Tiesitkö, että öljypuhdistajan käyttö voi kuivattaa ihoasi?

Et varmasti uskoisi todeksi tätä, mutta öljyputsarien käyttö voi estää ihoasi kosteutumasta syvemmältä. Itsekään en osannut aavistaa tällaista tulosta, kun mielenkiinnon vuoksi aloin tekemään ihon syvökosteutta mittaavaa testiä saippua vs. puhdistusöljy. Testin tulokset osoittivat, että öljyputsareilla puhdistettu kasvojen puoli jäi kuivemmaksi ihon syvemmistä kerroksista verrattuna saippuapesuun.

Ihon syväkosteus ja puhdistusöljyt

Et varmasti uskoisi todeksi tätä, mutta öljyputsarien käyttö voi estää ihoasi kosteutumasta syvemmältä. Itsekään en osannut aavistaa tällaista tulosta, kun mielenkiinnon vuoksi aloin tekemään ihon syväkosteutta mittaavaa testiä, jossa pesin toista puolta kasvoistani eri palasaippuoilla ja toista puolta eri öljyputsareilla.

Saippua vs. Öljyputsari: Yllättävät tulokset ihon syväkosteudesta!

Olin toistuvasti nähnyt somessa väitteitä, että saippualla ei saisi pestä kasvoja ja ihmetellyt, että mihin nämä väitteet perustuvat?

Itse olen jo yli 5 vuotta pessyt vain ja ainoastaan Saaren Taika palasaippuoilla kasvojani, eikä ihoni ole koskaan ollut tasaisempi, kosteutetumpi, kimmoisampi ja virheettömämäpi kuin nyt!

Ja samaa kertovat myös kymmenet tuhannet asiakkaamme, jotka ovat kokeneet saman ja jättäneet meille palautteensa.

Kuvassa kasvojeni iho ilman mitään meikkiä, pois lukien ripsiväri. Olen 47 vuotias, enkä ole käytännössä hoitanut ihoani millään tavalla ennen kuin täytin 42 vuotta.

Ryppyjen eteneminen onkin käytännössä pysähtynyt, mutta siitä voit lukea lisää toisessa blogikirjoituksessa:

KESKI-IKÄISEN NAISEN IHONHOITO, KUINKA SAAREN TAIKA PELASTI IHONI!

Kasvojeni iho ilman meikkiä

Niinpä päätin, että tutkin asian perin juurin ja tein testin. Käytössäni oli Delfin Technologiesin kalibroitu ihon syväkosteutta mittaava laite, sama laite, jota mm. ihotautilääkärit ja virallisia lääketieteellisiä tutkimuksia tekevät tahot käyttävät. 

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Testissä vasenta puolta kasvoista puhdistettiin erilaisilla puhdistusöljyillä ja oikeaa puolta saippualla. Molemmille puolille tehtiin sama ihonhoitorutiini.

Testin tulokset osoittivat, että öljyputsareilla puhdistettu kasvojen puoli jäi kuivemmaksi ihon syvemmistä kerroksista verrattuna saippuapesuun.

Tämä saattaa johtua siitä, että ihon kerroksiin imeytyvät öljyt estävät kosteutta lisäävien tuotteiden imeytymisen syvemmälle ihon kerroksiin.

Tulokset olivat yllättäviä! Katso koko testi Saaren Taian blogista: Puhdistusöljy vs. saippuapesu

Lisää ihonhoidosta blogissani: 

GEENIPERINTÖNÄ SAATU SITKEÄ MUSTAPÄÄ VIHDOIN OTSASTA POIS!

MITEN SAIN KUIVAN JA REAGOIVAN ATOOPPISEN IHONI OIREETTOMAKSI?

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

IHON KUIVAHARJAUS – MIKSI SINUN PITÄISI ALOITTAA HETI

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Koti saaressa blogissa kirjoittelee 47 vuotias Johanna. Pitkäaikaismasentunut, ADD- ja sosiaalistentilanteidenpelko diagnosoitu yrittäjä eteläisen Suomen saaristosta. Innokas valokuvaaja ja pohjattomasti historian janoinen perheenäiti, joka jaksamisensa mukaan tykkää puuhata puutarhassa ja käydä veneilemässä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 803 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Finnlines Finnsirius kokemuksia Owner’s suitesta ja melkein neitsytmatkasta

Kuten niin usein lähes joka paikassa; kaikkien uusien juttujen kanssa on alussa ongelmia, ja niin oli Finnsiriuksellakin. Kerrotakoon kuitenkin heti tähän perään, että olipa ongelman laatu sitten mikä tahansa, on Finnsiriukselle onnistuttu saamaan sellainen henkilökunta, että olipa kyseessä maa-henkilökunta, tai kyydissä oleva, niin mikään ongelma ei jäänyt ratkaisematta ja palvelu oli aina erittäin lämmintä, ystävällistä, ratkaisukeskeistä sekä ylitsevuotavaa!

Eli mikään ongelma ei jättänyt hiventäkään negatiivista vivahdetta matkaamme ja siitä kiitos onnistuneelle rekrytoinnille ja asiakkaat hyvin huomioon ottavalle henkilökunnalle <3 Naantali - Långnäs - Kapelskär laivareitille saapui uutta, kun Finnlinesin uusi Superstar -luokan alus Finnsirius aloitti liikennöinnin syyskuussa 2023. Näin hypetystä ja mainoksia Finnsiriuksen neitsytmatkasta ja halusin tottakai kokea sen, onhan Finnlines kyydinnyt meitä useasti Itämerellä.

Syksyinen hemmotteluhetki kotona

Haluatko hemmotella itseäsi ja kumppaniasi/kaveriasi kotona, lue vinkit!

Syksy on täydellistä aikaa pysähtyä, rentoutua ja hemmotella itseään ja läheisiään. Kun ulkona tuulee ja sataa, mikä olisikaan parempaa kuin sytyttää kynttilöitä, laittaa rentouttavaa musiikkia soimaan ja nauttia spa-hetkestä oman kodin lämmössä.

Saaren Taian legendaarinen Teepuushampoo nyt nestemäisenä & alekoodi!

Koska oma elämäni olisi todella hirvittävää puolessa päivässä rasvoittuvien hiusteni ja kutisevan päänahkani kanssa, ilman kehittämääni Teepuu palashampoota, olen 100% vakuuttunut, että tämä uusi nestemäinen Teepuu shampoo tulee olemaan paras ja ikiaikainen suosikkini for ever!

Kesän 2023 suosituimmat postaukset

Kesä 2023 oli täynnä unohtumattomia hetkiä, ja blogini heijasteli tätä innostusta. Nyt, kun syksy on saapunumassa ja kesä on jäämässä taakse, on täydellinen aika katsahtaa taaksepäin ja muistella niitä postauksia, jotka keräsivät eniten huomiota ja inspiroivat lukijoitani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: