Talviloma Kanarialle – Päivä 3, laivalla Las Palmasista Fuerteventuran Morro Jableen

Terve taas ihana lukijani!

Las Palmasin aallot jäivät tänään taaksemme kun matkustimme autolautalla naapurisaareen Fuerteventuraan. Varasin laivaliput Aferryn kautta, mutta missään saamissamme tilausvahvistuksissa ei kerrottu lähtöosoitetta tai laivan nimeä, joten aamusta tuli hitusen jännittävä, kun koitettiin löytää laivamme ja ehtiä siihen ajoissa!

Niin kuin arvasimmekin, oli laivaterminaalia hiukan hankala löytää.. Armas luki rakennuksen kyljessä aika huomaamattomasti eikä oltaisi sitä löydetty ilman kysymistä!

Tässä se kuitenkin on (sininen ympyrä), jos tarvitset tietoa sijainnista:

Ystävällinen herra Armaksen toimiston edustalla alkoi juttelemaan meille ja lopulta päädyimme seuraamaan hänen minibussiaan laivalle, jonka lähtösatama olikin aika kaukana toimistolta ja siitä pisteestä minne Google kartta olisi meidät ohjannut. Sininen pallo kartalla on me nyt jo laivassa sisällä. Alla muutama kuva matkalta toimistolta laivaan.

Paatti irtautui satamasta ja keinunta oli hippasen verran voimakkaampaa kuin Itämeren laivoilla!

Armaksella oli ihan edulliset hinnat. 3 täytettyä leipää, cola, 2 tuoremehua ja 2 Capri-Sun mehua maksoi yhteensä noin 15 euroa.

N. 3 tunnin seilaamisen jälkeen päästiin perille Fuerteventuraan.

Morro Jable näytti siltä millaiseksi kuvittelen Miamin. Pelkkiä hotelleja, loma-asuntoja ja istutettuja palmuja!

Pysähdyttiin heti sataman jälkeen eräälle ostarille (Ventura shopping center) ostamaan uimalasit ja syömään Steak Housessa.

Pikkukauppojen myyjät olivat ärsyttävän agressiivisia “pakkomyyjiä” ja tulikin ostettua myös kengät, joita en halunnut 😂

Ruuaksi valkattiin sirloin steakit ja aika harvoin jätän pihvini syömättä, mutta nyt tuli tehtyä sekin 😥 Pihvin maku oli jotakin aivan järkyttävää enkä saanut sitä syötyä millään! Onneksi pojalle kelpasi, joten hukkaan se ei mennyt!

Morro Jablesta otimme suunnan kohti Costa Calmaa, jossa Airbnb:n kautta vuokraamamme huoneisto sijaitsi.

Maisemat matkan varrelta olivat karuja ja siellä täällä vuorten välisissä solissa oli hotelleja ja lomakyliä kaikki kasvot merelle päin. On vaikeaa pukea sanoiksi millaisia ajatuksia maisemat herättivät. Ehkä ankeus olisi kuvaavin sana. Toivotaan, että tulevina päivinä löydämme saaren luonnollisen sielun, ihan kuten löysimme sen roatripillä Gran Canarian vuoristoista ja kylistä 💞

Tämän verran muuten Saaren Taika Siivoussaippuaa kului kun nyrkkipyykkäsin 2 t-paitaa, kahdet sukat ja pikkuhousut. Tiskasin myös nuo pikkutiskit sillä. Raastinta ei tarvitse, kun valuttaa kuumaa vettä saippuaa pitkin muutaman sekunnin ajan niin saippuaa liukenee veteen sopiva määrä 😊

Sellainen päivä siis tämä tiistai, toivottavasti sinullakin on ollut kiva päivä 💞

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Johanna

Tervetuloa tutustumaan blogiini – elämäni ja intohimoni peilikuvaan. Olen Johanna, 48-vuotias yrittäjä, jonka sydän sykkii vahvasti eteläisen Suomen saariston kauneudelle. Elämäni polku on kulkenut monen mutkan kautta, sisältäen pitkäaikaisen masennuksen, ADHD:n ja sosiaalisten tilanteiden pelon haasteet. Nämä kokemukset ovat muokanneet minua, mutta myös opettaneet arvostamaan pieniä hetkiä ja luonnon rauhaa ympärilläni.

Valokuvaus on intohimoni, jonka kautta vangitsen hetkiä ja maisemia, jotka puhuttelevat syvältä sielustani. Historia kiehtoo minua loputtomasti, tarjoten ikkunan menneisiin aikoihin ja tarinoihin, jotka elävät yhä meissä. Perheenäitinä pyrin välittämään tämän saman arvostuksen ja uteliaisuuden lapsilleni, opettaen heille luonnon ja historiamme kunnioitusta.

Kun voimani sallivat, rakastan puuhata puutarhassamme, jossa kasvien hoito tuo sekä mielenrauhaa että konkreettista satoa. Veneily on toinen pakopaikkani; se tarjoaa vapauden tunteen ja yhteyden veteen, joka on aina ollut minulle tärkeä elementti.

Blogissani jaan kokemuksiani, ajatuksiani ja seikkailujani, jotka peilaavat elämääni saaristossa. Toivon, että tarinani inspiroivat sinua löytämään oman polkusi ja rohkaisevat kohtaamaan elämän tuomat haasteet pää pystyssä. Tule mukaan matkalleni – tutkimaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä.

Tee sähköpostitilaus blogiin

Kirjoita sähköpostiosoite jolla tilaat sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista.

Liity 1 808 tilaajien joukkoon

Seuraa Somessa!

Bloglist Me
"Ei ruusufinnejä, ei kutisevaa ihoa, ei aknea, hyvästi kaikki iho ongelmat. Ja mikä parasta, voin jopa syödä vähän suklaatia, jos ihoni reagoi, tämä saippua kyllä pelastaa!"

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
"Tyttären akne katosi lähes kokonaan parin viikon käytön jälkeen."

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
ETSITKÖ MAJOITUSTA, JOKA TARJOAA YLELLISYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHELLÄ MATHILDEDALIA, TEIJOA TAI BROMARVIA VAI KENTIES SELKÄMEREN PUHTAIDEN VESIEN ÄÄRELTÄ?

UPEAT VILLAMME KUTSUVAT SINUT RENTOUTUMAAN, TARJOTEN MODERNIN VARUSTELUN, HIENOSTUNEEN LUKSUKSEN JA LAADUKKAAN MAJOITTUMISEN YHDESSÄ PAKETISSA!

Klikkaa kuvaa ja siirry sivustolle!
On Key

Related Posts

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Tali-ihottuma päänahassa ja kulmakarvoissa sekä miten sain taliköhnän pois

Itse olen saanut kulmakarvojeni alueen taliköhnän rauhoittumaan sivelemällä Saaren Taika Keramidi boosteria ihonhoitorutiinissani erityisesti tali-ihottuman vaivaamille alueille, eikä taliköhnää ole enää ilmaantunut.

Alkavan kevään sisustusjuttuja merenrantahuvilassa ja huonetuoksu, joka kestää vuosia

Kenet muun kevät villitsee aina uusiin sisustusideoihin? Takan center pieceksi asetin maailman pitkään kestävimmän huonetuoksun, eli Saaren Taika Decor huonetuoksun, jotka itsellänikin kestää kaikki reippaasti yli vuoden, mutta nyt saatiin eräältä asiakkaalta juuri palautetta, että hänellä on Saaren Taika huonetuoksu kestänyt jo yli 2 vuotta!

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Tyrähän se siellä ja melkein near death experience

Mulla on ollut kuulemma haasteita heräämisessä nukutuksesta ja koska yleiskuntoni on laskenut todella paljon edellisen leikkauksen jälkeen ja painoakin on tullut, olen tiedostanut koko ajan, että tyrät ei saa enää revetä, että seuraavasta leikkauksesta en enää selviä.