Testissä Saaren Taika KSM66 Ashwagandha!

Testissä Saaren Taika KSM66 Ashwagandha!
Testissä Saaren Taika KSM66 Ashwagandha! Stressin hallintani on parantunut, ja olen pystynyt säilyttämään rauhallisemman mielen kiireisessä arjessani. Tämä on minulle ehkä se tärkein juttu, sillä olen viime aikoina ollut todella hankalassa tilanteessa stressin aiheuttaman kuormittumisen vuoksi!

Tervehdys!

Haluan jakaa sinulle kokemukseni tuotteesta, josta olen todella innoissani – nimittäin Saaren Taika KSM66 Ashwagandha. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon ajan, ja täytyy sanoa, että se on tehnyt aivan mahtavia muutoksia elämääni!

Mikäli olet seurannut minua tai blogiani kauemmin, tiedät, että olen sairastanut masennusta eri tasoisena kohta 30 vuotta. Vaikean masennuksen syvissä syövereissä olin yli 10 vuotta, mutta maalle muutto ja erilaiset vitamiinit saivat minut voimaan sen verran paremmin, että sain jätettyä useat eri masennuslääkket elämästäni, enkä ole tähän päivään mennessä joutunut niihin palaamaan.

Otan edelleen päivittäin D-vitamiinia, kurkumaa ja satunnaisesti myös muita, kuten C-vitamiinia, omegaa jne. Näiden avulla arkeni sujuu eikä vaikeita masennusjaksoja ole enää tullut.

Testissä Ashwagandha

Tämä hypetetty super lisäravinne alkoi alunperin kiinnostaa, kun olin lukenut eri foorumeilla sen stressitasoja laskevista ominaisuuksita yhdessä lisäenergian kanssa. Ja skeptinen kun olen, etsin tottakai myös tieteelliset näytöt Ashwagandhaan liittyen ja aloin vakuuttumaan siitä, että myös Saaren Taika tarvitsee tämän eeppisen lisäravinteen valikoimaansa!

Niinpä tiimimme lähti tutkimaan ja etsimään luotettavaa valmistajaa tälle ja lopulta saimme oman versiomme käyttöömme. 

Mikä Ashwagandha?

Ashwagandha, Aasian ja Afrikan ihmeellinen pensas, on tunnettu sen lukuisista terveysominaisuuksista. Tätä ayurvedisessä lääketieteessä laajasti käytettyä kasvia on käytetty vuosisatojen ajan stressin lievittämiseen ja mielialan kohottamiseen

Tieteelliset todisteet Ashwagandhan tehosta ja turvallisuudesta

Tutkimuksissa on havaittu, että Ashwagandha lisää merkittävästi tiettyjen immunosolutyyppien aktiivisuutta, mikä auttaa kehoa torjumaan sairauksia ja infektioita tehokkaammin.

MAINOS: "Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lisäksi Ashwagandhan käytön havaittiin vähentävän tulehdusta kehossa ja parantavan tulehduksellisia sairauksia potevien potilaiden oireita.

Ashwagandhalla on myös suuri vaikutus energiatasoihin ja kestävyyteen

Tutkimuksen mukaan Ashwagandha voi lisätä energian tuotantoa solutasolla ja parantaa fyysistä suorituskykyä. Urheilijoilla ja aktiivisilla henkilöillä, jotka käyttivät Ashwagandhaa, havaittiin parempi kestävyys, nopeampi palautuminen ja vähäisempi lihaskipu.

Lisäksi Ashwagandha tukee aivojen terveyttä ja kognitiivista toimintaa

Tutkimuksessa havaittiin, että Ashwagandhan säännöllinen käyttö paransi muistia, keskittymiskykyä ja mielialaa. Se auttoi myös vähentämään stressiä ja ahdistusta, mikä on erityisen tärkeää nykypäivän hektisessä elämäntyylissä.

Mitä havaitsin Ashwagandhasta?

Aluksi minua kiinnosti Ashwagandha sen tieteellisten tutkimusten perusteella ja sen lupaavista eduista kehon hyvinvoinnille. Päätin siis kokeilla sitä, ja se on osoittautunut todelliseksi pelastajaksi arjessani!

Ensinnäkin, olen huomannut, että Ashwagandha on vahvistanut immuunijärjestelmääni merkittävästi. Pienet flunssat ja taudit, joita koronan jälkeen olin potenut suhteellisen useasti, eivät enää pidä minua otteessaan. Tunnen oloni sen puolesta vahvemmaksi ja paremmin suojatuksi.

Toiseksi, energiatasojeni nousu on ollut huomattava. Aiemmin tunsin itseni useina päivinä jo valmiiksi uupuneeksi ja voimattomaksi heti aamusta, mutta nyt, kiitos Ashwagandhan, minulla on ollut enemmän energiaa ja kestävyyttä käsitellä arjen haasteita. Olen mielestäni myös saanut aikaan paljon enemmän päivän aikana.

Kolmanneksi, aivojeni “teho” ja terävyys on mielestäni parantunut huomattavasti. Muisti ja keskittymiskykyni on aikaisemmasta terävöitynyt, ja olen huomannut selkeän eron työtehtävissäni ja päivittäisissä askareissani.

MAINOS: "Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle! MAINOS PÄÄTTYY

Lisäksi stressin hallintani on parantunut, ja olen pystynyt säilyttämään rauhallisemman mielen kiireisessä arjessani. Tämä on minulle ehkä se tärkein juttu, sillä olen viime aikoina ollut todella hankalassa tilanteessa stressin aiheuttaman kuormittumisen vuoksi!

En voi enempää korostaa, miten tyytyväinen olen Ashwagandhaan! Se on auttanut arjessani todella mahtavalla tavalla. Enää en tarvitse pelätä flunssakautta tai uupumusta. Tunnen oloni energisemmäksi ja ajatukseni kirkkaammaksi.

Miksi suosittelen Saaren taika Ashwagandhaa?

Jos haluat kokea samanlaisia etuja ja nauttia paremmasta hyvinvoinnista, suosittelen ehdottomasti Ashwagandhaa Saaren Taialta. Se on luotettava ja laadukas lisäravinne, joka voi tuoda sinullekin uuden tason terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Kuten minä, saatat sinäkin huomata lisääntyvää vastustuskykyä, parempaa energiaa ja terävämpää mieltä.

Muista kuitenkin, että jokainen keho on yksilöllinen, joten tulokset voivat vaihdella. Suosittelen sinua kuitenkin antamaan Ashwagandhalle mahdollisuuden ja seuraamaan sen vaikutuksia omassa elämässäsi.

Muista myös konsultoida lääkäriäsi ennen uusien lisäravinteiden käyttöä, jotta varmistat niiden sopivuuden yksilöllisiin tarpeisiisi.

Tervetuloa Ashwagandhan ihmeelliseen maailmaan, jossa voit kokea aitoa muutosta ja elää elämääsi täysillä!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.