljoa jäänyt muistikuvia, onneksi itse kastetilaisuuden kuvasin, joten voin kuvista katsoa tapahtumat läpi, mutta muutoin kaiken stressin ja jännityksen vuoksi muistikuvat muista ihmisistä ovat hatarat.

Ensimmäisiä laukauksia kuvatessa tunsin, miten päässä alkoi huimata ja jalat tuntuivat siltä, että menevät alta. Sain kuitenkin koottua itseni muutamien lähipöytäläisten mulkoiluista huolimatta ja kuvattua tapahtuman loppuun!

Olimme sopineet, että kyyditsemme erästä sukulaista bussille, jolloin lähtömme piti olla aika pian kahvien jälkeen. No. Sukulaiseni sai toisen kyydin ja siinä meni se tekosyy päästä tilanteesta pois nopeasti. Ei siinä sitten auttanut muu, kuin odotella tilanteesta pois pääsyä ja teeskennellä viihtyvänsä vaikka takaraivossa jyskytti jännitys ja tilanteen epämiellyttävyys.

Lopulta onneksi pois lähtö koitti ja kotiin päästyäni uppouduin rakastamaani puuhaan, eli kuvien editoimiseen <3

Alla olevissa kuvissa 4 sukupolvea sukumme naisia <3

Kiitos juhlista! Ne olivat erittäin kauniisti järjestetty ja juhlan emäntä ja isäntäkin varsin upeina pienokaistaan hoivaten <3

Kiitos, että luit!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.